• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bendeki dengesizlik kimsede yoktur sanırım =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Arkadaşlar merhaba ben yine sizlere birşey danışacağım bana dengesizde diyebilirsiniz yani =)
Benim 18 mayısta evde aile arası nişanım olacaktı ama arkadaşlarım ve akrabalarımın ısrarları ile daha büyük bi nişan yapmaya karar verdik kaynanamda sağolsun orkestrayı ayarlıcakmış ki normalde bunları kız tarafı karşılar benim kaynanam bir tanee bizde pasta kurabiye ve yer mekanını ayarlıcaz fakat nişanımda yakın arkadaşlarıma magnet veya farklı birşeyler dağıtmak istiyorum anı kalsın diye ne olabilir mesela fikir alabilirmiyim sizlerden ?

Bir dengesizlik yok ki bunda... :1: bunabenzer konular var canım...sabun kurabiye lavanta kesesi gibi şeyler olabilir...

mutluluklar canim magnet bence cok tatli olur internetten arastirirsancok farkli cesitler var dah iyi fikir edinebilirsin

Selam canım, şimdiden hayırlısı olsun inşallah.Benimde 9 haziranda nişanım olucak kısmetse, bende internetten magnet siparişi verdim sözlümle, istersen gönderdikleri demoyu sana özelden mesaj atabilirim.Cuma günü de teslim alıcaz.

Selam canım, şimdiden hayırlısı olsun inşallah.Benimde 9 haziranda nişanım olucak kısmetse, bende internetten magnet siparişi verdim sözlümle, istersen gönderdikleri demoyu sana özelden mesaj atabilirim.Cuma günü de teslim alıcaz.

Mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamıyorum canım, magnet düşünürsen sipariş verdiğim yeri tavsiye ederim canım, cuma günü magnetler elime ulaşınca daha garanti tavsiye edebilirim tabi..=)

Benimde nişanım olucak İnşAllah. ben farklı bişey olmasıını istiyorum. Mesela kına yüzükleri güllü. Kız arkadaslarıma onlardan vermek istiyorum. Hm hatıra hemde tam kızlara göre. Nişan kıyafetimle aynı olması daha çok güzel olucak bence. Benim yüzüklerim pembe :)

$Kina_Yuzugu_001-img.jpg $Kina_Yuzugu_001-img.jpg Görselinide ekledm ben beğendim canım :)

Mesaj sayımdan dolayı özel mesaj atamıyorum canım, magnet düşünürsen sipariş verdiğim yeri tavsiye ederim canım, cuma günü magnetler elime ulaşınca daha garanti tavsiye edebilirim tabi..=)

mrb özlembloom hanım linki bana da atabilir misiniz

Back