Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mühendistiniz sanki hatırladığım kadarıyla? Yani sizi meslekle ilgili ne rahatsız ediyor onu merak ediyorum öğretmenlik adalet bu bölümlerin çalışma şekilleriyle ilgili hiçbir bilginiz yok bana kalırsa. Size kızmamızın nedeni de buydu o kadar takıntılısınız ki yurtdışında hamburger satmayı tercih ediyordunuz konunuzda. Mutlu değilseniz işi bırakın bence ne sizi mutlu eder onu bulup okuyun. Ve bence bu konuyla ilgili destek de almalısınız.
Allahım neler oluyor bu insanlara...
Siz çalışmayı mı sevmiyorsunuz işinizi mi?
Neden kendinize uygun meslek seçmediniz?
Hayat safi mutluluğu düşünemeyecek kadar kötü hem de bir bebek doğurmayı düşünürken...
sakın çocuk yapmayın...
Eşinizle aranızda bazı sorunlar vardı boşanmayacagınız ne malum?
Anestezi atamaları iyi falan değil...
Kuzenim aynı bölümü okuyor lanet etti...
26 yaşında hala arayışta olmak bence yanlış kararlar silsilesinin sonucu
ve aşırı yanlış bana göre
Ben sizin başka bir bölüm okudugunuz da da aynı kararsızlık içinde olacagınızı düşünüyorum...
ev hanımı olun ve görün bakalım neler oluyor...
Alıştığınız hayat tarzını bırakın...
Ben de 4 yıllık ve 2 yıllık okuyan bir kişi sadece 4 yıllık okuduğu bölümden atanabilir diye biliyorum.
Tek diyecegım eşinize güvenmeyin...destek aldım bu konuyla alakalı ama faydası olmadı maalesef.. belirttiğim bölümlerle alakalı bi fikrim yok evet konu açma sebebim de bu zaten. çok geniş bi platform örnekler gelebilir diye düşündüm
teşekkürler
zaten yarın çocuk yapıcam demedim
forumu biraz takip ediyorsanız çocuk yapma düşüncesine en çok karşı çıkanın ben olduğumu da farketmişsinizdir zaten bu konuda nasıl adım atmam gerektiğinin fazlasıyla bilincindeyim.
yanlış kararlar verilmiş olduğunu da zaten belirttim.
diğer yorumlarda da belirttim. 12 saat ayakta fırının içinde simit sattığım oldu. çalışmayla bi problemim yok.
teşekkürler
Tek diyecegım eşinize güvenmeyin...
Çevremde o kadar insan var ki sonra yarı yolda bırakılan
Hazırlanacaksanız bile çalışıp bir şekilde hazırlanın...
sinir yapacak bir durum yok ayrıca size hakaret etmedim...
Ben katiplik kısmı ile ilgili geldim. Çevremde hiç mutlu bir katip görmedim. İşinden yüzde yüz mutlu olanıda görmedim. Bence iş yetenek ve istek dahilinde seçilince mutlu olunuyor. Sevmeyerek bir işi yapmak bütün hayat enerjini alır. İşten ayrılıp bir süre kafanı dinleyip, kararını verip o yolda yürümeni tavsiye ederim.
Aslında kime sorsak işinden mutsuz.. öğretmeni de öyle hemşiresi de..
ama benimki mutsuzluktan da öte hayatımı zindan ediyor psikolojik olarak yıpratıyor resmen.
sanki bu meslek harici her meslekte mutlu olcam gibi ama bunun da garantisi yok elbet..
karmakarışığım
KPSS'ye neden girmek istediğini anlamadım.
Memurluk öyle sandığın gibi eğlenceli bir iş değil ki.
İşe geliş-gidiş saatlerinin belli olduğu,sürekli bürokrasi ile içiçe çalışmak zorunda olduğun bir kurum.
Emin ol daha çok sıkılacaksın.
Derdine gelince sürekli oflayıp poflamak yerine bas istifanı.
Birkaç gün dinlen,elbet ne istediğine karar verirsin,ona göre adım atarsın.
Bu şekilde sıkılarak çalışmak daha çok yaşam sevincini bozacak.
Şuan düğünden kalma ve kyk borcumuz var
mart 2020 gibi bütün borçlarımız sıfırlanacak inşallah
ve o zaman bi kararım olsa da olmasa da istifayı bascam
hiç ara boşluğum olmadu bu değiştirdiğim 4 işyerinde bi yerden çıktım diğerine girdim
bu sefer de böyle olsun bi kaç hafta düşünme payı bırakcam kendime
Yani koşullarına ve mesleğine sonra da istediğin bölümlere bakınca direkt aklıma gelen senin çalışmayı sevmiyor olduğun. Çünkü sağlık ataması kolay ancak çalışması zor bir alandır. Senin bölümün daha prestijli ve atamaları da var mühendislerin. Belki çocuk planını öne alıp çalışmaya biraz ara verirsen çalışma hayatını özleyebilirsin
Hemsirelik onerecegm bir meslek degil, yani saglik sektoru cok yipratici ascilik falan okusan daha keyifli geliyor kulaga, sonra da istersen dikey gecisle diyetisyenlige gecebilirsinhah bu çok doğru işte
hemşireliğe geçim diyorum mesela
ben ki üni zamanı asla hemşirelik öğretmenlik yapamam diyen biriydim
şuan bu meslekleri tekrar mı okusam diyorum
biraz saçmalamaya döndü iş
Sağlık alanından 2 yıllık radyoloji okuyabilirsin çalışma saatleri daha azdır ve yıllık izne ek senede 1 ay şua izinleri var.
Hemsirelik onerecegm bir meslek degil, yani saglik sektoru cok yipratici ascilik falan okusan daha keyifli geliyor kulaga, sonra da istersen dikey gecisle diyetisyenlige gecebilirsin
Ben çakışmak istemiyorsun gibü hissettim
Bence ascilik denenebilir iyice arastirma yap, kucuk kucuk baslaradyolojiyi de düşündüm aslında sizde önerince şimdi detaylı araştıracağım teşekkürler
aşçılık çok güzel fikir aslında kurslarında falan da oluyo profesyonel. bunu da listeye ekleyebilirim çok sağolun
bi kaç üst yoruma belirttim aslında
esasen çalışmak istediğim için bu arayışa giriyorum
günde 8 saat mesaim toplasak yarım saat adam akıllı bi iş yaptığım yok
her gün böyle böyle böyle. ben çalışmaya alışkın bi insanım bu boşluk beni yıprattı böyle