ama bir kaç gün önce kürtajla sonlandırdılar hamileliğimi (( 8 hafta 6 günlüktü gelişmemiş dedi doktor çok kötüyüm ALLAH herkesin yardımcısı olsun kızlar.. şimdi ne olacak bilmiyorum bu durumda zardan da kurtulmuş oluyorum ama ben böyle olsun istemezdim ben o özel anı eşimle yaşamak isterdim o bunu fazlasıyla hakediyordu çünkü kendimi çok suçlu hissediyorum ona karşı vicdan azabı çekiyorum sanki ((((
Kürtaj olduğu zaman karından bebek alınmıyor canım, öyle saçma şey mi olur... Arkadaşın bahsettiği daha dramatik bir konu senin anlayabileceğini sanmıyorum, bunu yaşayan bilir....
yani bu konuyu ancak yaşayan bilir.. ben vajinusmusu yaşadım 7ay hem de yendikten sonra hamile kaldım ve bebeğim alındı.. ikisi de zor bir durum tabi.. aama çok yıpratma kendini beterin beteri var.. sen biran önce var olan vajinusmus sorununu atlatmaya çalış.. bu arada evet zarın gitti ve artık kafandaki zar yırtılacak kanama olacak acı olacak gibi yanlış düşünceler de gitmiş olacak ve sen ilk denemenizde bu durumu atlatıcaksın inşallah.. belki de bu bebek b vajiyi atlatman için bir vesileydii.. o şekilde düşün.. zara da takılma canımm.. emin ol vajiyi yendiğiniz zaman eşinin yaşadığı mutluluk her şeyi unutturacak sana...
ama bir kaç gün önce kürtajla sonlandırdılar hamileliğimi (( 8 hafta 6 günlüktü gelişmemiş dedi doktor çok kötüyüm ALLAH herkesin yardımcısı olsun kızlar.. şimdi ne olacak bilmiyorum bu durumda zardan da kurtulmuş oluyorum ama ben böyle olsun istemezdim ben o özel anı eşimle yaşamak isterdim o bunu fazlasıyla hakediyordu çünkü kendimi çok suçlu hissediyorum ona karşı vicdan azabı çekiyorum sanki ((((