- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
-
Ah ahhh!!! Senin yaşında iken oturup sorun üretmekle geçen zamanlarımı düşününce-
o yıllarıma nasıl da yazık ettiğimi düşündüm. Sevdiklerinin sağ ve sağlıklı olduğuna Şükürler
etmek - kendini çok huzurlu hissetmek varken bunca sızlanmak niye tatlım.
Yıllar sonra gençliğini sıkıntı üreterek geçirdiğini düşünerek benim gibi ahhh!! çekmemek için-
İçinde bulunduğun durumun güzelliklerini doyasıya yaşamanı tavsiye ederim canımcım.
Yüce Rabbim sağlıkla bebişine kavuştursun İnşaallah. O zanam kendini yalnız hissetmeyi bırak-
Yapmak istediklerine zaman bulamayacaksın. Şimdi de yalnızlığını kaliteli uğraşlarla avantaja
çevirebilirsin.
Bu konuyu İncelermisin?
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/7521-pozitif-olmak.html
öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum..
bulunduğunuz çevrende katılabileceğiniz sosyal faaliyet yok mu?
mesela hazır hamileyken doğum kursuna gitseniz mesela; hem de diğer hamile kadınlarla tanışısınız.
ortak noktanız olduğu içinde kouşacak konu sıkıntısı çekmezsiniz.
ya da eşinizin iş arkadaşlarının hanımları falan yok mu?
bir akşam çaya çağırın, tanışmış olursunuz, çevre edinebilirsiniz belki.
buda dertmi şimdi???
sen evlenmeden önce bunları düşünmedinmi,şimdi herkes iş güç diye ağlarken insanlar perişanlık çekerken buda sorun mu,millet geçim derdine düştü artık bu zamanda,haline şükretmen gerekir,kocan şehir dışına çıkıyorsa iş çin çıkar ne yapsın adam,hiç eve uğramayan sorumsuz bir kocan olsa ne yapcaksın oturup haline şükretmen gerektiği yerde,Bursadaki bütün fabrikalar krizde artık çalışanlar sadece ekmek derdine düştü,tüm dünyayı sarmış bir krizden sözediyoruz güzelim,bence sen hamile olduğun için hassassın bunun için destek te alabilirsin hobi edinebilirsin,uğraş bulabilirsin,HALİNE ŞÜKREDEBİLİRSİN....
arkadaşım
senin yaptığın iş mi şimdi belliki içi şişmiş
arkadaşın ve moral bulmak istiyor
daha yapıcı yorumlar yapabilirsiniz
sorun bizim olunca sağlıklı düşünemeyiz
üstelik arkadaş hamile yanii lütfenn
oda bilincinde eşini suçlamamışki şehir dışına gidiyor vs die
adaptasyon sürecinde belli katılmıyorum size bu yorumunuzda
Allah dermansız dert vermesin canım ne var gözün şişecek kadar ağlıyosun..
Bebeğine yazık oda hisseder...
Ben bunu birebir yaşadım hamilelikte piskoloji çok önemli
Bebek hırcın oluyor.. o zamanda uykusuzluktan ağlarsınsenağlama
Benden söylemesi.... benneyaptımki
buda dertmi şimdi???
sen evlenmeden önce bunları düşünmedinmi,şimdi herkes iş güç diye ağlarken insanlar perişanlık çekerken buda sorun mu,millet geçim derdine düştü artık bu zamanda,haline şükretmen gerekir,kocan şehir dışına çıkıyorsa iş çin çıkar ne yapsın adam,hiç eve uğramayan sorumsuz bir kocan olsa ne yapcaksın oturup haline şükretmen gerektiği yerde,Bursadaki bütün fabrikalar krizde artık çalışanlar sadece ekmek derdine düştü,tüm dünyayı sarmış bir krizden sözediyoruz güzelim,bence sen hamile olduğun için hassassın bunun için destek te alabilirsin hobi edinebilirsin,uğraş bulabilirsin,HALİNE ŞÜKREDEBİLİRSİN....
o yalnızlıgı ancak yasayan bılır uzaktan bakınca böyle konusmak cok kolay......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?