Merhaba herkese. Sevgilimle ilgili bi sorunum var hemen anlatiyim. Biz ayri sehirlerdeyiz 2 senedir birlikteyiz, son 2 aydir cok tartisiyoruz. Bugune kadar ne sorunumuz olursa olsun gerektigi yerde ben gerektigi yerde o alttan aliyordu bi sekilde devam ettiriyorduk. Ama artik cok degisti hic altta kalmiyor. Patlamaya hazir bomba gibi surekli. Gecen gun beni kirdi bisey demedim bi kac gun gecti aramadi sormadi hic. Sonra aradi uzamasin diye baristim sorun cikarmadim. Sonra yine beni sinirlendirecek bisey yapti bu defa ayrildim ne var ne yoksa soyledim cok yalvardi affetmedim. Sabah uyandim hemen mesaj attim seni seviyorum diye baristik. Kiyamadim o kadar agir konustum uzuldu diye hemen baristim. Oysa onun beni kirdigi zamanlar gunlerce mesaj beklemistim ben. Neyse dun yine bi sorun cikti. Mesajlarima gec cevap veriyor. Isin mi var diyorum soylemiyor. Sonra misafir geldi sık yazamıyorum dedi. Bende niye bastan soylemiyorsun ben kizinca soyluyorsun misafir geldi sonra konusalim demek cok mu zor falan dedim. Yine aksama kadar cevap yok. Aksam yazdi. Ayrilmak icin bahane ariyormusum. Surekli tartisma cikariyormusum. Derdim neymis. Konusmak arayi duzeltmek istiyorum ama onla konusulmuyor daha dogrusu konusmaktan kaciyor cevap vermiyor. Bende dun sinirden agladim. Ben onun uzulmesine dayanamiyorum ama onun umrunda degil sanki. Buyutulmeyecek biseyi buyutuyor sonra beni bi kenara atiyor. Şu durumu duzeltmek insanin gonlunu almak cok mu zordu? Cok degisti zaten. Eskiden benim haksiz oldugum durumlarda bile o alttan aliyordu ki oyle olmasi lazim benden 5 yas buyuk onun daha olgun davranmasi lazim. Hayatimda zaten yeterince sıkıntı var o da beni boyle uzup aglatıyorsa herkesten ne farkı var? Tamam onun da sorunları var ama ben onu dusunuyorum kırdıysam gonlunu alıyorum uzduysem telafi ediyorum o beni dusunmuyor. Dun son bi mesaj atip ayrildim telefonumu falan kapattim face hesabimi kapattim bana ulasamasin diye. Sizce abartiyor muyum yoksa hakli miyim? Ve bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce ? Herkese tesekkurler.