Beni düğüne davet etmediler siz olsanız napardınız

Bilmiyorumki ilk defa üye oldum

Silmiştim

Ben olsam bende etmezdim arkadasim yokken hic bir bagim olmayan sevgilisi dugunde ne alaka ? Hemde onca cagirilacak akraba eş dost varken .
dugunlerde kuru pasta bile olsa bir kontenjan oluyor hic tanimadigim birini bende cagirmazdim e arkadasimda askerde . Bikerr oturup kalkmışsınız sadece .esi veya nisanlisida degilsiniz .iki gun sonra ayrilsaniz dugun sahibi bile bir kisiyi bosa cagirdim onun yerine baskasini cagirirdim der .

Bi kere oturup kalkmadık ama neyse

Sonunda beni anlayan biri ben mi fazla hoşgörü bekliyorum diye düşündüm bi an çnkü ben olsam kınama düğünüme her şeyime çağırırdım değer verdiğim için

Hiç tanışmasanız veya samimiyetiniz olmasa anlarım. Beraber tatile gidip vakit geçirip ondan sonra böyle birşeyde çağırmamak hoş birşey değil.
Onlardan davet etmek gerisi size kalmış birşey.

Ama sizinde tebrik etmeniz çok saçma olmuş keşke etmeseydiniz.

Bi kere oturup kalkmadık ama neyse
Dugun demek masraf demek .gitseniz ne taki götürecektiniz mesala ?
Yada erkek arkadasiniz arayip bem gelemeyecegim ama takimi eliflikiza biraktim o gelince takacak dedi mi ? Bakin bu bile erkek arkadasiniz tarfaindan durum yonetilmis olurdu.
Biraz realist olun .

Herhangi bir düğüne çagrilmadim diye üzülmek mi? Hem de tanımadığım insanlar için? Şu hayatta düğün kadar saçma bir aktivite bilmiyorum, keşke hiç davet edilmesem, asla kirilmam hhgdsdff

Herhangi bir düğüne çagrilmadim diye üzülmek mi? Hem de tanımadığım insanlar için? Şu hayatta düğün kadar saçma bir aktivite bilmiyorum, keşke hiç davet edilmesem, hiç gitmesem asla kirilmam sdffdddg

bir üye daha vardi diger üyeler de yazmis sevgilisi askerdeyken onun arkadaslarinin dügününe davet edilmedigi icin hassaslasan, askerdeki sevgilisi de annesiyle gitmesini söylemisti üyeye hatta whatsapp gruplari varmis o evlenen kizlardan biriyle nerdeyse ayni konu. (konuyu her detayiyla hatirlamam dün ne yedigimi bilmezken )
kendi dügünüm olsa gitmem o derece, didimin didisi beni dügüne davet etmemis eee yani der keyfime bakarim, peehh hic tebrik de etmem dolayisiyla kimseyi de silmem. sevgiliniz dönüp gelince ayni ortama girmeyecek misiniz?

Bilmiyorumki ilk defa üye oldum
Mune, bu arkadaş FloralDeren mi değil mi?

*O üyelikte de 26 yaş demişsiniz bunda da
*O üyelikte 2020den beri sevgiliymissiniz, bunda da 4 sene demissiniz. Zaman da tutuyor

Son düzenleme:
Bende o uye sanmıstım eskı konuya mı gırdım dıye bı baktım okurken. O galıba ya.

Ay ne meraksiniz düğüne
Son zamanlarda sürekli kına-düğün
Çok sıkıldım hiç gidesim yok
Gitmemek için ne bahanesi bulsam diye düşünüyorum, siz milleti engelliyorsunuz

O düğün daha olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…