- 25 Temmuz 2022
- 53
- 6
- 1
- Konu Sahibi Kitapkurdu_
-
Okudum Allah kabul etsinBir evlat diliyorum Allahtan hayırlısıyla ve namazımı hiç bırakmamak. Amin aminn aminnn
Amin amin okudumHayırlı bir iş istiyorum amin Amin amin
Aminn okudummYolumdaki bütün maddi engellerin kalksın, aileme yardım etmek Amin amin amin
Sizin için okudum Allah kabul etsinYolumdaki bütün maddi engellerin kalksın, aileme yardım etmek Amin amin amin
Sizin için okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşaallahHayırlı bir iş istiyorum amin Amin amin
Sizin için okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallahBir evlat diliyorum Allahtan hayırlısıyla ve namazımı hiç bırakmamak. Amin aminn aminnn
Amin okudumRabbimden hakkima herşeyin hayırlısını afiyetle vermesini diliyorum
OkudumKurumda zor günler geçiriyorum.Başeczacı beni şikayet etti.Avukata danıştım,birşey çıkmaz diyor ama çok dağıldım.
Toparlanmam için dua eder misiniz
Allah razı olsunOkudum
Sizin icin okudum. Bende sevdigim kisiyle birlesmek istiyorum amin.Allah razı olsun
Okudum.Sizin icin okudum. Bende sevdigim kisiyle birlesmek istiyorum amin.
Bende sizin için okudum.Allah gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallahSizin icin okudum. Bende sevdigim kisiyle birlesmek istiyorum amin.
Bir evlat diliyorum Allahtan hayırlısıyla ve namazımı hiç bırakmamak. Amin aminn aminnn
Hayırlı bir iş istiyorum amin Amin amin
Yolumdaki bütün maddi engellerin kalksın, aileme yardım etmek Amin amin amin
Hepinize ayri ayro okudumOkudum.
Ben de Allah dan, arkadaşımın çocuğu da dahil bütün hasta çocuklara şifa, bir de hepimizin evlatlarına sağlıklı ömürler diliyorum. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?