Beni Baştan Yaratın

ysmnyvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
14
0
Merhaba arkadaşlar,
Bugünlerde değişmek istiyorum, ama ne yapacagımdan kararsızım umarım yardımcı olursunuz. :))
Boyum 167 kilom 72 yasım 17 kilo vermeye calısıyorum.
Saçlarım belime kadar uzun ama artık yıprandılar :KK5:
En yakın zamanda spora başlayacagım. Aklıma gelenler bunlar fotografmı koyacagım simdi fikirlerinizi dinlemek okumak isterim :KK3:
Teşekkür ederiiim okudugunuz için:KK54:
$539567_3683655247273_1660521261_n[1].jpg

Çok hoşsun , saçların çookkk güzel. :nazar:
Saç rengin çok güzel.

Kilo verdin mi tamamdır. Hiçbir değişiklik düşünemedim başka. O kadar iyi görünüyorsun ki. :))
Doğallığına bayıldım ben.

Ay cok mutlu oldum cevap aldıgım içiin :KK1:
Çok teşekkür ederimmmmm kilo vericem insallah :KK54:

Birazcık kilo versen çok iyi olur çünkü çok güzel bir kızsın. Başka şuran şöyle olsaydı diyeceğim bir şey yok saçların da çok iyi görünüyor maşallah...

Bencede gayet hoşsun
Dediğin gibi biraz kilo versen,süper :KK9:
Baştan yaratılmana gerek yok

saç kaliten harika olmasına rağmen, kesimi yüzüne gitmemiş bence. kalın telli saçların iyice kabarık durmuş :KK43:

saçlarını uzun tutmak istiyorsan şu şekilde kullanabilirsin bence: http://1.bp.blogspot.com/_wDzn4nVOp...g/s1600/eva-mendes-soft-sexy-long-hair300.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_5kScXHXuq...hMM/s1600/Selena%2525252BGomez-TYG-000995.jpg

göz makyajına ağırlık vermeni tavsiye ederim. gözlerin güzel, onları vurgularsan daha farklı bir hava katarsın kendine.

giyim tarzın da çok yaşına uygun değil gibi görünüyor. daha renkli giyinmeyi deneyebilirsin.

en önemlisi ise güzel bir cilt. altyapı güzel olmazsa ne yapsan yakışmaz o yüzden cildine iyi bakmayı da ihmal etme.

Bencede çokkk güzelsin canım baştan yaratılmaya ihtiyacın yok sadece biraz kilo ver, bide arkadaşın dediği gibi gözlerin çok güzel göz makyajı çok yakışır sana saçlarınıda süper upuzun arada bir maşala çok şahane görünür..

Bence sac rengini kesinlikle degistirmemelisin, cok dogal ve goz/ten renginle uyumlu. Sadece goz makyajini biraz daha belirgin yapabilirsin, renkli farlari kastetmiyorum, ama goz kalemin ve rimel daha belirgin olabilir, kas altina aydinlatici far da surebilirsin. Onun disinda kesinlikle spor yapmani tavsiye ediyorum, yuzun cok guzel, kilo da verirsen baska birseye gerek kalmaz.

Birazcık kilo versen çok iyi olur çünkü çok güzel bir kızsın. Başka şuran şöyle olsaydı diyeceğim bir şey yok saçların da çok iyi görünüyor maşallah...

Bencede gayet hoşsun
Dediğin gibi biraz kilo versen,süper :KK9:
Baştan yaratılmana gerek yok

saç kaliten harika olmasına rağmen, kesimi yüzüne gitmemiş bence. kalın telli saçların iyice kabarık durmuş :KK43:

saçlarını uzun tutmak istiyorsan şu şekilde kullanabilirsin bence: http://1.bp.blogspot.com/_wDzn4nVOp...g/s1600/eva-mendes-soft-sexy-long-hair300.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_5kScXHXuq...hMM/s1600/Selena%2525252BGomez-TYG-000995.jpg

göz makyajına ağırlık vermeni tavsiye ederim. gözlerin güzel, onları vurgularsan daha farklı bir hava katarsın kendine.

giyim tarzın da çok yaşına uygun değil gibi görünüyor. daha renkli giyinmeyi deneyebilirsin.

en önemlisi ise güzel bir cilt. altyapı güzel olmazsa ne yapsan yakışmaz o yüzden cildine iyi bakmayı da ihmal etme.

Bencede çokkk güzelsin canım baştan yaratılmaya ihtiyacın yok sadece biraz kilo ver, bide arkadaşın dediği gibi gözlerin çok güzel göz makyajı çok yakışır sana saçlarınıda süper upuzun arada bir maşala çok şahane görünür..

Bence sac rengini kesinlikle degistirmemelisin, cok dogal ve goz/ten renginle uyumlu. Sadece goz makyajini biraz daha belirgin yapabilirsin, renkli farlari kastetmiyorum, ama goz kalemin ve rimel daha belirgin olabilir, kas altina aydinlatici far da surebilirsin. Onun disinda kesinlikle spor yapmani tavsiye ediyorum, yuzun cok guzel, kilo da verirsen baska birseye gerek kalmaz.

Çok güzelsin vall:KK9::KK76:a,hiçbir değişikliğe ihtiyacın yok

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için:KK54:
Saçımı kestirmeyi düşünüyorum çünkü uçları cok kırıldı ve cok kuru yaklasık 20cm kestirmeyi düşünüyorum, kremlerim olmasa fotograftaki gbi görünmüyor yani gördügünüz gibi degil saçlarım uzun saçı cok seviyorum yapcak birşeyim yok:KK5:
Voleybol kursuna bu ay içinde yazılıyorum, ramazan ayından önce 8 kg vermiştim oruç falan derken yapamadım bu ay insallah bayramdan sonra devam edicem :)
Gözlerim hakkında düşünceleriniz için cok teşekkür ederim:nazar::KK17:
Genelde hiç makyaj yapmam dogal görünmeyi severim ama artık yapmak istiyorum dediginiz gibi gözlerime agırlık vericem, Kaş altı aydınlatıcı far iyi fikir aklıma hiç gelmemişti çok teşekkür ederim hepinize :KK16::KK16:

kuyruklu çekilmiş bir göz kalemi gözüne çok yakışacaktır bence ayrıca saçlarını kestiricek isen yüzüne uygun bir kahkülde kestir çok modern durur maşallah çok hoş bir kızsın :nazar:

canim gayet hoşşun gercekten ama illa degismek istiyorsan
kilo ver,saçlarini kestir gögüs hızasında,balyaj falan attırabılırsın ,kaş modelinde yüzüne uygun ama inceltede bilirsin senin kararin ama bu halinlede cok hossun canim :)

X