selam kızlar bi süredir bu sayfayı takip ediyorum....
kızlar hiç bir zaman zayıf değildim...çocukluğum bile şişko geçtiiiii
(((
ilk oğluma hamile kaldığımda 75 kg la hamile kalmıştım abartısız 20 kilo aldım
yok o yarasın çocuğa yok bu yarasın derken duba gibi oldum
e bide sezeryan oldum....kaldımı mı kilolar
neyse oğlum 7 aylıkken ben gene 75 kg olmuştum yani eski kiloma geri dönmüştüm...bu esnada hiç diyet yapmadım sanırım emzirmenin verdiği bişeyden eski kiloma dönmüştüm işte....eşim hiç benden şikayetçi olmamıştı...ama nedense aynaya baktığımda o eski güzelliğimi bulamıyodum kendimden nefret ediyodum adeta...demediğim yol kalmadı zayıflamak için.daha sonra çok fena halde hastalandım.idrar yolları enfeksiyonuna yakalandım ve 2 hafta yataktan kalkamadım.o hastalığın etkisiyle yemek yiyemedim tabi hiç 10 kg verdim....iyileştikten sonra 65 kgdum...kantarda inanamadım o görüntüye resmen 65 kgdum!!!!!süperdim ya anlatamam gardorobumu adeta baştan düzdüm kendimi yeni doğmuş gibi hissediyodum...derken tekrar hamile kaldım....65 kgla hamile kaldım ve 15 kg aldım bu sefer dikkat ettim yediklerime.80 kg la doğuma gittim şu an ikinci oğlum 6 aylık.bundan 2 hafta önce 76.7düm burdaki elma diyetini yaptım 72 kg ya düştüm...ama zayıflamam durdu
((nolur kızlar bana yardım edin bende yazın bikini giymek istiyorummmm güzel olmak istiyorum kendimi hiç güzel bulmuyorum eski kıyafetlerim olmuyo çok mutsuzum hasta olmakta istemiyorum...güzel yoldan 10 kg versem yeter bana hazirana kadar vermem lazım nolur yardım edin......:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar hiç bir zaman zayıf değildim...çocukluğum bile şişko geçtiiiii

ilk oğluma hamile kaldığımda 75 kg la hamile kalmıştım abartısız 20 kilo aldım