Gittim kadın doğuma başta utanıyordum ama sonunda dayanamadım gittim her uzvumuzun elimiz kolumuz kişiye göre değiştiği gibi bu uzvun da kişiden kişiye farklılık gösterdiğini, yani normal bi durum olduğunu herhangi bi sorun teşkil etmeyeceğini söyledi ergwnlikten sonra hormonal olarak boyle degisimler olabilirmis bazi kadinlarin anatomik yapisinda evet çok aşırı bi büyüklük anormallik asla yok ama orda bi parça olmais bile beni aşırı huzursuz etti afedersiniz lavaboya her gidişimde onu gormek bile uzuyor beni sadece bi benimki böyleymiş gibi bir ben mi böyleyim yani buna karşı böyle tepki veriyorum inanın bilmiyorum ama epey bi psikolojimi etkiliyor aynı zamanda normal yasantimi da psikolojiyle beraber.Merhaba canım bunu sadece eşin için değil kendi psikolojin açısından da düşün polip olabilir bence kadın doğuma gidip bir göster ben de buna benzer problemler vardı doktor polip olduğunu söyledi ve temizlendi kadın doğuma gidip bir göster derim
Hem de o kadar fazla ki canimi asiri sıkıyor.Sizde de mi aynı durum vardı eşiniz nasıl tepki verdi ben afedersiniz çok utandiriyor bana karşı soğursa sevmez gibisinden aklıma o kadar çok şey geliyor ki anlatamam bilmiyirm ağlıyorum gözleri doluyor sürekli. Evlenmek bile istemiyorum .Sağlığında bir problem yoksa bu kadar takılma görüntüsüne canım. Daha önce bununla ilgili bişey duydun sanırım fazlasıyla etkilenmişsin. Sürekli eşim nasıl düşünür diye düşünmekten vazgeç eğer sen kendini begenirsen herkes beğenir önce kendini sevmen lazım. Hem emin ol erkekler o kadar takilmiyolar bence zevk almak önemli . Ben evlilik geçirdim bu arada tecrübeyle sabit
Ya bi ara ameliyatı Bile düşündüm aşırı büyük olmadığı halde vaz mi gecmeliyim sizce yorumunuz çok iyi geldi Allah razı olsun çok çok haklısınız da işte insan daha önce böyle bi şey olmayınca çok kötü hissediyor . Vazgeçer gibi oluyorum sonra utanıyorum o kadar çok şey geçiyor ki aklımda aklıma gelen su kötü hislerden kendimden çok yoruldum.Canım senden daha kötüsü olanlar var inan bende evlenmeden önce çok düşünürdüm korkardım eşim beni beğenmez diye hiç öyle kötu bir düşüncesi olmadı dile getirmedi önemli olan zevk vermesi mükemmel vücut yoktur gördüklerimiz buz dağının sadece görünen kısmı çoğu kişinin ki öyle sen bu konuyuu çok düşünüp kendi özgüvenini düşürürsen sen zararlı çıkıyorsun kendini vücudunu olduğun kişiyi her zaman sev hikayeler vardır hani dünyanın en güzel kızı en. Çirkini hisediyorr o işte kötüdür sen kendi düşüncenle kendini çirkinlestirirsin
Merhaba üşenmeyip aynaya bakıp kafanı taktığın şey bence lüzumsuz külodun içinde olan bi organı neden bu kadar kafana takıyorsunÖncelikle herkese selamlar
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben hayatımda kendimi bu kadar kötü hissetmedim psikilojimi çok kötü etkiliyor lütfen aynı durumu yaşayan bu durum hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mii?
Önceden böyle bir şey yoktu ergenlikten sonra genital bölgemde iç dudaklarda şişme gibi bisi fark ettim bi tarafta küçük duruyor ama diğeri az daha büyük gibi et parçası gibi bisi çok aşırı değil asla ama yine de benim psikolojimi çok etkiledi ağrı acısı falan yok görüntü olarak kötü hissettiriyor sadece evli falan değilim ve bu gidişle olumsuz da bakıyorum sürekli sürekli gözlerim doluyor. Eşim bisi der kötü görür vs. Diye
Önce ben bi hastalık alerji falan sandım ama doktora gidince doktor herkesin eli yüzü farklı olduğu gibi bu da farklılık gösterebilir dedi ama ben ilerisi için kötü hissediyorum sürekli çok çirkin hissediyorum kendimi inanılmaz derecede evli olanlar ve bu durumu yaşayanlar var mı aranuzda sorun oluyor mu bu sizin için yoksa sizce ameliyat mı olmalıyım dini boyutunu da bilmiyorum günah olur mu vs. Ama fıtratı değiştiremiyorum ki önceden yoktu sonra oldu. O kadar kafam karışık ki. beni aşırı kötü etti bu durum lütfen yardımcı olur musunuz
Dudakları diyorsun sanırım herkesin dudakları mükemmel olcak diye kural yok çeşit türlüsü var bunların genelde güzel görünmezler horoz ibiği gibi filan durur ama dert edilcek bi durum değil kafana takma oranada bakıp durmaYa bi ara ameliyatı Bile düşündüm aşırı büyük olmadığı halde vaz mi gecmeliyim sizce yorumunuz çok iyi geldi Allah razı olsun çok çok haklısınız da işte insan daha önce böyle bi şey olmayınca çok kötü hissediyor . Vazgeçer gibi oluyorum sonra utanıyorum o kadar çok şey geçiyor ki aklımda aklıma gelen su kötü hislerden kendimden çok yoruldum.
Hayatımda hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ilk başta başka bisi sandım çok korktum aşırı kötü hissettiriyor ben de istemiyorum takılmayı inanın ama elimde değil maalesef aşırı kötü hissettiriyor ben de kurtulmak istiyorum bu histenMerhaba üşenmeyip aynaya bakıp kafanı taktığın şey bence lüzumsuz külodun içinde olan bi organı neden bu kadar kafana takıyorsun
Başka doktora git göster eğer bi hasatalığın yoksa sorun etme oranın dudakları kişiye göre değişir genetiktir orantılı olmayabilir işlevi önemli evlendiğinde çokta kafana takılırsa labioplasti olursunHayatımda hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ilk başta başka bisi sandım çok korktum aşırı kötü hissettiriyor ben de istemiyorum takılmayı inanın ama elimde değil maalesef aşırı kötü hissettiriyor ben de kurtulmak istiyorum bu histen
Canım sen fazla tepki veriyorsun. Bence biraz sağlıklı düşünmeye çalış.Hem de o kadar fazla ki canimi asiri sıkıyor.Sizde de mi aynı durum vardı eşiniz nasıl tepki verdi ben afedersiniz çok utandiriyor bana karşı soğursa sevmez gibisinden aklıma o kadar çok şey geliyor ki anlatamam bilmiyirm ağlıyorum gözleri doluyor sürekli. Evlenmek bile istemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?