• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni aranıza kabul edermisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunesim07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb bende çok yeniyim nerden nasıl konu açılıyo bilemiyorum sanırım baya zorlanacağım bu konuda:)

mrb sana kibirli diye mi eda diyemi hitap edeyim bilemedim üzgünüm:) çok uzun zamandır üyemisin ?

Merhaba foruma üye olalı 2-3 ay oldu ama ilk defa birşeyler yazmak geldi içimden, bundan sonrada yazmaya devam ederim, herkese selamlar sevgiler.

ay hoş buldum hoş buldummm aranızda olmak güzel herkese sevgiler...

arkadaşlar mrb geçen sene ilk tüp bebek denemem başarısız oldu mayıs ayında inşlh ikinci denememizi yapacak eşim azosperm inşlh ikincide herşey daha iyi olacak.herkese bol şanslar.kaydirigubbakcemile5
:kızgın:

lyre,eylul 77,sihirsensin,lindo mundo,italim aranızda olmaktan çok mutluyum çok teşekkür ediyorum.Hepinize sevgilerimlea.s.

siteyi yeni keşfettim, meğer ne çok şey varmış..

nette dolasirken kesfettim kulübünüzü , araniza katilmaya karar verdim ve iste burdayim, herkese merhabalar!

Ne kadar kaliteli biyer burası.. Herzaman okurdum ama üye değildim şimdi üyeyim işte :) Bizi anlayan bizlere yol gösteren çok kaliteli bir kulüp burası..

SELAMLAR VE MERHABALAR herkese :teytey:

selamun aleyküm bende aranıza katıldım çok mutluyum paylaşımlar için teşekkür ederim çok faydalanıyorum ...

Back