Ya siz de kendi düğününüz olursa davet etmezsiniz olur biter. Bu kadar önemsemeyin. Muhtemelen kaynaşma için diğer etkinliklere davet edildiniz lakin diğerleri daha samimi idi. Siz henüz o leveli atlamadınız demek ki :)4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
Sevgilim o ara yoktu 6 ay askerdeydi, diğer arkadaşı ve sevgilisi gitti ama beni o dönem yalnız bıraktılarSevgiliniz düğüne katıldı mı? Eğer o gidip sizi o bile davet etmediyse bence önce sevgilinizde suç arayın. Arkadaşı bir iki kez görüştünüz diye samimi hissetmeyip çağırmamış olabilir. Ben kendi düğününe bile artık çok samimi olmayan arkadaşlarıma bile mesaj atmadım mesela o da öyle düşünmüş olabilir
Sevgiliniz askerde diye çağırmamışlar demek ki bence bu çok normal. Durumu abarttığınızı düşünüyorum sonuçta sizin arkadaşınız değillerSevgilim o ara yoktu 6 ay askerdeydi, diğer arkadaşı ve sevgilisi gitti ama beni o dönem yalnız bıraktılar
Arkadaşım sanmıştım yalnız bırakılmış hissettimSevgiliniz askerde diye çağırmamışlar demek ki bence bu çok normal. Durumu abarttığınızı düşünüyorum sonuçta sizin arkadaşınız değiller
Yani sizi o kadar yakın görmemişler sevgiliniz yokken davet etmek akıllarına gelmemiş. Dilerseniz engelleyin görüşmeyin dilerseniz mesafeli olarak görüşmeye devam edin. Tamamen sizin karar ve kişiliğiniz. Ama öyle sindirilemeyecek, kendi kendini yiyecek bir durum değil.Sevgilim o ara yoktu 6 ay askerdeydi, diğer arkadaşı ve sevgilisi gitti ama beni o dönem yalnız bıraktılar
Diğerlerini çağırdılar alındımSevgiliniz askerde sizi tek başınıza çağıracak kadar samimi olmadı iseniz normal bence.
Bozulmam4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
Sevgilim yoksa düğünde ne işim var. Gereksiz triplere girmişsiniz gibi geldiSevgilim o ara yoktu 6 ay askerdeydi, diğer arkadaşı ve sevgilisi gitti ama beni o dönem yalnız bıraktılar
Fazla alınganlık yapmışsın. Madem her yerden engelleyecektin, neden öncesinde tebrik ettin?4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
4 yıllık ciddi ilişkim var sevgilimin arkadaşları ile tanışmıştık piknik yaptık şehir dışına gezmeye gittik doğum günü vs kutladık sevgilimin arkadaşı evlendi beni davet etmediler. Çok kırıldım çok bozuldum ve takıldım. Diğer arkadaşlarını davet ettiler ama bana ayıp olmasın diye bi mesaj bile atmadılar. Tebrik ettim birkaç gün sonra her yerden sildim. Beni önemsemeyen bana değer vermeyen insanların hayatımda yeri olmamalı diye düşündüm. Gerçekten kırıldım. Sevgilime bile kırgınım böyle kişilerle beni muhattap ettiği için. Siz olsanız napardınız? Çok tepki verdim belki ama napim. Resmen unutuldum sevgilim 6 aylığına askere gitmişti o dönem sonra döndü ama bu durum hala yara bende
Hangi konuBen bu konuyu hatırlıyorum
Sevgiliniz yokken sizi niye cagirsinlar ki? Gitseniz sanki Kimi taniyorsunuz?
Bence sevinin
Gitseniz ayıp olmasın diye bir şey takacaktiniz, paranıza yazik
Hiç bilmiyorum aynı durumu yaşadık galibaSevgilisi asker olan ve düğüne çağrılmamış bi üye daha vardı, siz misiniz o?
Benim erkek arkadaşım olsa, arkadaşım askerde olsa, düğünüme sevgilisini çağırmak aklıma gelmez. Gelmesi için bi samimiyetimin olması lazım. Eşimin arkadaşı var her fırsatta pikniğe falan gidiyoruz eşlerle, kızı tek başına bi yere çağırmam mesela vakit geçirsek de samimiyetimiz yok
Sevgiliniz 6 ay askere gidince sizi cagirmayan arkadas konusu.Hangi konu
Sonunda beni anlayan biri ben mi fazla hoşgörü bekliyorum diye düşündüm bi an çnkü ben olsam kınama düğünüme her şeyime çağırırdım değer verdiğim içinNeden tebrik ettinki davet etmeyen kişileri?
Kırılmakta haklısın. Nezaketen davet edebilirlerdi.