beni mantıklı bir şekilde yönlendirebilirmisiniz?

iş durumunu bilemiyorum da, cok sinirli, gergin bi ruh halinde oldugunu soylemissin.. bu durumda hamilelik sana iyi gelecek mi?

Ben de stajimin son evraklarini odsya verdim. Temmuzda yeterlilige girecegim. Ekimde dogum yapacagim. Sen de en erken dogum tarihini sinavdan sonraya getirecek sekilde hamileligini planla. Bir de sunu soyleyeyim hamileyken bulantiyla uyku haliyle ders calismak hic kolay degil. Ben ilk seferde yeterliligi gecerim diyordum ama simdi kismet diyorum.

en azından stajım bitsin diyorum sonrası kısmet artık ilk sınavda birkaç derste verebilirsem sonrası gelir hayırlısıyla

sonuçta stres de bebeği etkiliyor diye biliyorum,o yuzden iş için değil de kendinizi toparlamak adına bıraz bekleyebılırsınız..
bu arada staj için de braz süre geçer..ama 2 sene de çok fazla bence ve ne demek 2 sene cocuk yapma,demek istediğim senın ve eşinin özeli yani bu
bı kaç ay geçsin,snra kendını ıyı hıssedınce (Allah ın izniyle) hamıle kalırsın
işten çıkarırlarsa da başka bır yere gırersın,stajın bıtene kadar idare ederler diye duşunuyorum
Allah yardımcın olsun,çokta düşünme strese sokma kendini cnm
:KK51:

staj sürem bittiktn sonra en mantıklısı olacak

Bende müşavirlik seruveninin sonuna gelmiş biriyim Çevremde evli , çocuklu müşavir adayları arkadaşlarım vardı. Kimi zorlandı , kimi sıkıntıya düştü.. Piyasada asgari ücretin yarısına yeterki stajım dolsun diye çalışan insanlar var.Zorlu bir süreç .. Aksi De gerceklesebiliyor..

Bir yandanda sınavlarıma denk geliyor djye evliliği ertelediM. Şu an bir yıllık evli olabilirDim. Nisanlim da mali müşavir çok kısa sürede verdi. Ben artık verdiği bıkkınlıklà ilgilenmez haldeyim. Bir tek vergi sınavım kaldı ona da sukur..

Hayatı ertelemeye değmez elbette.. Bi yandanda hayatımda eşime ayiracagim zamanı keyifle geçirmek varken; sınavla ve stresiyle ugrasmak istemedim.. Aklımın bi tarafını kurcalayan bir soru yok artık

Ama ruhen ve fiziksel olarak hazır olana dek bebek çalışmalarını ertelemek iyi gelir.. Bu sürede staj biter; hamilelikte staj bitimine denk düşerse.. işten ayrılma riskiniz sizi sıkıntıya sokmaz.. Keza iyi bile olur.. Oturup evde yeterliliğe çalışırsiniz

bazı işverenler smmm stajyerliğini lise stajyerliği ile bir tuttuğu ve mesleğimize değer vermediklerinden staj süresini zor geçirenler oluyor ama ben üniversiteyi ikinci öğretim okuyup çalışma hayatına erken başladığım için böyle bir durum olmadı kendi adıma..

Bence ertele, önce kendine gel canım, hem bu arda stajda bitmiş olur ve sadece bebeğine konsantre olursun daha sağlıklı olur.

en azından stajım bitene kadar beklemeliyim..

En güzeli o zaten. Takmayacaksın kafaya, sonra bir bakmışsın evliliğin oturmuş. Çalışmak da iyi gelir zaten. İşle uğraşmaktan eşler birbirleriyle uğraşmaz.

İlk önce neden düşük yaptığını bul bu çok önemli rahim filimi çektir belki tüplerindeki gelen sıvıdır nedeni bunun gb birçok neden var eğer buysa neden yine hamile kalsan düşük yaparsın belki kan pıhtılaşması vardır Buda iğne kullanmazsan düşüğe sebep olur anlayacan önce bunları git bi devlet hastanesine ve baktır bu siteden araştır biraz bilgi edin sonra işe bakalım bu arada gidip müdüre durumunu aç her hamilelik çalışmaya engel değildir anlat son birkaç ay için kendi Sigorta'nı asgari ücretten kendin öde maaş alma yardım iste yaşından dolayı hormonların bebek istiyor bu geçici bi dönem ama bunu onlara anlat hormonların istiyorken yap bakman daha kolay olur yada birkaç ay bu araştırmaları yaparken zaman geçer herşeyin zamanı denk düşer

canım ilk deneme ilk düşük olduğu için doktorum üzerine düşmedi bahsettiğin testleri yapabilmek için 2-3 düşük yapmak yada hastaneye yalan söylemek gerekiyor.. benim müdürüm yönetime bakma ben seni desteklerim çocuk konusunda laf söyletmem diyor..

ne karar verdin bilemiyorum ama kendiliğinden düştüğü için tekrardan hamile kalman çok cabuk olabilir yani çocuk yapmaya karar verdiyseniz hemen olabilir bu durum ...çoğu ark yede katılmıyorum ilk önce kariyer diyorlar ama evde çocuk olması başka bnde hamileyim ilk bebeğim ilk bir sene dusunmedik çocuk çalışalım edelim diye ama şimdiki dusuncem keşke hemen yapsaydim simdi bebisim kucagimda olurdu ... çalış çalış nereye kadar ki bebek kismetiyle gelir bunu hic unutmayın

bizde evlenmeden önce 2 sene yapmayalım borçları ödeyelim diye düşündük ama sonra zaman geçiyor ömür bitiyor diyerek çalışmalara başladık hala derim ilk zamanlarda olsaydı şimdi stajdı sınavdı düşünmeyecektim herşeyin hayırlısı

yeterlilik sınavın ne zaman? bence allah izin verirse ağustos eylül gibi hamile kalaiblirsin bu arada kendini psikolojik olarak toplamış olursun ve şubata kadar da doğum yapmayıp stajını tamamlamış olursun..

sınavım mart 2016 dönemine denk gelecek kısmetse

En azından stajın bitene kadar bekleyebilirsin..Hem bebegin icin daha saglam temeller atmıs olursun,hem gelecegi güvende olur..Güclu ayakları ustunde duran bir anne yi hangi cocuk istemez.

evet beklemek en doğrusu

iş durumunu bilemiyorum da, cok sinirli, gergin bi ruh halinde oldugunu soylemissin.. bu durumda hamilelik sana iyi gelecek mi?

gelmeyecektir tabi göremediğim şeyleri farketmek adına sizlerle paylaşıyorum..

eşim dün akşam geç saatte ve yorgun geldiği için konuşamadım bu akşam konuşmayı düşünüyorum ''stajım bitene kadar ertelememiz en mantıklısı olacak hem ruhen kendimi daha iyi hissedeceğim hemde kafamda acabalar olmaz'' diyeceğim

Ikinci öğretimi Nerede okudunuz acaba sanırım aynı yollardan gecmisiz

durumun ne oldu merak ettim aradan bayağı zaman geçmiş bende şimdi smmm yeterliliğe hazırlanıyorum maliyet kaldı tek ders. 33 yaşındayım ama çocuğu sırf bu sınav yüzünden erteledim staj vs. derken zaman geçti zaten. verebildin mi sınavları

X