• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendede kist çıktı... :(

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Selam hanımlar gecenin bu saatinde yazıyorum çünkü bir türlü uyku gelmiyor gözüme 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolr yardım edin:KK61::KK42::KK42:bir daha bebegim olamayacakmı:KK42:

Son düzenleme:
kimse birşey yazmayacak sanırım.....
Hıc uzulme tatlım karsında kistli bı hamış duruyor :) Sana umut olsun durumumu kısaca anlatayım. Doktra gıttm bebek ıstyrdk artk ve bana 2 tane 3,5 cm kıstım oldgnu soyledı acıl amlyt olmam gerekıyormus dünyam basıma yıkıldı ama garıpte geldı bu cümleler dedım doktr bey amelyttan once dogm kontrl hapı ıle tedvı olmam daha doğru olmaz mı sonuçta 5 6 cm den once amlyt onerılmıyor yumurtlk rezervım dusebılır yanlış mı bılıyrm dedım doğru dedı pişkin herıf suratıma baka baka doğru dedı benım zorumla bı tane dk hapı yazdı hastneden ağlaya ağlaya cıktm bı parka oturdum 2 3 saat çocuklara baktıkça ağladım.Buarda kanamam vardı 1 haftadır ama reglı gbı de degıldı ara kanama gbı kıst yapardı cunku. İlacı kulandım ama o doktra asla bır daha gıtmedım ılacımn bıtmesıne 3 gun kala ızmırde kendı doktrma gıttım bana kistımn 1 tane oldgnu soyledı ama bu zaten bende 5 yıldr varms ve aynı noktada aynı boyutta doktrm bebek ıcın engel degıl dedı. Bende ılacımı gosterdm içmeye devam et bıtır 2 ay snra tekrar gel dedı. İlac bıttı adetım yok gelmıyr 1 ay bekledim hala yok gelmıyr adetım dedım acbamı test yaptm poztf ınanmadm ertesı sabh tekrar test yaptm gene poztf gene ınanamadım ertesı sabh bı test daha o da poztf bıde ovulasynda gebelkte poztf cıkıyr dedıklerı ıcın o sabh 1 tanede ovulasyn yaptm o da poztf sonra dedım galıba hamıleyım :) Bı kan testı yaptrdm evet hamıleydım ama 2 gun snra tekrar test yaptm degrm 2 katına cıkıyr mu dıye evet hamıleydım işte ve sıra babamıza söylemeye geldı :) İnanmam zor oldu ama suan 10+5 hamıleyım :)
Kıstlede hamıle kalınıyor canım kıstım hala var ve bebegımde var cok sukur sen takma kafana her doktrada ınanma başka bı doktra daha gıt bence

En kısa zaman da bizde hamiş oluruz inş. benim bir sorum olcak yardım edebilir misiniz? Adet dönemlerim Çok aşırı sancılı geçiyor bende acabg kist var mı diye kontrole gitmek istiyorum bunun için ultrasonla mı bakılıyor Vajinl muayene ile mi yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfenn biraz korkuyorum da :110:

En kısa zaman da bizde hamiş oluruz inş. benim bir sorum olcak yardım edebilir misiniz? Adet dönemlerim Çok aşırı sancılı geçiyor bende acabg kist var mı diye kontrole gitmek istiyorum bunun için ultrasonla mı bakılıyor Vajinl muayene ile mi yaşayanlar bilgi verebilir mi lütfenn biraz korkuyorum da :110:
Ultrasyn ıle bakıyorlar canım alttan muayneye gerek yok tabı sdce kıst var mı dıye bakılcak ıse . Ama agrı ılla kıst demek degıldır usutuyorda olabılırsın. İnş Rabbım ısteyn herkese nasıp eder

Ilgilendigin için teşekkür ederim canım bekarkenden beri şiddetli ağrım var yani bir kerelik değil aslında doktora gitme amacım genel muayene

Kist içim soğan kuru yapın gerçekten harika aonuc alırsınız hele adetın ilk uc gunu . Çok fazla sökulursenız pekmez yada kanyapıcı baska şeyler yıyerek dengeleyebılırsınız

dünyayı başa yıkacak bi durum yok
bende de 3 tane var 2,5 ila 3,5 cm boyutlarında, adetlerimi bile etkiliyor
basit işler bunlar zaten küçük bir tedaviyle geçiyor

Back