Benden sebepsiz yere kilo alıyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-55
48
25
Aşırı derecede az yemek yiyorum yememe rağmen yemin ederim ramazandan üç hafta önce 67 şimdi 69 gözüküyor ben anlamıyorum niye böyle hem demir hemde tiordi hemde kan sulandırıcı içiyorum iki defa kimyasal gebelik geçirdim için birde inostrol içiyorum sahurda yemiyorum bir muz yiyorum
Akşam az yiyorum ondan sonra yemek yemiyorum bir hafta önce başladım spor yapıyorum ama çok değil niye böyle oluyor?
Azalacağına artıyor

Aşırı derecede az yemek yiyorum yememe rağmen yemin ederim ramazandan üç hafta önce 67 şimdi 69 gözüküyor ben anlamıyorum niye böyle hem demir hemde tiordi hemde kan sulandırıcı içiyorum iki defa kimyasal gebelik geçirdim için birde inostrol içiyorum sahurda yemiyorum bir muz yiyorum
Akşam az yiyorum ondan sonra yemek yemiyorum bir hafta önce başladım spor yapıyorum ama çok değil niye böyle oluyor?
Azalacağına artıyor
Troit değerlerinize baktirdiniz mi

Sebepsiz yere kilo almak olamaz mutlaka bir yerde ya sağlık sorunu var ya da farkında olmadan dikkat etmeden atıştırıyorsunuz

Demir eksikliği kilo vermeyi zorlaştırır. Ama kilo almaya sebep olur mu orasını bilmiyorum. En iyisi bir diyetisyene başvurun. O size gerekli tahlilleri yaptiracaktir. Birde reglin 3. Günü hormon testi yapılıyor. Onuda yaptırın mutlaka
Hormon testi niye

Sağlık sorunum yok çok şükür hepsi temiz tahlillerim vücudum ayrıca atıştırmıyorum

Mümkün değil. Bilinmeyen bir durum veya bakılmayan parametreler vardır tahlillerinizde. Kişi doktora gidip kontrolden geçmek istediğini söylese bile hepsine bakılmıyor sonuçta hepsi birer maliyet. Bu arada 13 yıllık diyetisyenim doktoralı akademisyenim, boş vakitlerimde hasta da bakıyorum. Ob geni pozitif denilen bir durum var ama bunun bile durup dururken ağırlık kazanımına yol açtığı söylenmez. Yani hiçbişe yemiyorum sağlık sorunum da yok kilo veremiyorum gibi bir durum söz konusu olamaz. Kısa sürelerde çok az besleniyorsanız sonraki günlerde belki de veremiyorum zaten deyip kalori açığını telafi ediyorsunuzdur.

Mümkün değil. Bilinmeyen bir durum veya bakılmayan parametreler vardır tahlillerinizde. Kişi doktora gidip kontrolden geçmek istediğini söylese bile hepsine bakılmıyor sonuçta hepsi birer maliyet. Bu arada 13 yıllık diyetisyenim doktoralı akademisyenim, boş vakitlerimde hasta da bakıyorum. Ob geni pozitif denilen bir durum var ama bunun bile durup dururken ağırlık kazanımına yol açtığı söylenmez. Yani hiçbişe yemiyorum sağlık sorunum da yok kilo veremiyorum gibi bir durum söz konusu olamaz. Kısa sürelerde çok az besleniyorsanız sonraki günlerde belki de veremiyorum zaten deyip kalori açığını telafi ediyorsunuzdur.
Bende hafif şişlik var bir yandan göğsulerim aşırı derce de şiş sütyenimi bile çıkartıyorum

Ben aslında herşey yiyip az yiyordum yavuz yörükoğlunun yapmaya tavsiye etti gibi kilo veriyordum hemde bozmuyordum ara öğün de yok akşamda yine ayını sekizden sonra bir şey yemiyorum onu yaptım bu sefer öyle olmadı tiordden sonra
bu sefer gulentsiz beslenmeye bakacağım

Azalacağına artıyor
Tuzsuz yiyin ve tatlı yemeyin muz da aman aman önerilcek bi meyve değil çok şekerli böyle gıdalar ödem yapar yani tuzlu ve şekerli gıdalar kilo değil önce vucutta ödem tutar devamlı aynı olursa kiloya çevirir. Yumurtlama döneminde felan böyle olabiliyo veya adet öncesi sanırım pko var veya olabilirsin sebepsiz 20-25 kilo almıştım bu sebeple tiroid hastasıym

Back
X