- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi sugarpaste
cok tesekkur ederim gercekten nisan arefesnde yanls kararlar almama engel oldn diebilrim cunku insan gercktn sevnce kirildiginda mantkli dusunemiomusz
mutlu ol yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim gercekten nisan arefesnde yanls kararlar almama engel oldn diebilrim cunku insan gercktn sevnce kirildiginda mantkli dusunemiomusz
eveeeeett şimdi anlaşıldııııı asıl soruunn.. canım benim eğer çevrende senin de arkadaş ortamın olsa inan onu da sıkmazdın ve işler bu hale gelmezdi. aynen beni,m yaşadığımı yaşamışsın.bende biraz kendi kendine olmayı seven bi insan olduğum için onun üstüne çok düşüyodum çünkü başka aktivitem yoktu öyle yaptıkça da afedersiniz bi tarafları kalkıyodu..ben bunu farketttim ve kendimi farklı aktiviteler buldum.sonra o benim peşimden koşmaya başladı.biraz ilgini çek üzerinden bakalım napacak.bence seni sevdiğine emin olduğumuza göre kaybetme korkusu işin içine girer. sonuçta ayrı şehirlerdesiniz. bi bunu dene derim ben yaptım faydasını gördüm.biraz çek kendini bak nasıl etekleri tutuşcak canım arkadaşım şunu sakın unutma kaçan kovalanır..kaç ki, kovalasın ama abartmadan tabi
Attigim trip ise yaradi sanki ben istemeden hic bise solemeden bana dun gece msni ac dedi =)) bn uykum vr dedigimmde israrla bekliorum die diretti =)) demekki azicik tribe ihtiyac vrmis =)
çok sevindim canım..bama bırakma tamam oldu deyip o ayar devam et.yani koşmaya alıştırana kadar..biraz naza çek kendini ama trip değil sadece biraz naza çek..ama fazla naz aşık usandırır o ayrıntıyı da kaçırma
hemen pes etmiorm zatn mesela her sabh arardm uynmasi icin bu sabh sadece uyan die msj attm =)) ama gerckten insan derdini paylasinca hem rahtlio hemde yanls kararlr almktn kcinio
hemen pes etmiorm zatn mesela her sabh arardm uynmasi icin bu sabh sadece uyan die msj attm =)) ama gerckten insan derdini paylasinca hem rahtlio hemde yanls kararlr almktn kcinio
Oncelikle ben uye olarak burda cok yeniyim ama surekli sizler takip ediyorum. Benim ole bi sorunum varki artik cozum bulamiyorum ve cok yoruldum.Erkek arkadasimla bu yaz nisan planliyoruz ama o surekli arkadaslarinin dertleriyle urasiyor.Ben herseyi tek basima yapmaktan cok yoruldum. Bide surekli onlar icn benim kalbimi kiriyor. Ailesi olsa tamam der sineye ceker insan ama arkadaslari, bazen ayrilmayi bile dusunuyorum bunu onada dile getiriyorum pek orali olmuyo cunku biliyo seven insan ayrilamaz. Umursamiyo pek ayrilik konusun actigimda ama ben dayanamiyorum. Bi baskasi icin kalbimi kirmasina beni uzmesine ben napicam sunun surasinda nisana 1 ay kaldi. Herkes hazirlik yaparken onun bana bole davranmasi nolur bana akil verin...
evlilikle ilgili adımatıyorsunuz çok iyi düşünmek gerekiyor
evlilikle ilgili adımatıyorsunuz çok iyi düşünmek gerekiyor
bunlar çok büyük sorunlar değil arkadaşım.her kes hayatının farklı dönemlerinde farklı duygusal dalgalanmalar yaşayabiliyor.ben bu arkadaşa çok çok benzer şekilde bi ilişkim vardı eşimle evlenmeden önce ama şimdi evlendik ve çok mutluyuz elhamdülillah.ben olayı çözdüm kişiye ve zamana göre davranınca problemler halloluyor.sadece doğru teşhis ve doğru strateji çok önemli.
yalan yada aldatma hic olmadigi icin guven konusunda cok rahatiz biz ama benim onn icin korkum arkadslarinn yanlis isleri bulassin istemiorm tabi ben bu konuda usteledkce oda kizio ama iste dogal olark kirici oluo bolede bi sure snra srunlar ckio bide biz coculuk arkadasi sayiliriz herseimizi en incesine kdr biliorz bide bnm uzakta yanliz olmmda onu yipratio cunku her berabrdik bz ordykn bz sevgili olurkn cok dusunduk cnku yillarn arkdasligi vrdi en kucuk biside bozulablirdi ama Allahin izniyle hersey duzelick oda anlicak hatasini
İnşallah öyle olur konuşularak çözülmeyecek hiç bi sorun yok bencede
benim bu hafta vrdigim kani su bizle ilgili biz uzakta olmayi beceremiorz hep dip dibe olucaz
tmm işte evlenince sorun KALMAZ İNŞALLAH