• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni denetliyorsun diyor

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Sevgilimle aramizda uzak mesafe var ayri ülkelerdeyiz ve haliyle merak ediyorum onu bayagi. Iliskimiz yeni. Cok iyi giden bir iliskimiz var ya da vardi smdiye kadar.. biz cok kez küsüp sonra barisabiliyoruz. Ben mesela ona ters birsey dedigimde hemen küsüyor ama üzerine düsünce de barisiyor benimle. 28 yasinda kendisi ve asiri tripli. Hatta kendisi dedi sen beni cekiyorsun diye.

Her neyse gelelim isin özüne. Beyfendimiz ilgi hastasi malum aslan burcu. Gercekte hafif sisman ve yüzü güzel yakisikli. Fotolarda ama belli olmuyor cok yakisikli cikiyor.

Instagramda da aktif bayagi, cok takipcisi var her ülkeden. Doga fotograflari paylasiyor genellikle ama bazen de kendi fotosunu yüklüyor.. mesela biz normal konusuyoruz bir sorun yok gayet güzel giderken her sey arada böyle kendi fotosunu paylasiyor instagramda herkesle. Sinir oluyorum acikcasi.. ilgi istiyor cünkü.
Bende de kontrol dürtüleri yükseldi, ona napiyosun neediyosun cok der oldum.

Bir de o evdeyken izinliyken bana sürekli film izliyoruz ailemle diyor. Bir gün aksam yine film izliyoruz dedi. Icimden hep mi film izlenilir diye düsünerek icime bir süphe düstü. Bana ortamin fotografini cekip yollamasini istedim. Oda cekemem dedi karanlik dedi cekileck bir sey yok deyip beni denetliyorsun demi diyerek bir de üstüne trip atti. Onu da gectim dün bu ise gidiyor metro da, napiyorsun dedigimde yoldayim dedigi icin müsait ve bana yazabilir diye düsündüm ama yazmadi bi kac dakika.. ben de cok mesgulsun galiba dedim, o da yine ters tepti evet cok mesgulum fln diyerek yine kizdi yazdiklarimi ekran görüntüsü alip; onu kontrol ettigimi, denetledigimi ve huzursuz ettigini söyledi.
Biliyorum bunlar cocukca seyler ama beyfendi baslarda böyle degildi..

Ben de bu sefer cok kirildim ve konusmak istemedigimi söyledim. 2 saat sonra yazdi bana özür diledi. Ben de artik bunaldim bana böyle davranmandan dedim o da; ben de bunaldim ama seni seviyorum dedi. Cok özür diledi uzatmayalim dedi ; ama bu sefer ben artik sogudum biraz..
Bana uyu dinlen kendini iyi hissettiginde yazarsin bana dedi..
ama aklima takilan Simdiden böyle beni denetliyorsun diyen ilerde evlenince ne yapar?
Oysa ben onu merak ediyorum sadece.. Haksiz miyim?

Bu sabahta günaydin yazdim hala kirginim ve bugünde konusmak istemedigimi belirttim..

Off gercekten bunaldim.. baslardaki gibi degil beyfendimiz artik :) ya da bir yerde hata mi yapiyorum? Iyice cocuklastim. :/

Bir de baslarda bir seferinde biz telefonla konusurken birden kapatmisti yüzüme. aradigimda baskasiyla görüsüyor bildirimi geldi. Sonra sorunca ablamla konustum dedi.. ben süphe duydugum icin konusma listesinin ekran görüntüsünü istedim. O zamanlar hemen yollamisti ama daha sonrasinda kendisini kötü hissettigini benim ona güvenmedigimi zoruna gittigini ve benle o gün konusmak istemedigini söylemisti.. baristik sonra ama unutamiyor..

Evet kabul ediyorum süpheciyim.. :( nedenini bilmiyorum .. belki de güvenemiyorum kimselere...

Gerçekten fazla denetliyorsunuz gibi geldi şu yazıdan. Adam yoldayım demiş, birkaç dakika cevap vermedi diye tripler falan.. Çocuk gibisiniz. Oyun falan oynuyor olamaz mı ya da telefonda bir şeye bakıyor, metroda yol soran biriyle konuşuyor falan?

ne sıklıkla görüşüyorsunuz? ya da şöyle sorayım, daha evvel yüzyüze görüştünüz mü? ayrı ülkeler ve yeni ilişki deyince internetten tanıştığınızı düşündüm. vereceğiniz cevaba göre yorum yapıcam.

• Beğen
Reactions: KV_
ne sıklıkla görüşüyorsunuz? ya da şöyle sorayım, daha evvel yüzyüze görüştünüz mü? ayrı ülkeler ve yeni ilişki deyince internetten tanıştığınızı düşündüm. vereceğiniz cevaba göre yorum yapıcam.
Evet internetten tanistik.. yüz yüze görüstük evet 3 kere su ana kadar. Daha yeni.. belki 3 ayda bir görüsme sansimiz olur ileride

üf hiç uğraşmam. madem iyi gelmiyo size neden böylesine bir ilişkiyi devam ettiriyorsunuz?

Canım bizde yıllar önce eşimle böyleydik yurt dışındaydı, çok denetliyor uzak olduğu için insan ister istemez, güvensen de uzakta olduğu için merak ediyorsun anlıyorum seni, şuan evliyiz kısmet meselesi bu işler için yıl uzaktan görüştük biz ama beni habersiz hiç bırakmazdı , merak etmemem için elinden gelen herşeyi yapardı, tabii tartışmaları ız olurdu zor uzaktan ilişki yürütmek iyi tanımaya bak hayırlısı olsun hakkında

Evet internetten tanistik.. yüz yüze görüstük evet 3 kere su ana kadar. Daha yeni.. belki 3 ayda bir görüsme sansimiz olur ileride

anladım. görüşmüş olmanız önemliydi. uzak mesafe ilişkilerinde beklenti çok önemli.beklentiden kastım, bu ilişkiden iki tarafın da ne beklediği. hayatımda biri olsun konuşayım yazışayım mı, yoksa ileriye dönük bu insanı tanımak istiyorum mu ? siz ciddiyetle onu tanımak isterken onun amacı günlerini geçirmekse bu ilişki değersizleşir, anlamı kalmaz. en ufak sarsıntıda zaten yıkılır. zaten şimdiden sinyaller vermiş, beni denetliyorsun vs diye. hepsini geçtim bu adam 28 yaşında ve ikidebir çocuk gibi küsüyor mu? ve siz de sürekli onu pışpışlayan konumdasınız. insanı en çok yoran erkek türü. böyle ömür geçmez. adam hem uzakta, hem iki soru soramıycam beni denetliyorsun diycek, hem ikide bir ergenler gibi trip yapcak ben onun peşinde koşucam, ee ne şimdi bu? bu ilişki değil ki, eziyet.

Siz güvenmiyorsunuz. Söylemesi kolay yapmasi zor ama ayrilin. Gencliginize yazik telefonda iliski mi olurmus? El ele tutusup gezemiyorsunuz bile..

Abartıp bunaltmışsınız adamı. Biraz daha az sorgulayın. Sizden özür dilemiş zaten hala trip atmanız gereksiz olmuş..
Uzak oldugunuz için, içiniz rahat değil sanırım. Bu ilişki hep böyle uzaktan mı devam edecek , yoksa dönecek mi?
Uzak ilişkiler çok zordur çünkü...

İyi ki şu akıllı telefon cıktı yoksa ne yapardınız? Bana foto at arama listeni cek at film izlediğini kanıtla çek at...
Eşi sevgilisi kardeşi gurbete giden insanlar ne yapıyordu acaba? Mektup dışında iletişim de yokmuş .. A durun sahi güveniyorlardı!
Tabi30yıl sonra insanlar çıkıp ben cocuğunum dedi o ayrı:) ama bence siz biraz abartmışsınız.. Her seferinde film izliyorum diyorsa ve ikna olmamışsam yoluma bakardım, Her görüşmede böyle ise birşeyler bitiyor demektir

Back
X