Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

ewi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
83
0
36
Ankara
ben daha 11 aylık ewliyim.eşim sinirli bi tip bilerek evlendim ama bilmidiğim çok şey varmış.ilk zamanlar güzeldi daha sonra kavgalar başladı eve geç geliyor bense istemiyorum.bunu defalarca söyledim benimle ilgilen eğert dışarda 3 saat geçiriyorsan 1 saat erken gel benimle vakit geçir bu çok zor birşey mi?evlendik ilk gün sabah bir telefon fırladı yataktan bi kızdı duydum kim dedim.eski çalıştığı yerde bi yemekçi kadın vardı genç bi kadın o dedi. inanmadım o insan salak değil biliyor ki yeni evlendik.sordum aynı şey telefonu istedim sonra bana bakcan demi yok falan dedi sonra o yokken aldım baktım ve şok oldum silmiş arayanı ben eşimi çok ii tanıyorum eğer o kadın olsaydı silmezdi.üstelemedim tadımız kaçmasın diye ama içime jurt düştü bir kere daha önce çıkarken aldatmıştı affettim.sonra alttan alttan uyardım yanlış yapmasın diye çünkü.kavgalar başladı geç geldi içmişti.bir gece bi geldi küp gibi kolay sarhoş olmaz ama çok içmiş yattığı gibi uyudu benmle zaten ilgilenmiyor.ertesi gün hiç birşey yok gibi gittin madem açıkla demi yok.birikti birikti birikti patladı çok kötü olduk sonra boşancam dedi ben çok seviyorum yine de bana göre çok ağır sebepler değil tamam canım çok yanıyor ama düzelebilir diyorum.yakaladım sonra o kızla görüşüyomuş beni eskiden de aldattığı kızla bana aradım ama telefonu kapalıydı konuşmadım boşluktayım dedi.ailesine çok düşkün kardeşi yüzünden kavga etttik bana benim kardeşim başımın tacı dedi ben dedim ses yok iş onlara gelince zaten beni bile bırakır.napcam bilemiyorum ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim.

ben anlamadım ya kusura bakma karışık anlatmışsın sanki

hem aldatma hem ilgisilik kendine sor bence bu adam düzelirmi bu sorunun cevabı bekliyorum

aldatmış affetmişsin..gene aldatıyor ..
senle vakit geçirmiyor çünkü beyefendi meşgul..
yapacak tek bişey var ayrılmak ..yoksa ömür boyu o öteki kızla beraberken yolunu beklersin..

evlendiği ilk gün eski sevgilisine koşan adam düzelirmi??
adamın öyle bir çabasıda yok

katılıyorum.. ben bir kez aldatmıs ve sonra bunun pişmanlığıyla bir daha yapmamış erkek görmedim.. eşim 6 erkek kardeşler.. 3 tanesi inanılmaz capkın.. of kayın pederim dövmemiş mi evleden mi kovmamış ne olayalar cıkmış.. kayınlarımdan biri komalık olmus baska biri tarafından yediği dayak nedeniyle ama sonuç = DEĞİŞEN HİÇ BİRŞEY YOK.. !!!!!!

Beni daha önceki aldattığı kız... diye bir cümlee okudum doğrumuyum..
siz bile bile lades demişsinizz..
Sizi daha önce aldatan bi erkekle herbişe göze alıp evlendiniz şimdide ahh vahh mı diyorsunuz..

hep derim 1 kere aldatan gene aldatır..
tecrübeyle sabittir..

hep derim 1 kere aldatan gene aldatır..
tecrübeyle sabittir..

HAKLISIN.. bende bir yıllık ewliyim.. bazen düşünüyorum aldatılsam ne yapardım diye.. cok gururluyum bunu sindirip oturamam
annem eşimin yüzüne söyledi eger kocanız sizi aldatır ve siz bunu affedip oturursanız ' dilim döner dönmez gözüm görür görmez hakkım size haramdır ' bosanacaksınız dedi..

be güzelim çıkarken aldatmış seni ayrılsana elini kolunu bağlayan ne
sanki çocukmu var çoocuk için sürdüreyim diyeceksin
off zor Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Vallaha kimse kusura bakmasın ama sen kendi kaderini kendin yazmıssın seni aldatan adam sen ilkinde musemma gosterdıgın ıcın senı tekrar tekrar aldatır. Ben boyle seylere tahammul edemem boyle bır olayın dırek bosanma sebebı oldugunu unutmayın erkek yapar kadın ızler demeyın dedırttırmeyın. yok boyle bır sey kadın yapar namussuz olur erkek yapar şan olur yok yok yok asla ama asla musemma gostermeyın. ben sozluyum ve 5 yıldır bırlıkteyız ama bılır sozlum benım neye dayanmayacagımı son noktamı bılır sizde bunu kocalarınıza eslerınıze sevgılılerınıze aşılayın bılsınler asla ama asla boyle konuları alttan almayın hele kı evlenmeden once boyle seylerı yapıyorsa o ınsandan uzak durun mantıklı olun.

göz göre göre yanlış bir evlilik yapmışsın

insanlar niye bile bile yanlışı seçerler sonra da dert yanarlar ben anlamıyorum

rabbim korusun..
ama annen doğru söylemiş..evin içine aldatma girdimi kadın çok yıpranıyor ..dayanılmaz bir acı..
affedenlerede bişey diyemiyorum..çünkü kadınlarımız biraz zayıf..maddi yön çocuk vs..
biton sebep yüzünden yada hayatın güçlüğüne dayanamıyorlar korkuyorlar..
ama öyle bir adamla olmaktansa her gün kiminle diye düşünmektense gider sokakta yatarım daha iyi

böyle erkekleri kolundan bacağından ayırasım; hadım edesim geliyorrr

diline sağlık canım.. su an arkadasaş kötüdür.. tavsiyelerimiz fayda etmez.. basta hatayı görerek ewlenmiş.. ama YANLIŞŞŞŞŞŞ.. !!!!
yazık değilmi o annenin sana verdiği emeklere babanın gözleri parlayarak alnı ak seni gelinlikle evinden cıkarmış.. ne varya bir el oglu için aldatılmayı kabul edip ewlenmeye... yapmayacaksın arkadas bu hayatta önce KENDİNE SAYGIN OLACAK... Kİ İNSANLAR SANA SAYGI DUYSUN

bence de bir kez farkettim mi orda nokta konmalı ! her şeye sabır gösteririm ama bu konuda hiç tavizim yok,ne demek ya git aldat,ohh seni deli gibi seven varken orda burda gönül eğlendir.bayanların yok mu ilgiye ihtiyacı ya da cinsel ihtiyaçları ! ki aldatmaya kalksa kadınların alternatifi çook daha fazla,erkekler sadece bir işarete bakar yani. basitleşmeye gerek yok,onu o basit dünyasıyla başbaşa bırak ! sevgi yetmez buna,kurtarmaz !

çıkarken aldattı demişsiniz, aldatmanın boyutu öyle gülnlük unutulacak bişey değilmiş demek ki yine aynı kızla görüşmeye devam etmiş. merak ettim sizinle niye evlendi eşiniz?

hem ilgi göstermiyor, kardeşim başımın tacı diye sizi bi kenara atıyor, üstüne bir de tüy dikip boşanalım diyor. olgunlaşmadan evlenmiş bir erkek eşiniz. düzeltebileceğinizi sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla sevgi yok.pişman değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…