- Konu Sahibi sugarpaste
-
biraz açarmısın cnm ne yapıyo mesela...arkadaşları için derken?
yani ilginç bi durum gerçekten ama bazı erkekler telfonla görüşmeyi pek sevmeyebiliyor.bnm eşim de evlenmeden önce öleydi.pek sevmesdi telefonda görüşmeyi ama dediğin gibi gecelere kadar arkadaşlarıyla gezer tozardı gece yarısından sonra eve gelirdi.evde olduğu zaman hemen uykusu gelirdi konuşamazdık kapatırdık telefonu.bahane olarak da telefonda konuşmak istemiyorum derdi.senin sözlün ne diyo cvp olarak.nie böle yapıon diyince?
genel olarak yorgunum dio marttan once bole diildi nezaman bizim tarihler kesinlesti boleis ciddiye binmeye basladi oda degsti martta bn okulu felan birakip gttim yanina 15 gun cok guzeldi geri gelene kadar sonra cok degisti ben tniyamiyorm sevgilimi bazen smdi boleyse evlendigimzde noluck die srguluormm bana bide bagrio arkadslari icin kalbimi kirio ben bi laf soledigmde
yani arkadaşım yanyanayken problem yaşamıyorsanız bence çok üstüne gitme. çünkü senin yaşadığın sorun eşimle evlenmeden önce bnm yaşadığım soruna çok benziyor diye yorum yapıyorum yaşadığım için anlıyorum seni..evlendikten donra her akşam dışarlarda gezen adam evden pek çıkmamaya başladı.sorun yaşamıyoruz bu konuda.bence bu dönem geçici bi dönemdir.tabi haklısın yanlış insanlarla görüşmek istememekle ama sen ne kadar uzaklaştırmaya çalışırsan o kadar kıymete binerler.onların yüzünden seni azarlaması ve karışamazsın demesi kabul edilebilir bi durum değil.bu konuyla ilgili küsmeyi falan denedin mi kalbimi kırıyosun diyerek.belki hatasını anlardı?
kiymete binmeleri konusunda cok haklisin olede oluo zaten pek bi degerli oldular. kusmekne kelime bende pank atak var saolsun her tartismada tetikletio tlefonla kavga ederken acillik oldugumu biliorm azoncede dedigin gbi evlenmek zrunda diil istemese ayrilir artik bi neden bulamadigm icin yardm istedm cnku mantkli diil yaptiklari isinde srun vr desem yok ailesi desem ondn cok grusuorm nerdeyse krdesyle annesyle bn su son ayi safak sayr gbi gun syiyormm cnku bundn sonra evliligimize sadece bi kc ay kalick nisanida isteyen oydu tum hersey yapilck die kendi istedi bn hftaya gidicem zaten yanina ama bu seklde gercktn hc istemiorm gtmei
Oncelikle ben uye olarak burda cok yeniyim ama surekli sizler takip ediyorum. Benim ole bi sorunum varki artik cozum bulamiyorum ve cok yoruldum.Erkek arkadasimla bu yaz nisan planliyoruz ama o surekli arkadaslarinin dertleriyle urasiyor.Ben herseyi tek basima yapmaktan cok yoruldum. Bide surekli onlar icn benim kalbimi kiriyor. Ailesi olsa tamam der sineye ceker insan ama arkadaslari, bazen ayrilmayi bile dusunuyorum bunu onada dile getiriyorum pek orali olmuyo cunku biliyo seven insan ayrilamaz. Umursamiyo pek ayrilik konusun actigimda ama ben dayanamiyorum. Bi baskasi icin kalbimi kirmasina beni uzmesine ben napicam sunun surasinda nisana 1 ay kaldi. Herkes hazirlik yaparken onun bana bole davranmasi nolur bana akil verin...
üzüldüm arkadaşım ama bu dönemler stresli dönemler olduğu için aksilik anlaşmazlık çok oluyor. bazı olaylar normalden daha çok üzüyü insanı...yanyanayken problem yoksa üstüne gitme diyorum yine. çünkğü evlendiğiniz zaman yanyana olacaksınız.sorun da hallolmuş olr bölece. bi erkek de evde karısını bırakıp arkadaşlarıyla görüşmez zırt pırt diye düşünüyorum yani bizde öle oldu.biraz oluruna bırak.üstüne gitmenin çare olmadığını görmüşsün sonuçta.istemese evlenmez.bu bnm fikrim tabi senin kararın.allah gönlüne ferahlık versin. inşallah çok mutlu ve huzurlu bi hayatın oplur.
ben ona zaten arkadaslarindan kop tamamen yada evden cikma demiorum ki zaten yanlis yapmicani biliorm guveniorm aama korkuormda cvresnden ben okudugm ilde hc arkds ednmedm sinifmdan dahi bnim ondn baska kmsem yok brda oda bole beni yanlz brakinca bide tersleynce elbet kirilio insan bana nedenini tatli dille acklasa tmm derm skmam ki daha fazla en iisi szlern dedigi gbi biraz daha sakin olmak
merhaba canım..
bende sözlümle ayrı şehirlerdeyiz.. arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok sever..hafta sonları sabahtan akşama kadar birlikteler.. ama ben bugün seninle msn de telf da görüşmek istiyorum dediysem arkadaşlarına "bugün gelemiycen ona (bana yani) zaman ayırcam" der..
bide her akşam film veya dizilerini izler gece yarısı filan olur öyle arar bende uyucam ararsın derim sonra 1-2 saat konuşuruz..
hiç mi küsmüyorsunuz hiç mi tartışmıyorsunuz dersen elbette oluyor ama kimde hata varsa özür diler bende hata yoksa bile özür dilerim..
sakin olup konuşmanız da yarar var bence canım.. bide arkadaşın dediği gibi işler ciddiyete doğru gidince biraz stres olmuş olabilir..
ama seni çok üzmüş anlaşılan..
Allah'tan hep hayırlısını dile canım..ben dilimden hiç düşürmem.. inşallah her şey yoluna girer..
benim arkadas edinmememin tek sebebi kiskancligi cunku asiri kiskanc galiba bende yapiorm birz bole anlattikca hem rahtliorm hem daha mntkli dusunuormm bu konuyla ilgili zatn bide guvenszlk olsydi artik nolurduk bilnmezz
benimkinin de kıskançlığı bir yan sebepti.bak o kaçıyo sen ansıl kovalıyosun..sen biraz kendini çekersen o sana gelir.seni seviyo sonuçta.üstüne gidersen daha çok kaçar.sen onun ardından koştukça seni çantada keklik görüyo.biraz kendini çekmeyi dene
=)) bugun msjlarrina cevaplari azicik gec veriorum ve kisa kisa =)) dediginizi ypicmm biraz o kovalasin kiymetimi blsinn
gelişme olursa haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?