• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yeni anneligi tadanlardanım:)

mawixsx

orkide
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2007
322
0
96
42
İstanbul
Bende bu duyguyu 3 buçuk aydır yaşıyorum harika bir duygu anne olmak o melek yavruyu kucagınıza almak koklamak öyle güzel kokuyorki anlatamam bütün gece uykusuzda kalsam umurumda diil hayat öyle güzel geliyorki bana onun bi anlık gülümsemesi bütün yorgunlugumu alıp götürüyor benim yavrum canım ya ötesi yok bu gördügünüz benim minik kızım arkadaşlar:):asigim:

allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım...inşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olur...darısı bize inşallah....adı ne kızının????

canım ya dogru söylüyon yok böyle bir şey cok guzeler benimde kızım 3 aylık

alah analı babalı buyutsun canım
alah olmayan larada nasip etsin inşalah

Benim oğlum da 3 aylık oldu, anneliği yaşamak harikaymış, anne olunca anlarsın diyenler haklıymış, annelik bambaşka bişey.

allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım...inşallah vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olur...darısı bize inşallah....adı ne kızının????

kızımı adı merve ablası saolasın iyi dileklerin için darısı tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin başına başta senin başına :)a.s.

heinize içten teşekkür ederim hepiiz hemen hemen aynı dönem anneleriyiz sizler kilolarınızı verebildinizmi acaba :( benım tek sıkıntım o kılolar:(

Benim 4-5 kilom kaldı. Kumaş pantolonlarıma girdim, işe giderken sıkıntım olmuyo ama üstüne illaki uzun bişeyler giymem lazım, eskisi gibi dümdüz karnım yok çüüünküüü :Roflol: Ama spor da yapmıyorum daha, biraz daha süre geçsin bakalım. Ha bu arada hamileyken daha az yiyodum, süt verince çok mu acıkıyo insan ne?

BENİMDE GÖBEGİMLE SORUNUM GÖBEGİM KALDI SEZARYAN OLDUGUM İÇİN DOKTOR KORSE TAKMA DEDİ ZARAR VERİR DEDİ BENDE TAKMADIM AMA ŞİMDİ GÖBEKTEN KURTULAMIYORUM DAHA 3 AYIM BİTTİ EMZİRİYORUM 6 AYDA GİDER GÖBEK DİYORLAR AMA BEN TEDİRGİNİM YİNEDE BENDE ESKİ KIYAFETLERİMİ GİYMEYE BAŞLADIM KOTUMUN BILE ICINE GIRIYORUM AMA sırnaşık şeyDÜGMESİ ZOR KAPANIYO:dance: BURDA OKUDUGUM ARKADAŞLARIN KULLANDIGI CAYLARDAN DENEMEK İSTİYORUM AMA EMZİRDİGİM İÇİN CESARET EDEMİYORUM AZ DAHA BEKLESEMMİ ACABA CADIARZU

merhaba ben siteye yeni üye oldum benimde 6 aylık bi oğlum var gerçekten o dünyanın en tatlı şeyi...onu çoook seviyorum.allah herkesin evladını ana babasına bağışlasın

Bende bu duyguyu 3 buçuk aydır yaşıyorum harika bir duygu anne olmak o melek yavruyu kucagınıza almak koklamak öyle güzel kokuyorki anlatamam bütün gece uykusuzda kalsam umurumda diil hayat öyle güzel geliyorki bana onun bi anlık gülümsemesi bütün yorgunlugumu alıp götürüyor benim yavrum canım ya ötesi yok bu gördügünüz benim minik kızım arkadaşlar:):asigim:

Canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.Sana katılıyorum sabaha kadar uykusuzda kalsam bi gülüşü ki yeni başladı henüz gülmeye ömrüme ömür katıyo, müthiş bi duygu bu annelik.

tecrübeli annaler bişey sorucam size. Ben bu kıyafet konusunda abartmıyacam dedim kendi kendime ama yinede bayağa bişey aldım. şimdide acaba yeter mi şüphesindeyim. sizce de yetermi. yaklaşık 10 uzu kollu/kısa kollu body. 5 tulum. 2 patikli alt. 3 zıbın/patikli alt takım. 1 pijama Takım. hırkalar yelekler yaklaşık 10 adet. işte malum çoraplar patikler eldivenler şapkalar v.s. NE DERSİNİZ. ilk 3 ay için yetermi. daha sonrası için (3-6 ay) kullandıkça ihtiyaca göre belirlemek istiyorum alacaklarımı.

Back