Arkadaşlar merhaba ben yine sizlere birşey danışacağım bana dengesizde diyebilirsiniz yani =)
Benim 18 mayısta evde aile arası nişanım olacaktı ama arkadaşlarım ve akrabalarımın ısrarları ile daha büyük bi nişan yapmaya karar verdik kaynanamda sağolsun orkestrayı ayarlıcakmış ki normalde bunları kız tarafı karşılar benim kaynanam bir tanee bizde pasta kurabiye ve yer mekanını ayarlıcaz fakat nişanımda yakın arkadaşlarıma magnet veya farklı birşeyler dağıtmak istiyorum anı kalsın diye ne olabilir mesela fikir alabilirmiyim sizlerden ?
Mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamıyorum canım, magnet düşünürsen sipariş verdiğim yeri tavsiye ederim canım, cuma günü magnetler elime ulaşınca daha garanti tavsiye edebilirim tabi..=)
Benimde nişanım olucak İnşAllah. ben farklı bişey olmasıını istiyorum. Mesela kına yüzükleri güllü. Kız arkadaslarıma onlardan vermek istiyorum. Hm hatıra hemde tam kızlara göre. Nişan kıyafetimle aynı olması daha çok güzel olucak bence. Benim yüzüklerim pembe :)
Mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamıyorum canım, magnet düşünürsen sipariş verdiğim yeri tavsiye ederim canım, cuma günü magnetler elime ulaşınca daha garanti tavsiye edebilirim tabi..=)