ben o kafaya takma bahanesıne ınanmıyorum. psıkolojı etkılıyor tabı kı ama benım ıcın gecerlı degıl.. hıcbır sorun yoksa tabı hsg de temız cıkarsa .. asılamadan baslamak gozumu korkutuyor. sız suana kadar dr la mı hareket ettınız herhangı bır tedavı vs aldınızmıCaninizi sikmayin
Biz de 2-3 ay sonra bir yil olacak deniyoruz
Bir Sorun yoktur Zaten bakmislar
Belki de kafaya cok taktiniz Benim gibi
merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmdenşişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
canım o zaman anlarsın benı. sizdede mı bır sorun yoktu? en azından bır problem olsa ne ıle mucadele edecegını bılır ınsan.. suana kadar doğal yolla denedım yanı kendı halıne bıraktım strese gırmek vs ıstemedım. ama 1 yıl oldu ıster ıstemez her ay husran. hep kendı ıcımde yasıyor sessızce aglıyorum. sız bır tedavı gordunuzmu?Ya lütfen çok uğraşma dicem ama şuan oluruna bırakmak zor gelecek onu da biliyorum... Bizde deli divane Yandık tutustuk neler yapmadık ki... Bur buçuk yıl uğraştım sonra hamile kaldım.
Zamanı var çok klasik bir söz, ama cidden zamanı var...
En hayırlı vakitte olur dilerim ki...
allahım sanada sabır versın arkadasım. ne bıleyım suana kadar hıc bırsey uygulanmadı klomen yada catlatma ıgnesi uygulanmadan dırekt asılama dıyor dr .. bılemıyorum kafam cok karıstı. hsg den cok korkuyorum anestezının bır zararı yoksa anestezı ıle cektırecegım. cunku gergınım kasılmadan kaynaklı kapalı gozukebılırmısCnm bizde bu yollardan gectik 2 sene olacak hala tık yok. Rahim filmini ilaçsız cekildim kisa bi işlem zaten agrimda en fazla 2 dk olmustur... aşılama konusunda kararsizim ben hala yaptirmadim bikac yol denedik ama asilama kadar degil. Hem asilama yaptirana kadar tup bebek yaptiririm daha iyi. Yolun basindasin daha allah kolaylik versin ?
inş canım. cogu kısı tolere edılebılecek bır agrı dıyor ama goze alamıyorumHsg cok sancili oluyor diyor herkes cnm anestezili yaptir ayrica sorun yoksa zamani vardir merak etme stres yapma
ya allah askına 1 yıl nedir ki millet 20 sene bile bekliyor mucizeyi yasamak icin 1 senede pes etmek nedirmerhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmdenşişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
pes etmek ? bunun ıması dahı yok konumda.. ayrıca ınsan duygusal olarak ruhen yoruluyor bunu okuyup bu yorumu yazacak bır algıyı ve zıhnıyetı kınıyorum. mecbur olursak bızde bekleyecegız burda paylasmak ıcın ımkansız olmasına gerek yok. rıca edıyorum konuma aıt yorumlarınızla bırlıkte hosca ve kendınızle kalın.ya allah askına 1 yıl nedir ki millet 20 sene bile bekliyor mucizeyi yasamak icin 1 senede pes etmek nedir
Daha önce de söylemiştim korkulacak bir şey yok ancak sen bu kadar kendini strese soktuysan şimdiden anesteziliui tercih et.şişli echomarda bir çok tahlilimi yaptırmıştın çok memnun kaldığım bir merkez.hsg'den sonra bile hamile kalabilirsin.biraz rahat ol.bir de kimseye söylememek en iyisi .biz öyle yapmıştık.sadece benim kızkardeşlerim ve bir tane yakın arkadaşım biliyordu.böylelikle abuk subuk sorulardan kurtulduk.herhangi bir sorun yoksa biraz kaygıyı azaltabilirseniz normal yollardan bile olur.boş verin aşılamayı yumurtlamayı takip ederek devam edin.aşılama ne bileyim bana biraz piyango gibi geliyor.inanın etrafında aşılama yapıp da hamile kalanı dıymadım.tabi şans ve kısmet işi.hayırlısı olsun sizin için.merhaba arkadaşlar;
ben o kafaya takma bahanesıne ınanmıyorum. psıkolojı etkılıyor tabı kı ama benım ıcın gecerlı degıl.. hıcbır sorun yoksa tabı hsg de temız cıkarsa .. asılamadan baslamak gozumu korkutuyor. sız suana kadar dr la mı hareket ettınız herhangı bır tedavı vs aldınızmı
allah diledigine diledigi zaman istedigini verir sen kontrolunu yapar sabırla beklersin öfkelenmek icerlenmek niye sükür sükür sükür bu günümüzepes etmek ? bunun ıması dahı yok konumda.. ayrıca ınsan duygusal olarak ruhen yoruluyor bunu okuyup bu yorumu yazacak bır algıyı ve zıhnıyetı kınıyorum. mecbur olursak bızde bekleyecegız burda paylasmak ıcın ımkansız olmasına gerek yok. rıca edıyorum konuma aıt yorumlarınızla bırlıkte hosca ve kendınızle kalın.
cok sevındım cok.. rabbım bızede nasıp etsın. bende sakın ılerlıyorum 1 yıl oldu sımdı testler yapılıyor ınsanın ıcı burkuluyor sızler cok ıyı anlıyorsunuz benı.. bakalım ben ne zaman guzel bır haber alacagım karamsarlığa dusmek ıstemıyorum ..hsg yı atlatıp tedavıye karar verecegız allahın ıznı ıleSeni nasıl iyi anlıyorum .doktora gittik hicbir sorun yok dedi. Kür dua herşey yaptım her ay hüsran arkadaşların hamilelik haberi suçluluk duygum onlara karşı mahcubiyet iste saçma duygular bi çok şey...
Tedavi görmedik, esimle bi anlaşma yaptık o konudan bahsetmicez diye. Ki her ay dikkat ediyordum agir bile kaldirmadim okur da düşer diye..
Adetim on gun bile gecikmisti kesin hamileyim dedim cok kez yok yok yok olmadisonra Ev aldik taşındık ama yemin ederim fırını bile kaldırdım yeni evin isi eski evin temizliği... Kanamam oldu eşyalar ortada acilden gittik önce test dediler kan verdim o gün yattım ve hamileydim şok olduk.bir buçuk yıl dikkat et poşet bile tasitmasin esin ... Sonra herkul gibi ev taşımada bebek..
Allahın hikmeti Rabbim en pamuk en güzel evladı nasib etsin sana
allahım sanada sabır versın arkadasım. ne bıleyım suana kadar hıc bırsey uygulanmadı klomen yada catlatma ıgnesi uygulanmadan dırekt asılama dıyor dr .. bılemıyorum kafam cok karıstı. hsg den cok korkuyorum anestezının bır zararı yoksa anestezı ıle cektırecegım. cunku gergınım kasılmadan kaynaklı kapalı gozukebılırmıs
katılıyorum banada cok erken geldı asılama ıcın.Bana doktor 12-15 aya kadar normal oldugunu soyledi
Ama Benim icim rahat etmedi baktirdim sorun cikmadi
Bilmiyorum hayirlisi diyorum artik
Ancak sikinti yoksa sonuc inunda yasinizda uygunsa asilamadan once bir sure daha deneyebilirsiniz
özele gıdıyorum dırekt asılama olması aklımı karıstıran. haklısın 2 dakıka suruyormus zaten. endısem su; durumumun gergınlığı agrı esıgımın dusuk olusu bırde aletın kasması uzerıne bende cok kasılırsam acık oldugu halde kapalı gozukurmu tupler.. bu olabılıyormusAciya dayanikliyimdir ama bence 5 dklik bi islem icin gercekten anestezi cok saçma... evet aşılama bana da ilginc geldi ozele mi gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?