• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı bende topuklu ayakkabı önerileri istiyorum

images

images

images

bunlar da benım begendıklerım ..bızımde 20 cmlık bı boy farkımız var bu tarz dusunuyorum ama belli olmaz babetlerle de gezınebılırım :)..

Son düzenleyen: Moderatör:
umarım yardımcı olmuşumdur
ama bunlarla bütün gece oynıycaksın
pek rahat edemezsin
Ayyyy bayıldım bayıldım ama şeffaflardan korkulur valla he her an kırılacakmış gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederimm cnmmm kaydettim çok sağol

ayy kızlar bunlar çok topuklu değilmiakannehir
dans ederken ayağınız birbirine dolanmasın ben korkarım valla
normal topuklu olurda bunlar fazla
-tatlicadiarzu-

bu konuyu açan arkads naptı çok merak ettim ben 165im nişanlım 190 ve ben 10cmlik bi ayakkabı aldım şimcik de pişmanım 13cm falan mı alsaydım diye bi akıl verin yaaa

bu konuyu açan arkads naptı çok merak ettim ben 165im nişanlım 190 ve ben 10cmlik bi ayakkabı aldım şimcik de pişmanım 13cm falan mı alsaydım diye bi akıl verin yaaa

canim benim bisey olmaz o kadardan, 3 cm lik farki topuzun duvaan falan kapatirkaydirigubbakcemile3

ay kizlar o kadar topukluyla ben yuruyemem bile deil ki butun gece gobek atiimkaydirigubbakcemile3
nikahta fotolarda falan giyseniz bile oyun eglence icin daha rahat biseyle deistirebilirsiniz sonradan:sm_confused:

cnm bende de aynı sorun var alıcam 13 cnmlik platform inşallah yanıma yedek ayakkabıda alıcam rahat edemsem değitiriveririm nasıl olsa fotograf faslından sonra boyuma bakmıcak kimse zemuszemus

Ben nişanımda giymiştim platformlu 13 cm, süper rahat bişeydi bütün gece oynadım ayağım ağrımadı bile, düğüne de yine öyle alıcam çok rahat oluyot..

Back