BENDEN 15 YAŞ BÜYÜK İŞ ARKADASIM BANA AŞIK OLDU

betyboob

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
44
19
3
35
benden 15 yaş buyuk ve 3 yıldır aynı yerde (ama uzak lokasyon da) olan bır arkadasımla çıkan bır sorun netıcesınde konusma fırsatı bulduk . nasıp mıdır bu bılmıyorum ama adam cok ıyı nıyetlı ve merhametlı . ısın garıbı ben bosanmıs bır bayanım oda oyleymıs , oglu var benım oglumla 2 yas araları var .cıddı oldugunu ve temız nıyetle devam etmek ıstedıgını soyluyor .o kadar ustume dusuyorkı sureklı arıyor soruyor reddedıyorum tiiye alıyorum yıne gıtmıyor . ona sans verıp vermeme konusunda yaşı cok aklıma takılıyor ?

4 Ekim 2024 konunuzda 1,5 yıllık evliliğinizi bitirdiğinizi yazmıştınız. Eski eşiniz de sizden 10 yaş büyükmüş, yaş konusunda siz karar verebilirsiniz ancak. Oğlunuz kaç yaşında ?

İş yerini değiştirsen çok daha iyi olur , baya yaş farkı var aranızda. Bence hiç şans vermeyin. Yaşına yakın, genç, seni anlayan, sevgi saygı dolu birisiyle olmak varken neden yaşça büyük erkek olsun hayatında?

32 yaşındayım, 50 yaşa amca derim. Ya benim annem 54 yaşında, ebeveynimle yaşıt adamla ne işim olacak?
Sizin de yaşınız bana yakın, çocuklusunuz ve daha önce evlilik yaptınız diye başka seçeneğiniz olmadığını düşündüğünüzden mi şans vermeyi düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse sakın yapmayın derim. Zaten içinize sinse buraya hiç sormazdınız, demek ki siz de farkındasınız.

Ablamın masallahi var genç,dinamik,atak sahahlardan çekilmiyor
Ya ben sahalarda olmasıyla ilgilenmiyorum ama ciddi düşünceye açık olup olmamasını merak ettim sadece . Gidenin arkasından Karaları bağlayacak değil hayat devam ediyor onunda sevmeye sevilmeye ihtiyacı var ,yeni bi ilişki için kendı kararını verebilecek yaşta .

Yaş farkı çok fazla.
40 olsanız derim ki olabilir ama yine de çok
benimle eşimle 8 yaş var inanın bu bile çok aslında :)
gencecik kadınsınız ne işiniz var 50 yasındaki adamla.

Yeni boşanmış ve çocuğu var üstelik daha 35 yaşında koştur koştur bir şeyler yaşamak zorunda değil bence

Bu kişiden kişiye göre değişir örnek verecek olursak nebahat çehre ve Canan karatay aynı yaştaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…