• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni azad et

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
senin cumhuriyetinde senin işgalinle yaşamaya alıştım vatanım ne de olsa sürgüne gönüllü razıydım tüm hakimiyetinin gölgesinde tek savaş nedenim senin başkasını esir etmeye çalışmandır gönlümdeki frangamla sonsuza dek sana ait gelde beni kendine azat et

hani bazen özlersin ya kavgaları bile doya doya öpüşlerini gece duan olur rüyanda görmek için sabah kalktığında ise sadece özlemin kavurur içini ve o zaman kulağa fısıldar sessizce ayrılık 'unuttun mu bitti gitti'

365 günden fazla oldu sevgili her ayrılık çok uzun ömürlü değilmiş de bize en uzunu vurdu ve vuslat görünmüyor karadan çok uzakta senin kahkahaların duyuluyor ben senin tebessümlerini ararken anarken muhtaçken sen onunla el ele yürüdüğün yoldan ben gözyaşlarımla geçiyorum senin ona sarılarak konuşup bastığın kaldırıma ben ayak basamıyorum her gün bir ümit belki ararsın diye bekliyorum ve her gün biraz daha ümitsizliğe kapılıyorum dualarım bile anlamsızlaştı bedduam duama karıştı yanında ki gittin yanına geleyim gönlümde ki gittin gönlüne gireyim 365 gün sevgili koskoca bir ömür her an her saat seni düşünüp durduğum adını dudaklarımdan düşürmediğim gözlerimden yaşlarla sevgimi büyüttüğüm imkansız olduğunda dahada kutsallaştırdığım sevdamla her daim beklemekteyim belki gelirsin dönersin diye... bilirim zor sevgili hemde çok zor hayal kurmayı seviyorum tüm imkansızlığına rağmen seni yaşattığı için rüyalarımı da keza öyle arada şükür ki görüyorum seni 365 gün sevgili bu ayrılık çok uzun sürdü ve vuslat görünmüyor sanki

suçlu aşksa eğer; aşk yıkar geçer ezer dağıtır yorar bitirir öldürür ve hep beraat eder......

sende yaşadığım ne varsa hepsi helal olsun aynada kendine bakmaya yüzün yoktur seni şimdi yapacağın bellidir ama onada yüreğin yoktur o yüzden hakkın helal dir sana senin gibi bir serefsizin vebal hakkı boynumda dolanmasın diye öbür dünyada rabbim seni karşıma çıkarıp hakkın helal mi diye sormasın diye helaldir hakkım çünkü öteki dünyada bile yüzünü görmek istemem...öylesine uzaksın bana öylesine düşman öylesine nefretsin bana

Son düzenleme:
sadece bir kez olsun görmek için günlerce uyumayacağız adamı şimdi görmemek için mücadelemiz var ya işte o hayattan soğutan tek nedenmiş

keşke haklı olmasaydım sende
haklı çıkmasaydım ben haksız olsaydım
sen bana bağırsaydın çağırsaydın ben yalvarıp
yakarıp af dileseydim senden oysa sanıldığı
gibi haklı olmak hiçte iyi bir sey değilmiş kolay
olan affetmekmiş affededemek de en zoruymuş
ben seni affetmediğim için ölüyorum biliyormusun

benim için gözlerin cennet demek cennet ise sen benim için hayat gülüşünden ibaret nefes alıp vermek senin nefesine bağlı öyle çok seviyorum ki senden önce ki yok sonrasıda olmasın sen anımda kal yanımda kal namusumda kal ey dünya saatleri durdur akmasınlar sevdiğim kollarımda ya bir ömür dursun zaman ve bir ömür yapışsın dudaklarım dudaklarına alnıma sen koksun her bir noktam sen diye atsın sol yanım ve parmağımda senin adın hiç çıkmasın ömrüm boyunca dilerim parmağımda alyansımla adınla gömsünler orda dahi bir ömür 'eşin 'olarak dursun parmağımda

Back