Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sephora da satılıyor benefit.doğal görünüm sevenler için dıştan bakıldıgında oje gıbı gorunen ve cılde suruldugunde cok guzel duran 2 rengı var ve super duruyor.fiyatı da 79 tl sanırım
Ben georgia ve dallas allık almak istiyorum Benefit'in, ama gereksiz pahalı Türkiye'de... Kendi sayfasından sipariş verilebiliyormuş, üstelik 100$ ve üstü alışverişlerde shipping bedava... Strawberry'de ne yazık ki her rengi yok...
ben sephorada likit alllığını denemiştim kırmızı olan süperdi acayip doğal bi görüünüm veriyodu bide aydınlatıcısı o da çok güzeldi ama o anda many yoktu olunca direk alıcam valla :82:
Ben de en son çıkan allığı Bella Bamba'yı aldım.Karpuz kırmızısı olarak geçiyor rengi ve 3 boyutluymuş( o nasıl oluyor anlamadım ama, içindeki ince ışıltıyı kast ediyorlar sanırım:26:). Ama tam bahar, yaz rengi..Çok hoş bir güzellik ve ışıltı katıyor yanaklara. Tavsiye ederim
kızlar ben benefitin dallas ını kullanıyorum. Pudra üzerine sürdüğünüzde çok güzel duruyor. Bronzluk veriyor. Ama fondöten üzerinde kullanırsanız ve de açık tenliyseniz koyu kaçabilir. Bir de mat allık sevenler için ideal yani ışıl ışıl değil.
Zaten strawberry de pudra olarak geçio. Almayı düşünenler varsa orada çok uyguna bulabilir. Ben 37 tl ye aldım. Kargo da ödemedim