Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

neden bu kadar acizsiniz?
Kocanızı değil de kendinizi hayata döndürün, uğraşmayın artık o adam için daha fazla ezdirmeyin gururlu olun acık.Bbu laflarım sırf sizin için değil yanlış ta anlamayın sadece böyle olan milyon tane kadın var hepsi de kocamı eve yuvama nasıl döndürürüm mantığında yahu bırakın gitsin çok mu değerli sanki adam gibi adam olsaymış evinden karısından başkasını düşünmezmiş.

oturup mantıklı düşünüldüğün de konuşmak çok kolay ama gerçekten zorr.bu acizlik değil çokkk zor bir durum.daha herşey çok yeniyken başka şeyler düşünüyoken böyle bi durum insanı alt üst ediyor.

ilk işin boşanamıyorsan da ayrı yaşa ve mutlaka bir uzman yardımı al gerisi zaten kendiliğinden gelir
aslında senin durumuna çok uygun bi söz var 'ya bu deveyi güdeceksin ya bu elden gideceksin'...

üzüldüm durumuna ama diğer arkadaşların da dediği gib, sen baştan hata yapmışsın zaten,
seni daha evlenmeden önce aldatmış bir adamla neden evlendin ki?
ainesi kişinin aynasıdır derler,
ayrıca yaptıklarım yapacaklarımın ispatıdır da derler,
sen bunları bile bile evlendiysen ya çekeceksin ya da boşanacaksın o zaman,
ne demek ya boşluktayım,
evlenmişsin işte daha ne boşluğu

iyi de böyle bi adamla ne konuşucaksın ki daha zor bi durum tabiki de sana hak veriyorum ama hala böyle bi herif için çabalamak gereksiz yerinde olucam ağzına s**ar postalardım gitmiyo mu kardeşim amenna o onun erkeksizliği der kendim çıkardım evden işim de var gücüm de, çalışan kadın kendini aldatma karşısında savunup koruyamazken ev hanımları napsın.

Pardon ama ben yeni yetme bekar bir genç kız değilim..38 yaşında 2 çocuklu bir insanım..Benim böyle bir olaylar zinciri başıma gelse o evliliği sürdürmek için çabam olmaz..Zaten evlenmeden aldatan adamla evliliği hiç düşünmem..Başıma geldi ve evliliğin kıyısından dönmüştüm..Köstek olduğumuzu düşünmüyorum..Fikirlerimizi söylüyoruz..Üstelik aldatan,dayak atan bir koca söz konusuysa evlilik kurtarılmalı diyemiyorum.Benim düşünce yapıma ters..Düşündüğümün tersini savunamam..Yorumları okuyan kişi zaten kişi ne yapacağına kendisi karar verir veya çoktan kararını vermiştir..

yalnız dikkatinizi çekerim..
konu sahibide sanki köstek olduğumuzu düşünen mesajl yazmış ''başına gelmeyen bilemez gibi''
ben artık pekte yorum yapmak istemiyorum

evet anlayamıyorum..
başımada gelse aynen sana dediğim gibi davranırdım..
ilk defa bir konuda bu kadar ayrıl diyorum..
bu adamın sana ne sevgisi ne saygısı var aç gözünü güzel kardeşim..
derdim senin kötü olman falanda değil sen ayrıl yada ayrılma bizi ilgilendirmez
ama kendi değerinin farkına var ya

güya yorum yapmayacaktım gene tutamadım kendimi

Son düzenleme:
yalnız dikkatinizi çekerim..
konu sahibide sanki köstek olduğumuzu düşünen mesajl yazmış ''başına gelmeyen bilemez gibi''
ben artık pekte yorum yapmak istemiyorum

ben daha nişanlıyken aldatan insanla evlenmekten vazgeçtiğim için başıma geleni ayrılmak olarak değerlendirmiştim..affedip te evlenmediğim için geri kalan duruma izin vermediğimden......

konu sahibinin bu yorumunu görmemiştim..o halde ben de kendimi yorup ta yorum yapmayayım artık...

herkes eninde sonunda ne hali varsa onu görür...bol şans dilerim kendisine.............:128:

eşiniz karaktersizmiş bence nişanlıykende bu şekilde davranmışsanız duygu sömürüsü yapıp adamı psikolojik bunalıma sokup neredeyse zorla onunla evlenmişsinizdir..şimdide eskisini unutamıyor ama korkak ve güçsüz olduğu için acısını sizden çıkarıyor şu durumda hayatınızı kurtarmak için boşanın..sanırım bu korkak adamla sevgilisi arasında engel teşkil ediyorsunuz

Pesss diyorum size. Bu nasil yol gostermektir....

canım ben kimse köstek oluyor demedim ki sadece insanın başına gelmesi daha farklı diyorum işte ozamn konuşulan kalıyo duraklıyosun.ben seni anlıyorum.buradaki herkeze zaten teşekkür de ettim burada konu açmamın sebebi destek almaktı.ha tanımadığım insanlarsınız ama diğer konuları okuduğumda gördüm ki tanışmasak bile bi destek var.en azından tanımadığın için rahat rahat konuşabiliyorsun ki ben çevrmden kimseyle konuşamıyorum insan anlatamıyor.beni yanlış anlamanızı istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…