• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden soğumuş...

tebessums

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
21
0
86
İstanbul
merhaba bende yeni üye oldum buraya...erkekler neden soğur araştırması yaparken burası karşıma çıktı ve sizdende fikir almak istedim..
Benım konumu kısaca aanlatayım biraz yardımcı olun bana :(

2 sene önce biriyle tanıştım ılk etapta hoşlanmamıştım ve ayrıldım..daha sonra sureklı aradı konuşalım dedii...bende kabul ettım sonrasında yıne ayrılık falan derken 4 ay içinde bi çok kez ayrıldık..4 ayın sonunda ben artık onu sevmeye başlamıştım..daha doğrusu ayrılık etabında farketım bunu....ve 3 ay sonra msj attım görüşelim dıye...soğuduğunu söyledi ve görüşmedi..
VEe aradan 1.5 sene geçti ben unutamadım ve bı gece msj attım...önce bi yinee istemiyor gıbı davrandı ve msjlaşırken ilgilenmeye başladı..hadi yat artık yarın erken kalkacaksın dedi..bende herhalde senın uykun geldi sen yat dedım..oda yok ben senın için dedım dedi..derkn böyle bayaa bi msjlaşıtık..ertesi gün aradı konuştuk falan...iyiydik baya samimi konuştuk...sankı araya hiç ayrılık girmemiş gibi...hatta bi gün ben dışardayken geldi ve benı evıme kadar bıraktı falan..3 gün böyle devam etti...ve bı gece yıne konuştuk telf kapattık..ertesi gün sınavım vardı ben seni götürürüm dedi bende tamam dedım..sınavımın günü geldi beni aldı iyi güzel konuştuk...benı okula bıraktı ve geri gitti...kaçta çıkarsın gelıp alayım dedı nyse yıne sınav çıkışı aldı tekrar evıme bıraktı ertesi gün yine sınava gittik geldik..ama ıkıncı gunu zor konuşmalar sorarsam cvp vermeler derken anıden bi soğukluk hissettım hareketlerınde...bı gece once iyi olan ertesi günü hiç konuşmamışız gibi davrandı..sınavdan sonra ne msj attı ne aradı..ben ararsam konuştu msj atarsam attı...ama ne ıyı geceler ne gunaydınlar hepsi bitmişti...ve en sonunda ortak bı arkadaşımıza benim için iyi kız aama yapamıorum demiş bana söylemesi için...bende bunu duyduğumda bana söylesin madem dedim..yok senı kırmak istemiyormuş o yuzden bana söylemiş falan dedii arkadaşımız...ve ondan sonra hiç bi arama yok...msj attım onada cvp vermedii...benım anlamadığım neden bana söylemedi acaba..niye araya başkalarını koydu...madem osoğukluğu geçmemiş niye benımle tekrar ilgilendi...niye seni seviyorum dedi niyeee :59:1 ay oldu hala etkısınden kurtulamadım..çok canımı yaktıı halada yakıyor..analam veremedim:25:

neden bu kadar takılmışsınki. yani üzülecek bir durum tabiki ama sebep araman gereksiz. belliki olmayacak birşey o başka şeyler istiyor ve sana karşı sıcaklık hissetmiyor.

Belki size göre demesi kolay diyeceksiniz ama doğru olanı bence artık sizde aramayın çünkü tutarsız insanla uğraşmak zor böylede zaten gitmez yolun başındayken daha iyi bence sonra ohh kurtuldum diye seviniyorsunuz emin olun:34:

burda yazmadığım 1 5 sene içinde olan şeylerde var..arada yıne görüştük yanı tamamen kopmadık...ama madem bişy hissetmiyor neden bişy yokmuş gibi davrandı 1 bucuk sene önce yaptığı gibi yine görüşmeyelım deseydi..benım kafama takılan bu :18: offf

Ya saçma gelicek belki ama bi ihtimal sınav olduğu için fln olabilir mi ki ? Baktı o da özlemiş sizi de sınavınız kötü geçmesin diye geri döndürmek istememiştir ? Sonra da eskisi gibi bi şeyler hissetmediğini fark edip böyle bi yol bulmuştur , doğru veya yanlış demiyorum tabi ki bu sadece benim aklıma gelen

2 sene önce biriyle tanıştım ılk etapta hoşlanmamıştım ve ayrıldım..daha sonra sureklı aradı konuşalım dedii...bende kabul ettım sonrasında yıne ayrılık falan derken 4 ay içinde bi çok kez ayrıldık..4 ayın sonunda ben artık onu sevmeye başlamıştım..daha doğrusu ayrılık etabında farketım bunu....ve 3 ay sonra msj attım görüşelim dıye...soğuduğunu söyledi ve görüşmedi..
VEe aradan 1.5 sene geçti ben unutamadım ve bı gece msj attım...

Kısacık ilişkinizde çok kez ayrılıp barışmışsınız ve sonrasında siz adım atmışsınız... Soğuduğunu söylemiş, görüşmemiş... 1.5 sene sonra tekrar mesaj atmışsınız... Bu kez her şey yolunda gibi görünmüş... Oysa o kararını bir yıldan fazla süre önce vermiş ve soğuduğunu söyleyerek kapıyı kapatmış size... Burada garip olan, onun neden bu şekilde davrandığından ziyade sizin sizden soğuduğunu söyleyen bir adama 1,5 yıl sonra mesaj atmanız... :emir_bebek:

burda yazmadığım 1 5 sene içinde olan şeylerde var..arada yıne görüştük yanı tamamen kopmadık...ama madem bişy hissetmiyor neden bişy yokmuş gibi davrandı 1 bucuk sene önce yaptığı gibi yine görüşmeyelım deseydi..benım kafama takılan bu :18: offf

Siz sanki size soğuduğunu söylememiş gibi bir yılı aşkın süre sonra mesaj atarsanız o da bir şey yokmuş gibi davranabilir... "Arada görüştük, tamamen kopmadık" diyorsunuz ama erkekler bizden farklı bakıyor bu işlere... Onlara göre biri ya sevgilidir ya da arkadaş... Arkadaşlıktan sevgililiğe geçilecekse de bu uzun denemeler, ayrılıp barışmalarla olmaz... Sorun yaşanınca sıkılırlar, uzaklaşırlar ilişkiden... Hele ki bu hal aylarca sürerse...

Artık ona eşlik ederseniz; olanı olduğu yerde olduğu gibi bırakırsanız kafanız rahat eder... O denemiş ve soğuduğuna dair hislerinin geçerli olduğuna karar vermiş... Böyle hissettiği için de, hala aranızda bir şeyler olabilir mi denediği için de suçlu yahut dengesiz bulmadım eski erkek arkadaşınızı... Aksine mantıklı olanı yapmış: 1,5 yıl önce "Soğudum" dediği, görüşmediği halde tekrar denemek istemişsiniz... Bu kez de sizi reddetseydi ikiniz de "Acaba şansımız olabilir miydi?" diye düşünecektiniz... Yıllar sonra yine mesaj atacaktınız muhtemelen... En azından yürütemeyeceğinizi, gerçekten soğuduğunu yaşayarak görmüş ve göstermiş... Kafanızda soru işareti kalmadan onsuz devam etmenin tek yolu buydu, değil mi?... :51:

Kısacık ilişkinizde çok kez ayrılıp barışmışsınız ve sonrasında siz adım atmışsınız... Soğuduğunu söylemiş, görüşmemiş... 1.5 sene sonra tekrar mesaj atmışsınız... Bu kez her şey yolunda gibi görünmüş... Oysa o kararını bir yıldan fazla süre önce vermiş ve soğuduğunu söyleyerek kapıyı kapatmış size... Burada garip olan, onun neden bu şekilde davrandığından ziyade sizin sizden soğuduğunu söyleyen bir adama 1,5 yıl sonra mesaj atmanız... :emir_bebek:

Siz sanki size soğuduğunu söylememiş gibi bir yılı aşkın süre sonra mesaj atarsanız o da bir şey yokmuş gibi davranabilir... "Arada görüştük, tamamen kopmadık" diyorsunuz ama erkekler bizden farklı bakıyor bu işlere... Onlara göre biri ya sevgilidir ya da arkadaş... Arkadaşlıktan sevgililiğe geçilecekse de bu uzun denemeler, ayrılıp barışmalarla olmaz... Sorun yaşanınca sıkılırlar, uzaklaşırlar ilişkiden... Hele ki bu hal aylarca sürerse...

Artık ona eşlik ederseniz; olanı olduğu yerde olduğu gibi bırakırsanız kafanız rahat eder... O denemiş ve soğuduğuna dair hislerinin geçerli olduğuna karar vermiş... Böyle hissettiği için de, hala aranızda bir şeyler olabilir mi denediği için de suçlu yahut dengesiz bulmadım eski erkek arkadaşınızı... Aksine mantıklı olanı yapmış: 1,5 yıl önce "Soğudum" dediği, görüşmediği halde tekrar denemek istemişsiniz... Bu kez de sizi reddetseydi ikiniz de "Acaba şansımız olabilir miydi?" diye düşünecektiniz... Yıllar sonra yine mesaj atacaktınız muhtemelen... En azından yürütemeyeceğinizi, gerçekten soğuduğunu yaşayarak görmüş ve göstermiş... Kafanızda soru işareti kalmadan onsuz devam etmenin tek yolu buydu, değil mi?... :51:

Denemiş olabilir ama bunu ılk gunden canımlı cicimli abartılı sevgi cümleleriylemı anlamaya yada fark ettirmeye çalıştı...en baştan mesafeli davranıp zamanla hissettirseydi diye düşünüyorum...baştan hiç bişey yokmuş gibi sonra da hiç bişey yaşanmamış gibi davranması garip...bu şekılde olsaydı amenna olabilir sevgisi azabilir böyle davranması üzdü benı..yoksa kımseyı zorla tutamam..tutmamda...öylee iştee

en baştan mesafeli davranıp zamanla hissettirseydi diye düşünüyorum...

İşte daha evvel de "soğudum olmaz" demiş... Ümit vermemiş, hislerinizle oynamamış, olayı bitirmiş... En baştan mesafeli davranmış... Ne olmuş peki? 1,5 yıl sonra dayanamayıp siz mesaj atmışsınız... Sonra ne olmuş?

VEe aradan 1.5 sene geçti ben unutamadım ve bı gece msj attım...önce bi yinee istemiyor gıbı davrandı ve msjlaşırken ilgilenmeye başladı..hadi yat artık yarın erken kalkacaksın dedi..:

Bakın yine "başta istemiyor gibi davranmış"... Siz gönüllüsünüz, istiyorsunuz diye sonradan samimiyeti arttırmaya çalışmış ve olmamış işte... Soğuduğunu söyledikten sonra -sizin rızanızla, 1.5 yıl aradan sonra seslenmenizle- tekrar denemiş ama olmamış... Yani sizin "Şöyle yapsaydı" dediğiniz şeyi yapmış... Fakat siz devam etmek istediğiniz için o her ne yaparsa yapsın bitti diye memnun olmayacaktınız...

Birilerine "dengesiz, tutarsız" demek kolay... Aynı şey bizim de başımıza geliyor... Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz insanlar tekrar denemek istiyor... Çok ümitli, hevesli görünce razı geliyoruz biz de... Ardından olmayacağını anladığımız yerde tekrar son veriyoruz çünkü en baştan tavrımızı koymuş oluyoruz...

Bu olanları kişisel almayın, hayırlısı değilmiş, birbiriniz için uygun değilmişsiniz... Kendinizi haksızlığa uğramış, duygularınızla oynanmış gibi de hissetmeyin... Sizi yedekte tutmamış, sizinle alay etmemiş... Soğuduğunu söylemiş, siz istediniz diye tekrar başlamak istemiş ama duygularının değişmediğini görmüş... Asıl bunu sürdürse, siz istiyorsunuz diye devam etse size haksızlık etmiş olurdu...

ilk gunden canim cicim, ikincu gun askim hayatim.. iliski ne kadar aceleye geliyorsa o kadar cabuk bitiyor. ki gerci ortada bir iliski de yokmus. umutlu ol guzel aciklamis

İşte daha evvel de "soğudum olmaz" demiş... Ümit vermemiş, hislerinizle oynamamış, olayı bitirmiş... En baştan mesafeli davranmış... Ne olmuş peki? 1,5 yıl sonra dayanamayıp siz mesaj atmışsınız... Sonra ne olmuş?

Bakın yine "başta istemiyor gibi davranmış"... Siz gönüllüsünüz, istiyorsunuz diye sonradan samimiyeti arttırmaya çalışmış ve olmamış işte... Soğuduğunu söyledikten sonra -sizin rızanızla, 1.5 yıl aradan sonra seslenmenizle- tekrar denemiş ama olmamış... Yani sizin "Şöyle yapsaydı" dediğiniz şeyi yapmış... Fakat siz devam etmek istediğiniz için o her ne yaparsa yapsın bitti diye memnun olmayacaktınız...

Birilerine "dengesiz, tutarsız" demek kolay... Aynı şey bizim de başımıza geliyor... Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz insanlar tekrar denemek istiyor... Çok ümitli, hevesli görünce razı geliyoruz biz de... Ardından olmayacağını anladığımız yerde tekrar son veriyoruz çünkü en baştan tavrımızı koymuş oluyoruz...

Bu olanları kişisel almayın, hayırlısı değilmiş, birbiriniz için uygun değilmişsiniz... Kendinizi haksızlığa uğramış, duygularınızla oynanmış gibi de hissetmeyin... Sizi yedekte tutmamış, sizinle alay etmemiş... Soğuduğunu söylemiş, siz istediniz diye tekrar başlamak istemiş ama duygularının değişmediğini görmüş... Asıl bunu sürdürse, siz istiyorsunuz diye devam etse size haksızlık etmiş olurdu...

Belkıde siz benım kendıme söylemekten korkkuğum şeyleri söylediniz bana...doğru yorum yaptığınız yerler var...haklısınız ffazla sürdürmeden bitirmekle doğruyu yapmış belkıde ama ailelerin bile haberi olmuştu bu son görüşmeden herşeyin farkındaydı..hattta annemle bi görüştü..belki bana kızacaksınız ama en baştan dediğim 1 buçuk senden sonra görüştüğümde ılk gunden beni tekrar benimsemesi...iki tarafında ailelerin haberinın olduğunu bile bile böyle davranması...
Yinede hayırlı olsun diyorum

erkekler için çok kolay seni sewıorum ws demek hepsi der o yuzden sözlere değil davranışlara bakmak lazım cnm..bence üzerine düşme olmuosa yapck bişey yok,ısrarcı davranırsan gözünde değersizleşrsin ...

erkekler için çok kolay seni sewıorum ws demek hepsi der o yuzden sözlere değil davranışlara bakmak lazım cnm..bence üzerine düşme olmuosa yapck bişey yok,ısrarcı davranırsan gözünde değersizleşrsin ...

haklsın sanırım onlar iiçin bi anlamı yok sevıyorum dememin
artık üzerine düşmeyi bırak adını bile anmamaya çalışıyorum...ve Allah tan hiç karşılaşmıyoruz.. :97:

bu erkekler neden böyle bende bi anlam veremiyorum. benim sevgilim beni aldatıyor tekrar barışıyoruz o kızı istemediği halde halen onu aradığını söylüyor aç telefonu söyle istemiyorum seni de deyince ben yapamam diyor vallahi seninde niye sorusuna bulunabilecek bir cevap olduğunu sanmıyorum bu modeller böyle anlaşılmaz bu erkekler. ama sana tavsiyem şu durumda çokda üzülme kendinide yıpratma en azından arkadaşı ile olsada bi şekilde sana söylemiş vardır her şeyde bir hayır..

bu erkekler neden böyle bende bi anlam veremiyorum. benim sevgilim beni aldatıyor tekrar barışıyoruz o kızı istemediği halde halen onu aradığını söylüyor aç telefonu söyle istemiyorum seni de deyince ben yapamam diyor vallahi seninde niye sorusuna bulunabilecek bir cevap olduğunu sanmıyorum bu modeller böyle anlaşılmaz bu erkekler. ama sana tavsiyem şu durumda çokda üzülme kendinide yıpratma en azından arkadaşı ile olsada bi şekilde sana söylemiş vardır her şeyde bir hayır..

Benımkide bu modeldi söyleyemezmiş.. oyuzden ortak arkdaşımıza söylemiş..ama başka biri olmadığını biliyorum..onun sorunu daha başka ama neyse..en son psikiyatr a bile gittim bu yüzden ama oda çare değilmiş...
Ama artık onu takmayarak onun bana kötü hissettirdiği şeyleri hatırlayark bende soğumaya çalışıyorum ve başaracağım inş...

istediğin kişiye git istediğinle konuş derdini anlat vs vs.. kendine müsade et bir süre daha sonra taze kan aramaya başla en iyisi bu :8:

Back