- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Gerçekten fazla denetliyorsunuz gibi geldi şu yazıdan. Adam yoldayım demiş, birkaç dakika cevap vermedi diye tripler falan.. Çocuk gibisiniz. Oyun falan oynuyor olamaz mı ya da telefonda bir şeye bakıyor, metroda yol soran biriyle konuşuyor falan?
Siz şey yapın, görüntülü konuşma açın 24 saat öyle gezin. Sen öyle rahat edersin
Cok iyi giden iliskimiz var ya da vardi demistim aslinda mükemmel degil tabiiay başka ülkedeki adamla işin ne?
ayrıca ilişki mükemmel deyip sorun sıralamak da nasıl bi kafa?
Evet abartiyormusum farkina vardimSiz şey yapın, görüntülü konuşma açın 24 saat öyle gezin. Sen öyle rahat edersin
Her şeyi anladım da şu noktaya nasıl vardınız onu anlamadım.Simdiden böyle beni denetliyorsun diyen ilerde evlenince ne yapar?
Evet internetten tanistik.. yüz yüze görüstük evet 3 kere su ana kadar. Daha yeni.. belki 3 ayda bir görüsme sansimiz olur ileridene sıklıkla görüşüyorsunuz? ya da şöyle sorayım, daha evvel yüzyüze görüştünüz mü? ayrı ülkeler ve yeni ilişki deyince internetten tanıştığınızı düşündüm. vereceğiniz cevaba göre yorum yapıcam.
Evet internetten tanistik.. yüz yüze görüstük evet 3 kere su ana kadar. Daha yeni.. belki 3 ayda bir görüsme sansimiz olur ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?