2 sene önce biriyle tanıştım ılk etapta hoşlanmamıştım ve ayrıldım..daha sonra sureklı aradı konuşalım dedii...bende kabul ettım sonrasında yıne ayrılık falan derken 4 ay içinde bi çok kez ayrıldık..4 ayın sonunda ben artık onu sevmeye başlamıştım..daha doğrusu ayrılık etabında farketım bunu....ve 3 ay sonra msj attım görüşelim dıye...soğuduğunu söyledi ve görüşmedi..
VEe aradan 1.5 sene geçti ben unutamadım ve bı gece msj attım...
burda yazmadığım 1 5 sene içinde olan şeylerde var..arada yıne görüştük yanı tamamen kopmadık...ama madem bişy hissetmiyor neden bişy yokmuş gibi davrandı 1 bucuk sene önce yaptığı gibi yine görüşmeyelım deseydi..benım kafama takılan bu :18: offf
Kısacık ilişkinizde çok kez ayrılıp barışmışsınız ve sonrasında siz adım atmışsınız... Soğuduğunu söylemiş, görüşmemiş... 1.5 sene sonra tekrar mesaj atmışsınız... Bu kez her şey yolunda gibi görünmüş... Oysa o kararını bir yıldan fazla süre önce vermiş ve soğuduğunu söyleyerek kapıyı kapatmış size... Burada garip olan, onun neden bu şekilde davrandığından ziyade sizin sizden soğuduğunu söyleyen bir adama 1,5 yıl sonra mesaj atmanız...
Siz sanki size soğuduğunu söylememiş gibi bir yılı aşkın süre sonra mesaj atarsanız o da bir şey yokmuş gibi davranabilir... "Arada görüştük, tamamen kopmadık" diyorsunuz ama erkekler bizden farklı bakıyor bu işlere... Onlara göre biri ya sevgilidir ya da arkadaş... Arkadaşlıktan sevgililiğe geçilecekse de bu uzun denemeler, ayrılıp barışmalarla olmaz... Sorun yaşanınca sıkılırlar, uzaklaşırlar ilişkiden... Hele ki bu hal aylarca sürerse...
Artık ona eşlik ederseniz; olanı olduğu yerde olduğu gibi bırakırsanız kafanız rahat eder... O denemiş ve soğuduğuna dair hislerinin geçerli olduğuna karar vermiş... Böyle hissettiği için de, hala aranızda bir şeyler olabilir mi denediği için de suçlu yahut dengesiz bulmadım eski erkek arkadaşınızı... Aksine mantıklı olanı yapmış: 1,5 yıl önce "Soğudum" dediği, görüşmediği halde tekrar denemek istemişsiniz... Bu kez de sizi reddetseydi ikiniz de "Acaba şansımız olabilir miydi?" diye düşünecektiniz... Yıllar sonra yine mesaj atacaktınız muhtemelen... En azından yürütemeyeceğinizi, gerçekten soğuduğunu yaşayarak görmüş ve göstermiş... Kafanızda soru işareti kalmadan onsuz devam etmenin tek yolu buydu, değil mi?...
en baştan mesafeli davranıp zamanla hissettirseydi diye düşünüyorum...
VEe aradan 1.5 sene geçti ben unutamadım ve bı gece msj attım...önce bi yinee istemiyor gıbı davrandı ve msjlaşırken ilgilenmeye başladı..hadi yat artık yarın erken kalkacaksın dedi..:
İşte daha evvel de "soğudum olmaz" demiş... Ümit vermemiş, hislerinizle oynamamış, olayı bitirmiş... En baştan mesafeli davranmış... Ne olmuş peki? 1,5 yıl sonra dayanamayıp siz mesaj atmışsınız... Sonra ne olmuş?
Bakın yine "başta istemiyor gibi davranmış"... Siz gönüllüsünüz, istiyorsunuz diye sonradan samimiyeti arttırmaya çalışmış ve olmamış işte... Soğuduğunu söyledikten sonra -sizin rızanızla, 1.5 yıl aradan sonra seslenmenizle- tekrar denemiş ama olmamış... Yani sizin "Şöyle yapsaydı" dediğiniz şeyi yapmış... Fakat siz devam etmek istediğiniz için o her ne yaparsa yapsın bitti diye memnun olmayacaktınız...
Birilerine "dengesiz, tutarsız" demek kolay... Aynı şey bizim de başımıza geliyor... Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz insanlar tekrar denemek istiyor... Çok ümitli, hevesli görünce razı geliyoruz biz de... Ardından olmayacağını anladığımız yerde tekrar son veriyoruz çünkü en baştan tavrımızı koymuş oluyoruz...
Bu olanları kişisel almayın, hayırlısı değilmiş, birbiriniz için uygun değilmişsiniz... Kendinizi haksızlığa uğramış, duygularınızla oynanmış gibi de hissetmeyin... Sizi yedekte tutmamış, sizinle alay etmemiş... Soğuduğunu söylemiş, siz istediniz diye tekrar başlamak istemiş ama duygularının değişmediğini görmüş... Asıl bunu sürdürse, siz istiyorsunuz diye devam etse size haksızlık etmiş olurdu...
Bence üzülmeniz anlamsız açıkca söylemiş yani duygularını
erkekler için çok kolay seni sewıorum ws demek hepsi der o yuzden sözlere değil davranışlara bakmak lazım cnm..bence üzerine düşme olmuosa yapck bişey yok,ısrarcı davranırsan gözünde değersizleşrsin ...
bu erkekler neden böyle bende bi anlam veremiyorum. benim sevgilim beni aldatıyor tekrar barışıyoruz o kızı istemediği halde halen onu aradığını söylüyor aç telefonu söyle istemiyorum seni de deyince ben yapamam diyor vallahi seninde niye sorusuna bulunabilecek bir cevap olduğunu sanmıyorum bu modeller böyle anlaşılmaz bu erkekler. ama sana tavsiyem şu durumda çokda üzülme kendinide yıpratma en azından arkadaşı ile olsada bi şekilde sana söylemiş vardır her şeyde bir hayır..
istediğin kişiye git istediğinle konuş derdini anlat vs vs.. kendine müsade et bir süre daha sonra taze kan aramaya başla en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?