- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
- Konu Sahibi BlancKahkul
Merhaba belki çoğu kişi kızacak bana ama sormak zorundayım.
Önceki hayatımda ki yilan evlenmisti benimle kaç diyordu bana. 3 günlük evliyken eşi aramıştı yapma evli diye. Hayatımın en büyük travmasiydi. Çok hatalar yaptım. Burada yazılanları dinlemedim. Ama rabbim korudu bir şekilde elhamdülillah.
Şimdi tekrar hata yapmak istemiyorum. Tanıştığım birisi var. Çok aşığım denemez bundan sonra bir erkeğe kör kütük aşık olamam biliyorum. Ondan bu konu çok önemli değil benim için.
Konu çocuğun ailesi.
Önce biraz çocuktan bahsedeyim mali müşavirlik stajı yeni bitmiş mali müşavir unvanı ni almış. Staj yaptığı mali müşavirin yanında calisiyor hala. Şartlar elverdiğinde ofis açacak ama en az 4/5 yıl sonra. Sessiz sakin birisine benziyor bı yanlışını görmedim.
Aileye geçiyorum şimdi. Babası vefat etmiş. 65 yaşında bir annesi var. Annesi babasından kalan maaşı alıyor. 6 kardeşler en büyük abisi evlenip bosanmis, emekli, bir çocuğu var ayrı yaşıyor. Bir kız kardeşi de evli, bir ay oldu evleneli. Bunlarda sorun yok. Sorun diğer kardeşleri 38 yasindaki abiisi evde yatıyor annesinin maaşı ve bu çocuğun maaşıyla geçiniyor. 27 yaşındaki kız kardeşi aynı şekilde. Birde lise 1 e giden 15 yaşında başka bir erkek kardeşi var. Buna yardımcı olsun her konuda. Öğrenci çocuk babası yok. Babalık etsin. Ama digerleri ? Babalarından kalan maaş yetmez ki. İşe girmek gibi kaygıları da yok. Hayatı boyunca bu iki kocaman insana bu çocuk mu bakacak ben buna tahammül edemem. Küçük kardeş okey ama . Annenin de maaşı var zaten.bu 2 si bilmiyorum nasıl olacak.
Yargılamadan yazın lütfen mantıklı bir yol gösterin. Hiç bu işe girmemem mi lazım. Annem hiç bulaşma onlar alışmış bu düzen değişmez diyor
Kardesler gorustugunuz kisinin mali musavir olacagina güvenip sırtımiz yere gelmez zihniyetinde ggibiler. Zaten sevgili degilmissiniz bence uzaklasin