Canım erkekler askere gidecekleri zaman biraz garip oluyorlar.Daha öncede söyledim bizim aramızda uzaklıkta vardı ama bende senin dediğin gibi gelmesini yada benimle konuşarak zaman geçirmesini istiyordum son zamanlarında.Oda arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu.Bahanede hazır neymiş askere gidicek kaç ay gelmiycekmiş.Belki dönemeyecekmiş anlayışsızmışım falan filan.Son 1 hafta benimleydi yanına gittim çünkü.Acemiliğe gitti 28gün sonra yemin törenine de gittim.Beraber İstanbula geldik 4gün beraberdik.Yanımdan ayrıldı kendi memleketine gittiği dakika değişti.Yok ailemle 3günüm var yok arkadaşlarımlada vedalaşcam yok 6ay gelemiycem.Ne olcağım belli değil,onlar arkadaşlarım diye saydı.Peki dedim 6ay yoksan benide göremiyceksin.Gidip dönememek varsa dönüp bulamamakta var.Sen usata birliğine git nete gel kamera aç deme hiç bana.Sana ne kamera açarım ne bir resim yollarım bu yaptıklarından sonra dedim.Eğer ben önemli olsam sen son gününde 5dk ayırıp beni görmek isterdin netten bile olsa,6ay sonra gelince görürsün bulursan dedim.Sen git seni kimse aramayacak en çok üzülen özleyen merak eden ben olucam.Herkesin hayatı devam edicek.Annen babanda özliycek ama onlar birbirlerinden destek alıp bastırcaklar hasretlerini.Benim kimsem olmayacak ama sen anlamıyorsun işte dedim.O an arkadaşlarının yanından kalkıp hemen nete geldi,özür diledi...Şimdi de sadece 1tane arkadaşı var arayan soran.Benide yanlız bırakmaz sağ olsun.Dediğine geldim dedi geçen gün bana arayan varmı diye sorduğumda.Sevgilini en iyi sen tanırsın,nerden nasıl yakalarsın hislerini en iyi sen bilirsin.Trip yap kısasa kısas yap demek bence yanlış.En iyisi zamanını yakalayıp kendinden emin şekilde konuşmak.Seni seviyorsa anlayacaktır.Şu dönemlerinizde trip yapıp tartıştığında inanki gittiğinde sen düşünüp üzülceksin.Keşke yapmasaydım diyeceksin.Fazla uzun yazdım ama umarım istediğin gibi olur herşey.Kendini üzme sakın...a.s.