Beni Ara!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
Merhaba herkese, Vodafone beni ara servisi nasıl kapatılır? Ben Türk Telekom müşterisiyim. 905463050000'a KAPAT yazıp gönderin diyor bin kere yaptım ama yok olmadı. Bi belalı eltim vardı en son tüm her şeyi söyleyip her yerden engellemiştim, kafam çok rahattı ama 2 gündür bana beni ara servisiyle ulaşmaya çalışıyor. Bıktım! Bilen biri söylerse çok sevinirim. "Kayınvalideme demiş neden bana küsüyor bilmem ne! Dedim lütfen beni aramasın ben görüşmek istemiyorum ne istiyor benden uzak dursun bıktım diyorum ki kendi yüzüne de söyledim ama yok yok püf!

Eltin pesinden kosuyor daha ne istiyorsun
Allah böyle eltiyi kimseye nasip etmesin. İstemiyorum ya yemin ederim sinirlerim tepeme çıktı yine.

Direk numara engelleyen android programlardan birini deneseniz.
appstore kullanıyorum ama o programlar güvenli midir ki? Zaten telimde engelli ama böyle Vodafoneun ödemeli arama gibi bir uygulaması varmış ona engel koyamıyorum maalesef.

Azimli elti duvarı, yok telefon yasağını delermiş
Operat. arayıp halledeceksiniz mecburen. Telefondan yapılacak bir şey değil.

Benim annem kullanıyor ve memnun oldukça. Programın ismi şu an aklımda yok ama en yüksek puanlı app hangisiyse onu kullanmanızı tavsiye ederim. Olmadı öncesinde alttaki yorumlara bakarsınız. Sıkıntılı bir program olduğunda yorum olarak yazılır genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…