Beni böyle sev i,zleyenler ?

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.834
17.396
498
Merhaba arkadaşlar .
Belki saçma gelebilir sorduğun soru ama aklıma takıldı .
Sevgilimle 6 yıldır beraberiz ve televizyonla alakası olmayan adam ' beni böyle sev ' dizisine takılı kalmış durumda .
Açıp açıp eski bölümlerini falan izliyor .
Normalde haberleri izleyip kapatan adamın bir diziye bu kadar takıntılı olması garip geldi bana .
Dün konuşurken bana dedi ki " Beni böyle sev de ki Ayşeme benzetiyorum seni aynı onun gibisin. Gerek yüzün gerek davranışların çok benziyorsun "
Neden bilmiyorum garip geldi bana .
Tamam o kızın yüzünü bana benzeten çok kişi oldu ama sevgilimden duymak istemezdim .
Sebepsiz yere kıskandım .
Bir de o kızın hareketleri, huyları falan nasıl ? :26:

erkeklerın dızı ızlemesını kroca buluyorum :)
bahsettıgınız dızıyı ızlemem ayseyı bılmem kcoam bana boyle dese
sen benım gıbısını nerden bulucanda gorucen ben tekım der cıkardım ısın ıcınden

Ben çok sıkı bir takipçisi değilim ama rastladıkça izliyorum.Şirin bir kız bende sevdiği insana bağlı ne engel olursa olsun aşkından vazgeçmeyen saf temiz kalpli bir kız izlenimini uyandırdı bence hiç kıskanma sevgilin seni hem içi hem dışı güzel bir kıza benzetmiş o diziyide seni anımsattığı için izliyodur :34:

Merhaba arkadaşlar .
Belki saçma gelebilir sorduğun soru ama aklıma takıldı .
Sevgilimle 6 yıldır beraberiz ve televizyonla alakası olmayan adam ' beni böyle sev ' dizisine takılı kalmış durumda .
Açıp açıp eski bölümlerini falan izliyor .
Normalde haberleri izleyip kapatan adamın bir diziye bu kadar takıntılı olması garip geldi bana .
Dün konuşurken bana dedi ki " Beni böyle sev de ki Ayşeme benzetiyorum seni aynı onun gibisin. Gerek yüzün gerek davranışların çok benziyorsun "
Neden bilmiyorum garip geldi bana .
Tamam o kızın yüzünü bana benzeten çok kişi oldu ama sevgilimden duymak istemezdim .
Sebepsiz yere kıskandım .
Bir de o kızın hareketleri, huyları falan nasıl ? :26:

aynı durumdayız canım yaa benım eşimde sürekli manyak gibi onu izler,bölüm biter tekrar tekrar videolarını izler,,kliplerini izler...neymiş efendim bizim ilk zamanlarımıza benzetiyormuş,,normalde haftaiçi tv açılamayacak diye kural koyduk ama sadece yalvar yakar beni böyle sev için izin istedi,,bende sıkıldım kabul ettim,,diziye gelınce bölüm başladığında ben hep dalga gecerim kızın hareketlerine,,çunku çook yapmacık...ve mımıkleri :) ama eşim sevdiği için onlara güzel gözüküyor demekki...

benim erkek arkadaşımda zeynep camcı için izlerdi hayrandı kıza olabilir bende caner cindoruk için aramızda kalsın izliyorum çoğğğğ yakışıklı:37:

erkeklerın dızı ızlemesını kroca buluyorum :)
bahsettıgınız dızıyı ızlemem ayseyı bılmem kcoam bana boyle dese
sen benım gıbısını nerden bulucanda gorucen ben tekım der cıkardım ısın ıcınden
:):) Mantıklı :)
Bende sevmiyorum dizi falan izlemesin bizimki gazete okusun yeter :)
Ben çok sıkı bir takipçisi değilim ama rastladıkça izliyorum.Şirin bir kız bende sevdiği insana bağlı ne engel olursa olsun aşkından vazgeçmeyen saf temiz kalpli bir kız izlenimini uyandırdı bence hiç kıskanma sevgilin seni hem içi hem dışı güzel bir kıza benzetmiş o diziyide seni anımsattığı için izliyodur :34:
Teşekkür ederim :) Ama rahatsız oldum işte :)

aynı durumdayız canım yaa benım eşimde sürekli manyak gibi onu izler,bölüm biter tekrar tekrar videolarını izler,,kliplerini izler...neymiş efendim bizim ilk zamanlarımıza benzetiyormuş,,normalde haftaiçi tv açılamayacak diye kural koyduk ama sadece yalvar yakar beni böyle sev için izin istedi,,bende sıkıldım kabul ettim,,diziye gelınce bölüm başladığında ben hep dalga gecerim kızın hareketlerine,,çunku çook yapmacık...ve mımıkleri :) ama eşim sevdiği için onlara güzel gözüküyor demekki...
Hiç izlemedim o diziyi ama sevgilim ne buluyorsa izliyor sürekli :)
İzleme desem ne fayda aynı evde değiliz ki :)

benim erkek arkadaşımda zeynep camcı için izlerdi hayrandı kıza olabilir bende caner cindoruk için aramızda kalsın izliyorum çoğğğğ yakışıklı:37:
Karizmatik sayılır :)
dizideki Ayşem'i sana benzetiyor ve onun için izliyorsa iyi birşey bence...
Benim hoşuma gitmedi ama ne biliyim :)
Nefret ettim kızdan :27:

çok sık görüşmüyomusunuz sevgilinizle??ondan izliyodur belki.

Evlerimiz 10 dklık mesafede ama ayda 1 ancak görüşürüz . Belki de ondandır :)

çok tatlı bi dizidir beni böyle sev :)
genelde o yaş grubunda dizilerde sevgililerin hikayesi anlatılır ama evlenip de mücadele veren, okuyan, gençlerin hikayesi bu..
ben ilk bölümünden beri takip ediyorum... çok içine çeken bi dizi..
ne bileyim, samimi, sıcak, sevgi dolu...
erkek arkadaşının izlemesi, seni ayşeme benzetmesi bence çok hoş..
çünkü orda ki karakter bildiğin iyi insan yani... ayşeme benzetilmek şahsen benim çok hoşuma giderdi...
sizden bişeyler buluo ki izliyo :)

kurtlar vadisi izlemesinden iyiidr aysemle omerin a$ki :))
sen izleme dersen daha çok izler birak kendi halina

seninde çok begendigin bi erkek unlu yokmu? erkeklerinde haklari var herhalde boyle $eylere hem sanada eb,ziyirmu$ bi sorun yok gibi duruyor

ayşem erekelerin istetiği bi kız modelimi bilemedim ama geçen bölümde ayşemi babası harçlığını veriyormuş para gerek oluyo ve ayşemin çantasında parası olmadığını görüyordu kocası.ısrarla ek kart çıkartıcam diyordu ama ayşemde buna karşılık gerek yokk böyle şeylere diyordu.şunu demek istiyorum parayı seymeyen kocasına her durumda deli gibi aşık her şeyi göze ala bilen bi hatunn

çok tatlı bi dizidir beni böyle sev :)
genelde o yaş grubunda dizilerde sevgililerin hikayesi anlatılır ama evlenip de mücadele veren, okuyan, gençlerin hikayesi bu..
ben ilk bölümünden beri takip ediyorum... çok içine çeken bi dizi..
ne bileyim, samimi, sıcak, sevgi dolu...
erkek arkadaşının izlemesi, seni ayşeme benzetmesi bence çok hoş..
çünkü orda ki karakter bildiğin iyi insan yani... ayşeme benzetilmek şahsen benim çok hoşuma giderdi...
sizden bişeyler buluo ki izliyo :)
Öyle mi dersin ? :)
Ne yalan söyleyeyim bende yüz olarak benzettim o kıza kendimi ama .
Kıskançlık damarım kabardı tine galiba :))
kurtlar vadisi izlemesinden iyiidr aysemle omerin a$ki :))
sen izleme dersen daha çok izler birak kendi halina

seninde çok begendigin bi erkek unlu yokmu? erkeklerinde haklari var herhalde boyle $eylere hem sanada eb,ziyirmu$ bi sorun yok gibi duruyor

Pek yok açıkçası :)
Halit Ergenç var onunda dizide ki karizmasından seviyorum :)

ayşem erekelerin istetiği bi kız modelimi bilemedim ama geçen bölümde ayşemi babası harçlığını veriyormuş para gerek oluyo ve ayşemin çantasında parası olmadığını görüyordu kocası.ısrarla ek kart çıkartıcam diyordu ama ayşemde buna karşılık gerek yokk böyle şeylere diyordu.şunu demek istiyorum parayı seymeyen kocasına her durumda deli gibi aşık her şeyi göze ala bilen bi hatunn

Beni öyle görüyorsa daha ne o zaman :))

parayı sevmeyen ınsanmı olur :)
o dızıler yuzudnen bızım erkeklerden
erkeklerın kadınlardan beklentılerı cok farklı

parayla saadet olmaya bılır fakat ıkı gonulb ır oluncada samanlık seyran olmuyor :16:

parayı sevmeyen ınsanmı olur :)
o dızıler yuzudnen bızım erkeklerden
erkeklerın kadınlardan beklentılerı cok farklı

parayla saadet olmaya bılır fakat ıkı gonulb ır oluncada samanlık seyran olmuyor :16:

kesinlikle katılıyorum canım.para gereksiz diyen yalan söyleerr

Çok şanslısınııız :21: Abimde sevgilisini çok seviyor ve Ayşeme benzetir sevgilisiinii,abimde izler internetten hiç bıkmadan :) Ayşem çok iyi kalpli aslında duygusal ama duygularını içe vuran bi kız babasına çok bağlı sırf Ömer üzülmesin diye kendinden fedakarlık veren birisi :) Çok iyi bir şey bu mutluluklarr :16:

Çok şanslısınııız :21: Abimde sevgilisini çok seviyor ve Ayşeme benzetir sevgilisiinii,abimde izler internetten hiç bıkmadan :) Ayşem çok iyi kalpli aslında duygusal ama duygularını içe vuran bi kız babasına çok bağlı sırf Ömer üzülmesin diye kendinden fedakarlık veren birisi :) Çok iyi bir şey bu mutluluklarr :16:

Teşekkür ederim :)
Umarım dediğiniz gibi güzel bir şeydir :)

Back
X