- 23 Ocak 2021
- 2.374
- 11.090
- 158
- Konu Sahibi Kitapkurdu_
Sizin icin okudum. Bende sevdigim kisiyle birlesmek istiyorum amin.
Sizin icinde okudumSizin için okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum. Bende sevdigim kisiyle birlesmek istiyorum amin.
Sizin icinde okudumSizin için okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah
Okudum, Allah herkese gönlünden geçeni hayırla versin inşallah. Gönlümüzden geçen imtihanımız olmasın.
Sizlerede okuyorum Allah m hepinizin gonlundeki ni hayirlisiyla kolayca nasip etsin. Ruhsal ve fiziksel her sorunuzuu gidersin ustunuzden.Psikolojik olarak duzelmeyi istiyorum lütfen bana okurmusunuz
Amin canım kardeşim amin Allah razı olsunSizlerede okuyorum Allah m hepinizin gonlundeki ni hayirlisiyla kolayca nasip etsin. Ruhsal ve fiziksel her sorunuzuu gidersin ustunuzden.
Tüm dua sayfalarında sizi görüyorum:) öğlen Esma çekmiştim 70 tane sizin için, ayetel kürsi de okudum şimdi, bunu okuyanlardan da oğlum için istiyorum, konuşurken bazen takılıyor ve bu beni çok üzüyorPsikolojik olarak duzelmeyi istiyorum lütfen bana okurmusunuz
Evet kimin duasi kabul olur bilemem ve şu aralar ankasitye bozukluğu yaşıyorum ve çok korkuyorum Okuyacam sızın oglunuz için yarın inşallah canım Allah şifa versin inşallah kizim da çok takılıyor du geçti çok şükür kızmayın takıldığı zaman dinleyin sonuna kadar sizde onun söylediği kelimeye tekrar edin geçer inşallahTüm dua sayfalarında sizi görüyorum:) öğlen Esma çekmiştim 70 tane sizin için, ayetel kürsi de okudum şimdi, bunu okuyanlardan da oğlum için istiyorum, konuşurken bazen takılıyor ve bu beni çok üzüyor
Yardım da alın mutlaka bi Psikologtan, ben kendim oğlumu çok kafaya taktığım için hem onun için dil terapistinden destek alıyorum hem kendim için psikologtan ayrı destek alıyorum. Aynen ben de öyle düşünüyorum kimin duası kabul olur bilinmez bol bol kendim de okuyorum nazara da inanıyorum çünkü çok güzel kendini ifade eden ve kelime haznesi geniş bir çocuktu nasıl atlattı kızınızEvet kimin duasi kabul olur bilemem ve şu aralar ankasitye bozukluğu yaşıyorum ve çok korkuyorum Okuyacam sızın oglunuz için yarın inşallah canım Allah şifa versin inşallah kizim da çok takılıyor du geçti çok şükür kızmayın takıldığı zaman dinleyin sonuna kadar sizde onun söylediği kelimeye tekrar edin geçer inşallah
Okudum siizn icinTüm dua sayfalarında sizi görüyorum:) öğlen Esma çekmiştim 70 tane sizin için, ayetel kürsi de okudum şimdi, bunu okuyanlardan da oğlum için istiyorum, konuşurken bazen takılıyor ve bu beni çok üzüyor
Okudum sizin icindeEvet kimin duasi kabul olur bilemem ve şu aralar ankasitye bozukluğu yaşıyorum ve çok korkuyorum Okuyacam sızın oglunuz için yarın inşallah canım Allah şifa versin inşallah kizim da çok takılıyor du geçti çok şükür kızmayın takıldığı zaman dinleyin sonuna kadar sizde onun söylediği kelimeye tekrar edin geçer inşallah
Okudum sizin icindeSizlerede okuyorum Allah m hepinizin gonlundeki ni hayirlisiyla kolayca nasip etsin. Ruhsal ve fiziksel her sorunuzuu gidersin ustunuzden.
Sizin için okudumOkudum siizn icin
Sizin icinde okudumBende sizin için okudum.Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah
Bende sizin icin okudum :) Allah razi olsunSizin için okudum
Allah razı olsunOkudum siizn icin
Allah razı olsun Rabbim sizinde aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallahSizin icinde okudum
Sizin için okudum dualarınızın kabulü içinAllah razı olsun Rabbim sizinde aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
OkudumDersleri gecmem icin, sosyal fobim icin, evlenebilmem icin okur musunuz?
ben de okudum.Dersleri gecmem icin, sosyal fobim icin, evlenebilmem icin okur musunuz?
bende sizin dileğiniziçin okudum.Sizin için okudum dualarınızın kabulü için