- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Bırakmak çok zor evet ama paketli gıda almaktan vazgeçebilirsiniz. Tatlılarınızı sadece kendiniz pişirin. Hem tariflerde şeker miktarını azaltabilirsiniz. Rafine şeker yerine hindistan cevizi şekeri kullanabilirsiniz hemen hemen aynı lezzeti veriyor biraz pahalı ama. Beyaz unu tam buğday unu ya da karabuğday unuyla değiştirebilirsiniz.Merhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Birkaç gündür çevremden genel olarak kilo aldığıma dair tepkiler duyuyorum.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Göbek çevremde kalınlaşma var.
Karbonhidrat tüketimi bu bölgeyi kalınlaştırır diye biliyorum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Artık bu durumu değiştirmek istiyorum.
Her gün çıkıp yürümeye karar verdim.
Bulunduğum çevre insanı az bir çevre o yüzden pandemiden dolayi sıkıntı olmaz.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Yalnız çok çok ağır hareketler olmaması gerek bir sağlık sorunum var.
Ay birde konu açmıştım başka bir bölümde ama sıfır cevap.
Onu da buraya sıkıştırayım.
Köpüklü köpüklü Ocak siliyorum şu cam ocaklardan
Bir zararı olur mu acaba. Çakmak kısmına filan kaçıyor bazen
Şimdiden teşekkür ediyorum seviliyorsunuz
Alkali diyet öneririm hem zayıflama hem de sağlık içinMerhaba kızlar.
Öncelikle aranızda öğretmen olanların öğretmenler gününü kutlamak isterim iyi ki varsınız
Konuya geçeyim.
Dün kırmızı gecelik giymeye karar veripte seksi durmak yerine daha çok boğa güreşçilerine döndüğümü gözlemlediğimde duyduklarımın haklılığına birebir şahit oldum.
Hiç "ay nasıl oldu anlamadım yemiyorum halbuki" demeyeceğim çünkü öküz gibi yiyorum.
Daha yeni evli oluşumdan ve oburluğumdan dolayı pastadır tatlıdır kektir çikolatadır hem yapıyor hem satın alıyor bolca yiyorum.
Nasıl bırakırım diye sormayacağım çünkü öyle bir dünya yok bırakamam ciddi bir bağımlılığım var. Sadece azucuk azaltabilmeyi belki o da belki becerebilirim.
Spora ise çabuk cevap veren bir vücudum var. Normal şartlarda yiyip yiyip kilo almayan o gıcık olunan kızlardanım ama haraket ettiğim sürece.
Evlenince genel olarak alışverişi eşim yaptığı için öyle her gün bakkala markete gitme devrim kapandı doğal olarak. Her ne kadar evde temizlik filan yapsam da yerini asla tutmuyor ve bir faydası yok.
Bana bu konuda hem gaz verip hem de evde de yapabileceğim göbek kalça bölgelerini eriten sizin de çok faydasını gördüğünüz bir uygulama, YouTube kanalı olur başka bir şey olur benim bilmediğim önerebilir misiniz lütfen lütfen lütfen
Ya böyle okuyunca tamam ya ben halledicem bu konuyu moduna giriyorum süpersinizMantık basit aldığınız kalori yaktıgınızdan az olacak ne yediğinin çokda önemi olmuyor o zaman ama gene tabi hergün pasta börek yemeyin
Araştıracağım bunu duymuştum ama ne olduğunu bilmiyorum. Teşekkür ederimAlkali diyet öneririm hem zayıflama hem de sağlık için
Ben hem evde pişiriyorum hem de satın alıyorum delirmiş gibiyim yaBırakmak çok zor evet ama paketli gıda almaktan vazgeçebilirsiniz. Tatlılarınızı sadece kendiniz pişirin. Hem tariflerde şeker miktarını azaltabilirsiniz. Rafine şeker yerine hindistan cevizi şekeri kullanabilirsiniz hemen hemen aynı lezzeti veriyor biraz pahalı ama. Beyaz unu tam buğday unu ya da karabuğday unuyla değiştirebilirsiniz.
En son 52 civarlariydi kıyafetle tartilmistim eczanedeKaç kilosun ki?
Lütfen bul :)Leslie yi onerenler olmus.En son 7 -8 sene once yaptigimda arkasinda tontis teyzeler vardi.Isi buyutmus leslie studyoyu falanSaka bir yana o zamanlar zayif, bekar ve körpecik halimde yani sundan 25 kilo eksik halimde bile ise yariyordu leslie.Hemen toparliyordu ama onunda yuksek seviyelerini yapardim.Asil bir video vardi bulunca yazayim.Onunla muthis incelmistim.Durun bulayim da paylasayim.Bana da bir cesaret gelir belki 13 aylik ikizlerle yaparim.Once ruyamda yaomaya baslasam illa gercek hayatta da yaparim.
o da kilo mu pandemi de tam 67 kilo oldum 15 gün içinde yuvarlanıyorum resmen çorabımı zor giydim bugün ve karar verdim zayıflayacağım acilenEn son 52 civarlariydi kıyafetle tartilmistim eczanede
Şuan kaç oldu bilmiyorum ama belirgin bir kilo alımı fark ediyorum.
Bu pandemi herkesin düzenini bozdu.o da kilo mu pandemi de tam 67 kilo oldum 15 gün içinde yuvarlanıyorum resmen çorabımı zor giydim bugün ve karar verdim zayıflayacağım acilen
58 kiloydum gayet iyiydim çok zayıf kadın sevmem zaten çok zayıflık 20 li yaş altında güzel duruyor sadeceBu pandemi herkesin düzenini bozdu.
Önceden kaç kiloydunuz?
Siz nasıl bir plan uygulamayı düşünüyorsunuz? Belli bir diyet programınız vs var mı?
Aksam yemegini yaninda gotur mumkunse iaten cikmadan erk saatte yemis olursun 6 da 6 bucukda filan..Evet pazardan bir kaç çeşit yemek yaparım hafta içine.
İşten gelince de yanına pilav makarna.
Ama bazen halim olmuyor pizza hamburger falan söylemek zorunda kalıyorum ne yapayım
Bazen öğlen yemeği kötü geliyor bu sefer akşama çok acıkmış oluyorum eve gidince yemeğe abanıyorum.
İşin kötüsü kilo kalıyor
Aynı ben 1 ay önce topikte 59 kiloyu görmedim hayatımda diyen ben 63 kiloyum şuan göbüşüm benden önce gidiyor göze batmıyor eşim felan böyle daha iyi diyor annem teyzemde aynı şekilde ama ben çok takıyorum kafaya off offMerhaba kızlar.
Konuya geçeyim.
Olur ama avuç avuç değil, 3 ceviz, 10 kadar badem veya fındık şeklinde. 3 de hurma ekleyebilirsiniz yanına. Sütlü kahve tok tutar iştah kapatır. Tarçınlı süt tatlı iştahınızı keser gibi gibi tüyoları kaptınız benden hadi yine iyisinizBol yağlı ve soslu. Aa bu ben
Benim en başından bir şeyleri duzeltmem gerek evet şuan bunu fark ettim
Onların yerine ceviz badem koysam o olur mu?
Ben de ağız tiryakiliği var çünkü
Aksam yemegini yaninda gotur mumkunse iaten cikmadan erk saatte yemis olursun 6 da 6 bucukda filan..
Patron surekli geliyor mu is ywrine ya.. benim bildigim arada ugrarlar ama. İlaç saatim var dersinÖyle bir durumum yok iş yerinde izin vermez patronumuz :)
Bizimkilerde aynı birde işlerin yoğunluğundan ben kesin unuturum yemeyi. Yemek sözde işyerinde yapılıyor dışarıdan gelmiyor ama kullanılan yağlar işte. Birde toplu taşıma kullanıyorum gelip giderken taşımak sıkıntı olur diye denemedim hiçÖyle bir durumum yok iş yerinde izin vermez patronumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?