Beni bu vajinismus illetinden kurtarın lütfen:(

Parmak egzersizleri kulak çubuğu mum bir çok egzersizi burayı takip ederek yaptım bi tık kalına geçmek istiyorum ama acı hissi oluyo eşimlede yapamıyorum her defasından bu defa yapıcam diyip gaza geliyorum ama olmuyo lütfrn yardımcı olun :KK43:
Kendinizi acımıyor diye şartlayın, ki acımıyor. İlk gece korkum vardı Normalde alkol kullanmayan biriyim 2 bira içip eşimle ilişkiye girmiştim, belki kullanmıyorsunuzdur ama alkol alarak deneseniz

İstemsiz kasıyorum kendimi normalde çok istekliyimdir ama o esnada sanki duvar oluyo

Kasmak yerine rahat bırakıp ıkınır gibi olmak gerekiyormuş çoğu öyle atlatmış orada ki kasları da çalıştırcak sporlar yapın. Pelvik çalış.

Bu vajinismus olanları anlamıyorum madem ilişkiye girmekten korkuyorsunuz niye evleniyorsunuz.Bekar kalın. Ben erkek olsam aylarca yıllarca ilişkiye giremeyen biriyle evli kalmam. Ki onlarında zannetmiyorum ilişkiye girmeyip sizi beklediklerini .

Bu vajinismus olanları anlamıyorum madem ilişkiye girmekten korkuyorsunuz niye evleniyorsunuz.Bekar kalın. Ben erkek olsam aylarca yıllarca ilişkiye giremeyen biriyle evli kalmam. Ki onlarında zannetmiyorum ilişkiye girmeyip sizi beklediklerini .
Kimse vajinusmus olduğunu evlenmeden anlamıyor hanimefendi. Bende bu tavrınizi anlayamadim. Bende vajinusmus yasadim bir kere bile eşim of demedi çok şükür. Kendi kendimize aştık. İyiki erkek değilsiniz o zaman..

İlişkiye girmekten korkmasaniz da deli gibi cinsellik isteseniz de o an gelince kasılıp kalıyorsunuz oraniz kaskasti kesiliyor. Siz zorladikca orası kapı duvar kesiliyor. Yasamadiginiz şeylere şöyle ahkam kesmeler yok mu umarım başınıza gelip anlamak zorunda kalmazsınız. Hiç bir sorun yokken hamilelik sonrası olan bile oluyormus.

Parmak egzersizleri kulak çubuğu mum bir çok egzersizi burayı takip ederek yaptım bi tık kalına geçmek istiyorum ama acı hissi oluyo eşimlede yapamıyorum her defasından bu defa yapıcam diyip gaza geliyorum ama olmuyo lütfrn yardımcı olun :KK43:
Ne parmağı ne mumu kulak çöpü nedir ya evet doktor fiyatları uçuk ama çözüm bunlar değil kesinlikle bende tedavi oldum doktora gitsen üç günde yeneceksin güncel fiyattan haberim yok pahalı diyorsan kayganlaştırıcı jel ve dilatör setle evde başaracağını düşünüyorum üç gün nedirki eminim yeneceksin kimseye kulak asma dediğimi yap maddi açıdan sorun yoksa ve ankaradaysan didem kurban hocamızla görüşmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar nolur bana da yardım edin evleneli 4 ay oldu psikoloğa gidiyorum vajinama dokunarak ve mastürbasyon yaparak başlamamı söyledi daha sonra dilatörlerle devam edecekmişim ama parmak kısmı beni çok geriyor ve açıkçası her seferinde para da ödemek istemiyorum bana bir yol gösterin en kısa nasıl yenerim bu hastalığı

Merhaba canım öncelikle hissrttiklerin tamamen psiklojik yani bu işi zihnimizde aşılamayack bir duvar gibi düşüünüyoruz onu belirtmek isterim. Ben ilk başta işi kocama bıaktığım için tabularım oluşmuştu halbuki kontrol bizde olursa güven daha rahat oluyormuş ben yendiğimde bunu anladım. Yenmek için kendini keşfet yani afedersin ama kendini parmakla içine girdir ve keşfet sonrada aşacaksın emin ol. Dilatör alıp boyutlarını da sırayla deneyebilirsin. Ama ben dilatöre bile gerek duymamıştım.

Arkadaşlar nolur bana da yardım edin evleneli 4 ay oldu psikoloğa gidiyorum vajinama dokunarak ve mastürbasyon yaparak başlamamı söyledi daha sonra dilatörlerle devam edecekmişim ama parmak kısmı beni çok geriyor ve açıkçası her seferinde para da ödemek istemiyorum bana bir yol gösterin en kısa nasıl yenerim bu hastalığı
Parmakla başlayın belkide dilatöre bile gerek kalmayacak parmak aslında bi nevi size güven aşılayacaktır

X