ben daha 11 aylık ewliyim.eşim sinirli bi tip bilerek evlendim ama bilmidiğim çok şey varmış.ilk zamanlar güzeldi daha sonra kavgalar başladı eve geç geliyor bense istemiyorum.bunu defalarca söyledim benimle ilgilen eğert dışarda 3 saat geçiriyorsan 1 saat erken gel benimle vakit geçir bu çok zor birşey mi?evlendik ilk gün sabah bir telefon fırladı yataktan bi kızdı duydum kim dedim.eski çalıştığı yerde bi yemekçi kadın vardı genç bi kadın o dedi. inanmadım o insan salak değil biliyor ki yeni evlendik.sordum aynı şey telefonu istedim sonra bana bakcan demi yok falan dedi sonra o yokken aldım baktım ve şok oldum silmiş arayanı ben eşimi çok ii tanıyorum eğer o kadın olsaydı silmezdi.üstelemedim tadımız kaçmasın diye ama içime jurt düştü bir kere daha önce çıkarken aldatmıştı affettim.sonra alttan alttan uyardım yanlış yapmasın diye çünkü.kavgalar başladı geç geldi içmişti.bir gece bi geldi küp gibi kolay sarhoş olmaz ama çok içmiş yattığı gibi uyudu benmle zaten ilgilenmiyor.ertesi gün hiç birşey yok gibi gittin madem açıkla demi yok.birikti birikti birikti patladı çok kötü olduk sonra boşancam dedi ben çok seviyorum yine de bana göre çok ağır sebepler değil tamam canım çok yanıyor ama düzelebilir diyorum.yakaladım sonra o kızla görüşüyomuş beni eskiden de aldattığı kızla bana aradım ama telefonu kapalıydı konuşmadım boşluktayım dedi.ailesine çok düşkün kardeşi yüzünden kavga etttik bana benim kardeşim başımın tacı dedi ben dedim ses yok iş onlara gelince zaten beni bile bırakır.napcam bilemiyorum ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim.