Bilmiyorumki ilk defa üye oldumSevgiliniz 6 ay askere gidince sizi cagirmayan arkadas konusu.
Eski üyeliginizle açmış olabilir misiniz?
Eger hayır derseniz admini etiketleyecegim ikinci üyelik diye, onlar bulurlar . Çünkü birebir aynı cümleler vardi
SilmiştimFazla alınganlık yapmışsın. Madem her yerden engelleyecektin, neden öncesinde tebrik ettin?
Sevgilin olmadığı için gitsen büyük ihtimalle düğünde çok sıkılırdın. Bu sefer de " düğünde benimle ilgilenen olmadı" derdin.
O kadar kalabalığın, gürültünün içine gitmeye neden bu kadar hevesli olunur anlamıyorum. Çok bunaltıcı bir ortam .
Arkadaşım sanmıştım yalnız bırakılmış hissettim
Diğerlerini çağırdılar bende hadi atla onlarla gel falan derler diye bekledimAma onlar senin arkadaşın değil, sevgilinin arkadaşları. Akrabaları değilsin. Çok saçma.
Bi kere oturup kalkmadık ama neyseBen olsam bende etmezdim arkadasim yokken hic bir bagim olmayan sevgilisi dugunde ne alaka ? Hemde onca cagirilacak akraba es dist varken .dugunlerde kuru pasta bile olsa bir kontenjan oluyor hic tanimadigim birini bende cagirmazdim sevgilinizde askerde oldugu icin bikere oturup kalktigim kisiyi cagirmam.
Sonunda beni anlayan biri ben mi fazla hoşgörü bekliyorum diye düşündüm bi an çnkü ben olsam kınama düğünüme her şeyime çağırırdım değer verdiğim için
Dugun demek masraf demek .gitseniz ne taki götürecektiniz mesala ?Bi kere oturup kalkmadık ama neyse
Herhangi bir düğüne çagrilmadim diye üzülmek mi? Hem de tanımadığım insanlar için? Şu hayatta düğün kadar saçma bir aktivite bilmiyorum, keşke hiç davet edilmesem, asla kirilmam hhgdsdff4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
Herhangi bir düğüne çagrilmadim diye üzülmek mi? Hem de tanımadığım insanlar için? Şu hayatta düğün kadar saçma bir aktivite bilmiyorum, keşke hiç davet edilmesem, hiç gitmesem asla kirilmam sdffdddg4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
Mune, bu arkadaşBilmiyorumki ilk defa üye oldum
Selam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
Bende o uye sanmıstım eskı konuya mı gırdım dıye bı baktım okurken. O galıba ya.Sevgiliniz 6 ay askere gidince sizi cagirmayan arkadas konusu.
Eger hayır derseniz admini etiketleyecegim ikinci üyelik diye, onlar bulurlar . Çünkü birebir aynı cümleler vardi
Ay ne meraksiniz düğüne4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
O düğün daha olmamıştı.Sevgiliniz 6 ay askere gidince sizi cagirmayan arkadas konusu.
Birkaç mesaj önce paylaştım o konuyu. Nisan sonunda bir hafta sonra düğün var diyordu. Bu konu Mayıs'ta açıldığına göre düğün olmuş bitmişO düğün daha olmamıştı.
Daha geçen hafta gibiydi. Zaman ne çabuk geçiyorBirkaç mesaj önce paylaştım o konuyu. Nisan sonunda bir hafta sonra düğün var diyordu. Bu konu Mayıs'ta açıldığına göre düğün olmuş bitmiş
Bence o ya. 26 yaşı ve sevgilisi ile 4 yıllık ilişkisi olması falan da tutuyor. Hem kaç takıntılı insan vardır ki sevgisi askerdeyken onun arkadaşlarının düğününe cagirilmadi diye üzülüp konu açacakDaha geçen hafta gibiydi. Zaman ne çabuk geçiyor