Beni çok üzüyor..

ama ben ayrilinca sitem ediyor kesin baskasi var , beni nasil yari yolda birakabiliyosun falan filan diyor. ayrilmak istemiyor ondan eminim. ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama dediginiz gibi yapicam ustune gitmicem kafama da takmicam cunku degmiyor.

Gecen gun yine tartismistik telefonumu kapattim face e de girmiyordum ulasamayinca o sahte hesabi acmis tartistik iste. belki benle konusmak istemiyorsundur diye kendimi farkli biri gibi tanitip derdini dinlemek istedim dedi. o yuzden acmis yani. bakalim bu sefer ne yapacak.

ama ben ayrilinca sitem ediyor kesin baskasi var , beni nasil yari yolda birakabiliyosun falan filan diyor. ayrilmak istemiyor ondan eminim. ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama dediginiz gibi yapicam ustune gitmicem kafama da takmicam cunku degmiyor.

E ne dicekti ,tamam ayrılalımmı ,tabi sitem edicek ,ya hu onlar söz salatası,kendini azıcık Çek ... Kafanda takma ,seviyorsa zaten seni kaybetmek istemez ,gönlünüzde alır ,siyaset ilmini öğren çekirge

Kaç yaşında bu ergen hareketler bunlar...
Eğer kırıldıysan taviz wermeyeceksin..
Ozaman havalara giriyorr bu erkekler

hayatında başka biri var seni de kaybetmek istemiyo yada başka sorunları var durduk yere kimse öfkeli olmaz eğer mutlu değilsen zorla yürütmenin bi anlamı yok değişen hiç bişey olmaz çünkü zaman kaybı.

E ne dicekti ,tamam ayrılalımmı ,tabi sitem edicek ,ya hu onlar söz salatası,kendini azıcık Çek ... Kafanda takma ,seviyorsa zaten seni kaybetmek istemez ,gönlünüzde alır ,siyaset ilmini öğren çekirge

tamam o zaman bosverdim gitti

Kaç yaşında bu ergen hareketler bunlar...
Eğer kırıldıysan taviz wermeyeceksin..
Ozaman havalara giriyorr bu erkekler

evet aynen oyle oluyor. keske o gun hemen yumusamasaydim nasilsa beni birakamaz havalarindadir o simdi ama bundan sonra taviz vermicem.

hayatinda baska biri olamaz yani oyle biri degil gerci bu erkeklerden hersey beklenir ama oyleyse de bundan sonra umrumda degil ben ugrasmicam

hayatinda baska biri olamaz yani oyle biri degil gerci bu erkeklerden hersey beklenir ama oyleyse de bundan sonra umrumda degil ben ugrasmicam

bu kadar uğraştıktan sonra aşkın ilişkinin hiçbi değeri kalmaz akışında güzeldir herşey karşılıklı anlayış saygı sevgi yoksa bırak gitsin değerini kaybedince anlıyosa o sadece oanki terkedilme timsah gözyaşları egolarından ,kanma yani. hayata bi kere geliyoruz onda da en güzel aşkı bulmalısın

cok haklisin bu kadar ugrasmama degmez dun ne kadar mesaj yazdim sonra telefonumu kapatmistim az once actim yazdigi tek sey "aklinda ne var da boyle davraniyosun anlamiyorum" . benim o kadar cabalamamin karsiligi bu yani.

cok haklisin bu kadar ugrasmama degmez dun ne kadar mesaj yazdim sonra telefonumu kapatmistim az once actim yazdigi tek sey "aklinda ne var da boyle davraniyosun anlamiyorum" . benim o kadar cabalamamin karsiligi bu yani.

yanlış kişiyle doğru aşk yaşayamazsın duygularının götürdüğü yere git zorla güzellik olmaz :)

Dogru kisiydi ama sonradan yanlis olmayi secti.

Bence birbirinize bira zaman tanıyın.telefonu,facei kapatmak çözüm değil.ondan kaçmana gerek yok..hep karşısında ama dik dur,sen kaçtıkça o bak yine kaçıyor,nasılsa bikaç gün sonra teli de facei de açar o zaman bakarız çaresine diye düşünüp rahatlayabilir.bence açık ol,yazsın,çizsin ama sen cevap verme..duruşundan ne yapmak istediğini o anlasın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni rahatlatacak bisey yazmiyor ki. Dun o kadar sey yazdim icimdekileri döktüm sabah sadece "ne yapmaya calisiyorsun anlamiyorum" yazmis. O kadar cabamin karsiligi bu yani. Galiba en dogrusu kacmak degil cevap vermemek dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…