- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi Merve burcu
Pat diye birakamadim da azalta azalta biraktim benNasil biraktiniz yaaaa offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pat diye birakamadim da azalta azalta biraktim benNasil biraktiniz yaaaa offff
Hmmm bende denedim ama kendim3 hakim olamıyorum. ..Ama iki hamileliğimde de icmedim 1 sene .Hamile kalinca hemen bırakabiliyorum ne hikmetse...Pat diye birakamadim da azalta azalta biraktim ben
12 saat oldu benimde bırakalı :) sizde durum ne? içmediniz değil mi?
Bende bıraktım 2 gün oldu iyi şimdilik bilgi paylaşımı yapalım :)Bırakmak isteyen varsa gelin birlikte kurtulalım.
Bende bıraktım 2 gün oldu iyi şimdilik bilgi paylaşımı yapalım :)
valla ben her bıraktığımda üç gün içmeyip 4.gün başlıyorum :)
Bugunde iyi geçti ama kızlar çekirdek ve cipse yükleniyorum biraz ilk günler böyle sonra onları da birakcam inşallah şunu halledeyimde şimdilikSonunu getirirsin inşallah yeni hayat bizi bekliyor.
Bugunde iyi geçti ama kızlar çekirdek ve cipse yükleniyorum biraz ilk günler böyle sonra onları da birakcam inşallah şunu halledeyimde şimdilik
Bende acayip bi sinir hali var ama ya valla zor işim kendimi zor tutuyorumHadi hayırlısı başarılarının devamı dileğiyle.siğaranın zararlarını düşün tiksinirsin zaten .kezzap verseler iöermisin.ha kezzap ha sigara.biri hemen öldürür.biri süründürerek öldürür.ben çocukken bir komşumuz vardı.adamon bacağını kestiler sigara yüzünden.canımız değerli.üstüne git korkma siğaradan.o senden korksun.ayrıca parasını biriktirsen seni dünya turuna bile çıkartır.ben öyle yapıtorum.alacağın sigara parasını koy kenara bak bu sana daha çok güç verecek.yaşam kaliten her yönden yükselecek.kendine güvenin tavan yapacak.seni sigara yenemrsse hiçbirşey yenemez.
Bende acayip bi sinir hali var ama ya valla zor işim kendimi zor tutuyorum