Beni çok üzüyor..

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.500
333
Merhaba herkese. Sevgilimle ilgili bi sorunum var hemen anlatiyim. Biz ayri sehirlerdeyiz 2 senedir birlikteyiz, son 2 aydir cok tartisiyoruz. Bugune kadar ne sorunumuz olursa olsun gerektigi yerde ben gerektigi yerde o alttan aliyordu bi sekilde devam ettiriyorduk. Ama artik cok degisti hic altta kalmiyor. Patlamaya hazir bomba gibi surekli. Gecen gun beni kirdi bisey demedim bi kac gun gecti aramadi sormadi hic. Sonra aradi uzamasin diye baristim sorun cikarmadim. Sonra yine beni sinirlendirecek bisey yapti bu defa ayrildim ne var ne yoksa soyledim cok yalvardi affetmedim. Sabah uyandim hemen mesaj attim seni seviyorum diye baristik. Kiyamadim o kadar agir konustum uzuldu diye hemen baristim. Oysa onun beni kirdigi zamanlar gunlerce mesaj beklemistim ben. Neyse dun yine bi sorun cikti. Mesajlarima gec cevap veriyor. Isin mi var diyorum soylemiyor. Sonra misafir geldi sık yazamıyorum dedi. Bende niye bastan soylemiyorsun ben kizinca soyluyorsun misafir geldi sonra konusalim demek cok mu zor falan dedim. Yine aksama kadar cevap yok. Aksam yazdi. Ayrilmak icin bahane ariyormusum. Surekli tartisma cikariyormusum. Derdim neymis. Konusmak arayi duzeltmek istiyorum ama onla konusulmuyor daha dogrusu konusmaktan kaciyor cevap vermiyor. Bende dun sinirden agladim. Ben onun uzulmesine dayanamiyorum ama onun umrunda degil sanki. Buyutulmeyecek biseyi buyutuyor sonra beni bi kenara atiyor. Şu durumu duzeltmek insanin gonlunu almak cok mu zordu? Cok degisti zaten. Eskiden benim haksiz oldugum durumlarda bile o alttan aliyordu ki oyle olmasi lazim benden 5 yas buyuk onun daha olgun davranmasi lazim. Hayatimda zaten yeterince sıkıntı var o da beni boyle uzup aglatıyorsa herkesten ne farkı var? Tamam onun da sorunları var ama ben onu dusunuyorum kırdıysam gonlunu alıyorum uzduysem telafi ediyorum o beni dusunmuyor. Dun son bi mesaj atip ayrildim telefonumu falan kapattim face hesabimi kapattim bana ulasamasin diye. Sizce abartiyor muyum yoksa hakli miyim? Ve bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce ? Herkese tesekkurler.

ona kırgınlıgını belli etmen doru ama ilk başta
o dinlesede dinlemese baştan aşaya büttlım amatün içine ona karsı anlatman lazım içinde ukta kalmasın diye konuları blmediğim için haklısın veya haksızsın diyemem ama baştan sonra kadar konusup araya mesafe koymanda fayda varrr onun sana nasıl tepki vericeni ölç biç sende onu anlamaya çalış

uzaktan ilişkiyi yürütmek zordur allah kolaylık versin

dun zaten soylemek istedigim ne varsa yazdim. cevap yazmadi uyudu heralde ama bu sabah okumustur. sonra telefonumu faceyi kapattim ulasamamasi icin. biraz boyle davranicam bakalim.

Bu işaretlediğim ile ilgili bişi sorucam..
Sizi hangi konuda üzdü sinirlendirdi de ayrıldınız sorabilir miyim_?

dun zaten soylemek istedigim ne varsa yazdim. cevap yazmadi uyudu heralde ama bu sabah okumustur. sonra telefonumu faceyi kapattim ulasamamasi icin. biraz boyle davranicam bakalim.

genede size kendini ifade edebilmesi için bir acık kapı bırakın eger zaten savunması sizi tatmin etmezse ozaman secim size kalıyor zaten ama ne konularda size kıryor pek anlamıs deilim :26:

Bu işaretlediğim ile ilgili bişi sorucam..
Sizi hangi konuda üzdü sinirlendirdi de ayrıldınız sorabilir miyim_?

Yürü gidioz ne işin var senin burda piskopata bağlatma beniii saksımıyım ben mesaj atmıon ha

genede size kendini ifade edebilmesi için bir acık kapı bırakın eger zaten savunması sizi tatmin etmezse ozaman secim size kalıyor zaten ama ne konularda size kıryor pek anlamıs deilim :26:

Telefonumu bi kac gun sonra acarim zaten. Beni kirdigi konular hep ufak tefek seylerden tartisma cikiyor iste. Hic alttan almiyor surekli sinirli.

Facede sahte bi hesap acip beni denemeye kalkti. Bende o oldugunu anladim. Bu yuzden ayrilmistim.

2yıllık ilişkinizde hala ona güven veremediniz sanırımki böyle şeye kalkışmış
bence görüşmeyin artık... böyle yürümez. sizde biliyosunuz görüyosunuz...

Yürü gidioz ne işin var senin burda piskopata bağlatma beniii saksımıyım ben mesaj atmıon ha
Abboowww ne zaman yazdın da yazmadım sana :18:
Facede sahte bi hesap acip beni denemeye kalkti. Bende o oldugunu anladim. Bu yuzden ayrilmistim.

Kafayı mı yemiş bu...
2 sene olmuş hala neyin denemesi bu..
Bırak ya uğraşmaya değmez..
Koşsun peşinden aramazsa aramasın da..
Dengesiz bu erkekler kızım senlik bişi yok..

Telefonumu bi kac gun sonra acarim zaten. Beni kirdigi konular hep ufak tefek seylerden tartisma cikiyor iste. Hic alttan almiyor surekli sinirli.

olabilir benim eşimle sinirliydi her zaman ama ben sevgiliyken onunla bu yüzden hiç konusmamak çin bu gibi rsrtler zaten çekmedim kesinlikle onunla bu yğzden görüşmeyi reddetmeniz bence yanlıs ama genede seciminize saygu duyuyorum tabiki tiipli konusup eger size bagırır veya kırmaya çalışırsa sankinleşinde onunla konusucanızı bundan sonra size bu şekilde sinirli ve bagırarak sizi kırıcaksa onunla siniri gencene kadar görüşmey reddetcenizi söylemeniz ama bu kadarda keskin bir sınır koymamanız gerekir bence bırakın sizi arayınca konusun ama aramazsada üztünüe bile varmayın kendi bilir

gelsene açtığım topiğe muhabbet edelimmm :2:

liseli ergenler gibi ilşkiniz var acıkcası hem sizi sinirlendirecek seyler yapıyo akabinde gelip size yalvarıyo beni bırakma diye...aranızda saygı da kalmamış ona karşı agır konuşabildiğinize göre oda size karsı konuşuyomu oda önemliii... konuşuyosa büyük sorun var demektir... erkekler bizden 5 yaş büyük olsun olmasın onlar bizden daha çocuk biz daha olgun olabiliyoruz ve bayan olarak onları bizim idare etmemiz lazım erkekler böyleler malesef... haksız oldugunuz durumlar da alttan alma gibi bir mecburiyeti yok sizde haksız oldugunuz durumlar da susmayı bileceksiniz ... zaten ayrı sehirlerdeymişsiniz 2 sene dir yürütmüşsünüz büyük bişey bu sanırım ilşkiniz artık tıkanma durumuna gelmiş bitmeye yakın durmuş sizde bitirmişsiniz zaten kararınızdan döndürmesin diye size ulaşamasın istiyosunuz yada onu cezalandırıyorsunuz kendi aklınızca... pek dayanamayacak gibisiniz zaten çok seven taraf ta sizsiniz belli... barısırsınız yine ama aynı sorunlar devam eder düzelmez canım...

2yıllık ilişkinizde hala ona güven veremediniz sanırımki böyle şeye kalkışmış
bence görüşmeyin artık... böyle yürümez. sizde biliyosunuz görüyosunuz...

bende ona sasiriyorum. bugune kadar guvenini sarsacak hicbisey yapmadigim halde neden boyle bisey yapti bilmiyorum.

bende cok sasirdim niye boyle bisey yapti bilmiyorum. bazen bende birak ugrasma degmez diyorum ama lanet olsun ki seviyorum.

Cnm alışmış ondan ,sen yumuşayınca hemen affedince ,oda Burdur'umu değerlendiriyor ,sama bir abla tavsiyesi ,erkek seviyorsa arlarda msj da atar ,zaman bulur buna yani cidden böyledir bu ,akşama kadar telefonuna bakmadan duramaz ..bence ayrılmak için bahane arıyor olabilir ,yani bana öyle geldi ...fazla üstüne gitme ,sen bayansın ,biraz ağırlığın olsun ...yav şu adamlar için ağlatırım be cnm sana bişiy soyliyimmi ,o sen ağlarken hayatına devam ediyordur...cidden yav evli değilsin bişiy değilsin ,neden ömrünü tüketiyorsun ,,, bir evli abla tavsiyesi ,sen değerlisin cnm benim

kac kere uyardim ama hep ayni. tamam dediginiz gibi yapicam.

bende cok sasirdim niye boyle bisey yapti bilmiyorum. bazen bende birak ugrasma degmez diyorum ama lanet olsun ki seviyorum.

Sewgi değil o sadece alışanlık...
Hayatında olmasına alıştığın için
o boşluğa düşmekten korkuyosun bence we kopamıyosun..
Telefonunu kapatman çok iyi olmuş..
Bırak çabalasınn..
Çabalamazsa sana ulaşmak için rengini belli etmiştir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…