Beni gülmekten öldürdü dediğiniz mizahi kitaplar hangileri?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.837
Puanlar
898
Beni gülmekten öldürdü dediğiniz mizahi kitaplar hangileri?:1rolleyes:

atilla atalay: uyuyamadığım

seneler önce okumuştum... o zamanlar espiri anlayışım iğrenç değilse çok gülmüştüm.. hala aynı tadı verirmi bilmiyorum.. bak aklıma getirdin. tekrar okiyim bakimm:))

atilla atalay: uyuyamadığım

seneler önce okumuştum... o zamanlar espiri anlayışım iğrenç değilse çok gülmüştüm.. hala aynı tadı verirmi bilmiyorum.. bak aklıma getirdin. tekrar okiyim bakimm:))

teşekkür ederim canım tavsiyene, araştırcam:1rolleyes:

bende gene atilla atalayın çıt çıt çedene adlı kitabını önerebilirim...içinde sıdıka dizisinin
senaryo dialoglarınında yer aldığı ufak öyküler var..
mizahi kitap türünde kitap hiç okumam bunuda yıllar önce okumuşdum tesadüfen
elimde mizah örneği olarak tek bu kitap var ;)

tabi mizah ve gülünen şeyler kişiye göre o kadar fark ediyor ki...

Atilla Atalay bence de.Evirip çevirip tekrar tekrar okurum.bayanssulusmile
Hayaller Kahyası,Eray,Usulcacık...Dolu var ,dolu.opuyorumnanaktan

bende gene atilla atalayın çıt çıt çedene adlı kitabını önerebilirim...içinde sıdıka dizisinin
senaryo dialoglarınında yer aldığı ufak öyküler var..
mizahi kitap türünde kitap hiç okumam bunuda yıllar önce okumuşdum tesadüfen
elimde mizah örneği olarak tek bu kitap var ;)

tabi mizah ve gülünen şeyler kişiye göre o kadar fark ediyor ki...

Atilla Atalay bence de.Evirip çevirip tekrar tekrar okurum.bayanssulusmile
Hayaller Kahyası,Eray,Usulcacık...Dolu var ,dolu.opuyorumnanaktan

bende mizah kitaplarına yeni sardım kızlar, önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım, teşekkür ederim ikinizide
opuyorumnanaktan

gülse birselin kitaplarını nasıl buluyosunuz kızlar, tavsiye edermisiniz:hulya:

Güler Kazmacı "Arızalı Erkekler" kitabı benı çok güldürmüştü... Gani Müjde nin kitaplarıda güzeldir...

pasaklı tanrıça :) kesinlikle bu kitap çok komik tavsiye ederim yazarıda:sophie kinsella

gülse birsenin velevki kitabını okumuştum çok komikti yaşadıklarını anlatmış ve çoğuda avrupa yakasında vardı

damda deli var - aziz nesin
azrail nasıl rüşvet yedi - müzaffer izgü
biliyorum eskiler ama ikisinide bi öğretmenim bana zorla okutturmaya çalıştı, sonra o istesede ben bırakmadım...

Aziz Nesin in kitaplarını tavsiye ederim, hepsini okuyamadım daha ama şu sıralar okuyacağım....

pasaklı tanrıça :) kesinlikle bu kitap çok komik tavsiye ederim yazarıda:sophie kinsella

Bu kitabı duymuştum daha önceden ama açıkcası mizahi bir yönü olduğunu bilmiyordum, tavsiye için teşekkürler...

gülse birselin kitaplarını canım sıkıldıkça okuyorum ben valla...
bide gecen gün kaynana vergisi diye bi kitap okudum,oda eğlenceliydi...

uykusuz adlı haftalık karikatür dergisinin çizer ve yazar' ı Umut SARIKAYA ' nın benim de söyleyeceklerim var adlı kitaplarını çok sevdim. zaten Umut SARIKAYA' yı tanıyanlar nasıl bir tarzı olduğunu bilir. hayatın, ilişkilerin ayrıntıları. kısa hikayeler. bizden biri. şiddetle tavsiye ediyorum.

kitaptan alıntı;

üç yıllık bir ilişkiden çıkmış biri olarak aslında gayet güçlüydüm. bir iki kendini yere atma, beş altı defa arayıp birbirimize duyduğumuz sevginin görkemi ve aşkımızın yüceliği ve bu minvalde yeniden, evet yeniden bir araya gelmemiz hakkında konuşma, 15’i bir önceki konuşmamı destekler nitelikte olan, 10’u gittikçe sertleşip sonunda üzerine araba sürmek, küçük kardeşinin kolunu kırmak gibi tehditlere kadar varan, ardından gelen 8’i yine aşkımızın kutsiyetini anlatan, en son ikisi de nokia 3310’un hazırında bulunan dans ve hamburger temalı resimli mesajları olmak üzere toplam 38 cevapsız mesajın sonunda kesin olarak ayrılmıştık işte.

ilişki biter bitmez üstümden adeta bir yük kalkmıştı. adeta pırıl pırıl olmuştum. artık telefonumun şarjı bittiğinde gerilmek, birbirimizin hayatına çok saygı duyuyormuş gibi yapıp, o tuvalete gidince masada duran telefonun rehberini, gelen mesajları karıştırdıktan sonra o gelmeden ekranın ışığı sönsün diye dua etmek yoktu. ve en önemlisi ekranını anamdan babamdan çok gördüğüm bu alet yoktu hayatımda. son bir kez telefon rehberi kontrol edildi ve kızlara bakıldı. üç yıllık ilişki sadece benden değil rehberden de çok şey götürmüştü. telefon rehberim abdi ipekçi erkek öğrenci yurdu gibiydi.

Bridget Jones'un Günlüğü I-II okudum bana komik gelmişti. Tam mizah değil ama kafa dağıtmak için iyi.
Aziz Nesin-Muzaffer İzgü süperler
Gülse Birsel kitaplarını aldım 2 sayfada bıraktım.

Bu açığı dergilerle kapatmaya çalışıyorum.

Don Quijote,ayrıca tek amacı güldürmek değil.Herkesin en az 1 kere okuması lazım bence :)

Ahmet Gülüm - Dikkat Yazılı Var serisi
Ağlanacak halimize gülmek böyle bir şey olsa gerek
Öğrencilerin yazılılarda verdikleri komik cevapların derlemesi
Ben bir kitaba o kadar güldüğümü hatırlamıyorum yani :9::9::9::9:
Birkaç örnek:

Karadeniz bölgesinde yerleşme ve göçü anlatınız.

Karadeniz bölgesinde yerleşim az ve insanlar seyrektir. Geçim sıkıntısı yüzüzünden insanlar yeryüzünden göç etmek zorunda zorunda kalmıştır. İnsanlar önce dağlara sonra ovalara en sonrada yeryüzünden göç etmek zorunda kalmışlardır. (Fatma/Lise-2)

Hızlı nüfus artışının zararları nelerdir?
Bence hızlı nüfus artışı çok kötü bir şey çünkü hep çarpık kentleşme, peçe kondu, ekonomik sorunlar. Eğer biz 10 kardeş olsaydık kötü olurdu. Zaten babamın işi kötü gidiyor yakında 4 kardeş olucaz üç iken. Ya ne buluyorlar çocukta, ha yapmışsın ha yapmamışsın. Daha çok var ama zaman yetmiyor. (Sevda/Ortaokul-1)
Çevre kirliliği, gürültü, insanların küfürleri, cağillik, işsizlik, kötümserlik, çok cocuk, ekonomik durum, hilekarlık, hak yemek, emek yemek. Yok, bir şey yok. Bu ülke düzelmez. (Murat/Ortaokul-1)

İzmir limanı ile İstanbul limanı arasındaki farklar nelerdir?
İzmir limanı ürünlerin iç ülkelere, İstanbul limanı ise dış ülkelere limanlandığı yerdir. Ege limanı pencere Marmara limanı kapı gibidir. Üstelik pencerenin kapıdan daha güzel olmasıdır. (Saygın/Ortaokul-2)

Kıyamet günü ne demektir?
Kıyamet günü yani gerdek gecesidir. O gün her şey çok kötü olur. Bütün gece kıyamet kopuverir. (Serpil/İlkokul-5)
Kıyamet günü her şeyin kıymetli olduğu bir gündür. (Kemal/İlkokul-5)

Marmara Bölgesi'nin coğrafi konumunu anlatınız.
Bölgede daha iyi yeryüzü şekilleri bulunur. Bölge Hötrd ve benegramdan meydana gelmiştir, bütün sinema artistleride burada bulunur. (Adem/Lise-2)

...

Back