• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kutlamalısın sigarayı bıraktım

Kararı verdiysen kimse seni tutamaz hadi başarılar. Çanın cektikçe bitki çayları iç çeşit çeşit kaysılı böğürtlenli ve. al dursun bu süreçte yardımı olacak sana

Dayan arkadaşım yenilme.sigara bizi korkutmuş.o bizden korksun.hayatımıza yönü siğara vermesin.hadi be ey illet sigara senmi büyüksün benmi demenin sırası.güçlüyüz biz büyüğüz

Paylasalim tabi ama suan bende bilgi yok daha birakamadim ama sizin bilgililerinizi seve seve okurum

valla ben her bıraktığımda üç gün içmeyip 4.gün başlıyorum :)

Karabas otunu duydum iyi geliyomus canin sigara cektikce koca bi yudum aliyomussun agzina icince o anki sigara icme idtegin gidiyomus ben yarin alip deniycem bakalim ne oluyo sonuc

Hadi hayırlısı başarılarının devamı dileğiyle.siğaranın zararlarını düşün tiksinirsin zaten .kezzap verseler iöermisin.ha kezzap ha sigara.biri hemen öldürür.biri süründürerek öldürür.ben çocukken bir komşumuz vardı.adamon bacağını kestiler sigara yüzünden.canımız değerli.üstüne git korkma siğaradan.o senden korksun.ayrıca parasını biriktirsen seni dünya turuna bile çıkartır.ben öyle yapıtorum.alacağın sigara parasını koy kenara bak bu sana daha çok güç verecek.yaşam kaliten her yönden yükselecek.kendine güvenin tavan yapacak.seni sigara yenemrsse hiçbirşey yenemez.
Bugunde iyi geçti ama kızlar çekirdek ve cipse yükleniyorum biraz ilk günler böyle sonra onları da birakcam inşallah şunu halledeyimde şimdilik

Hadi hayırlısı başarılarının devamı dileğiyle.siğaranın zararlarını düşün tiksinirsin zaten .kezzap verseler iöermisin.ha kezzap ha sigara.biri hemen öldürür.biri süründürerek öldürür.ben çocukken bir komşumuz vardı.adamon bacağını kestiler sigara yüzünden.canımız değerli.üstüne git korkma siğaradan.o senden korksun.ayrıca parasını biriktirsen seni dünya turuna bile çıkartır.ben öyle yapıtorum.alacağın sigara parasını koy kenara bak bu sana daha çok güç verecek.yaşam kaliten her yönden yükselecek.kendine güvenin tavan yapacak.seni sigara yenemrsse hiçbirşey yenemez.
Bende acayip bi sinir hali var ama ya valla zor işim kendimi zor tutuyorum :(

Back
X