Benden önde giden göbek

Bırakmak çok zor evet ama paketli gıda almaktan vazgeçebilirsiniz. Tatlılarınızı sadece kendiniz pişirin. Hem tariflerde şeker miktarını azaltabilirsiniz. Rafine şeker yerine hindistan cevizi şekeri kullanabilirsiniz hemen hemen aynı lezzeti veriyor biraz pahalı ama. Beyaz unu tam buğday unu ya da karabuğday unuyla değiştirebilirsiniz.

Alkali diyet öneririm hem zayıflama hem de sağlık için

Mantık basit aldığınız kalori yaktıgınızdan az olacak ne yediğinin çokda önemi olmuyor o zaman ama gene tabi hergün pasta börek yemeyin
Ya böyle okuyunca tamam ya ben halledicem bu konuyu moduna giriyorum süpersiniz
Evet azaltmaya başlamaya çalışmaya çalışıyorum bugün itibariyle

Ben hem evde pişiriyorum hem de satın alıyorum delirmiş gibiyim ya
Evet evet kararlıyım halledeceğim bu önerilerle

O abur cuburları almayı kesmediğiniz takdirde maalesef kilo veremezsiniz.Biran önce yaşam şeklinizi değiştirmeniz gerekiyor

Lütfen bul :)

En son 52 civarlariydi kıyafetle tartilmistim eczanede
Şuan kaç oldu bilmiyorum ama belirgin bir kilo alımı fark ediyorum.
o da kilo mu pandemi de tam 67 kilo oldum 15 gün içinde yuvarlanıyorum resmen çorabımı zor giydim bugün ve karar verdim zayıflayacağım acilen

o da kilo mu pandemi de tam 67 kilo oldum 15 gün içinde yuvarlanıyorum resmen çorabımı zor giydim bugün ve karar verdim zayıflayacağım acilen
Bu pandemi herkesin düzenini bozdu.
Önceden kaç kiloydunuz?
Siz nasıl bir plan uygulamayı düşünüyorsunuz? Belli bir diyet programınız vs var mı?

Bu pandemi herkesin düzenini bozdu.
Önceden kaç kiloydunuz?
Siz nasıl bir plan uygulamayı düşünüyorsunuz? Belli bir diyet programınız vs var mı?
58 kiloydum gayet iyiydim çok zayıf kadın sevmem zaten çok zayıflık 20 li yaş altında güzel duruyor sadece

50 kiloydum gobegim onden gidiyordu 60 kilo oldum hala oyle icimden gelmiyor zayiflamak
Benim ocagimda cam ama gazli boooll kopuklu temizliyordum iki kere bozuldu bi kere degisim yapildi artik oyle yapmiyorum uslandim

Aksam yemegini yaninda gotur mumkunse iaten cikmadan erk saatte yemis olursun 6 da 6 bucukda filan..

Aynı ben 1 ay önce topikte 59 kiloyu görmedim hayatımda diyen ben 63 kiloyum şuan göbüşüm benden önce gidiyor göze batmıyor eşim felan böyle daha iyi diyor annem teyzemde aynı şekilde ama ben çok takıyorum kafaya off off

Bol yağlı ve soslu. Aa bu ben

Benim en başından bir şeyleri duzeltmem gerek evet şuan bunu fark ettim

Onların yerine ceviz badem koysam o olur mu?
Ben de ağız tiryakiliği var çünkü
Olur ama avuç avuç değil, 3 ceviz, 10 kadar badem veya fındık şeklinde. 3 de hurma ekleyebilirsiniz yanına. Sütlü kahve tok tutar iştah kapatır. Tarçınlı süt tatlı iştahınızı keser gibi gibi tüyoları kaptınız benden hadi yine iyisiniz

Öyle bir durumum yok iş yerinde izin vermez patronumuz :)
Bizimkilerde aynı birde işlerin yoğunluğundan ben kesin unuturum yemeyi. Yemek sözde işyerinde yapılıyor dışarıdan gelmiyor ama kullanılan yağlar işte. Birde toplu taşıma kullanıyorum gelip giderken taşımak sıkıntı olur diye denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…