• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı bende topuklu ayakkabı önerileri istiyorum

kmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
140
0
96
38
İstanbul
hihoyyyt Nişanlımın boyu 1,90 ve en yüksek topuklu ayakkabı hangisiyse ondan lazım bana günlük hayatta zorluk çekmiyoruz kötü durmuyor ama o takım elbise giyince sanki boyumu uzuyor ne :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

platform topuk o zaman modelleri çok var gg de ama aşırı pahalılar izmitte fethiye kundura diye bi yer var 54 TL istanbuldada vardır eminim

..
images

images

platform topuk o zaman modelleri çok var gg de ama aşırı pahalılar izmitte fethiye kundura diye bi yer var 54 TL istanbuldada vardır eminim

..
images

images

Ganimet..Her yer kaynıyor platformlarla..
Al bi tane ne tasan kalır, ne kederin...
Ben bayılıyorum platformlara...opuyorumnanaktan

Nişanlımın boyu 1,90 ve en yüksek topuklu ayakkabı hangisiyse ondan lazım bana günlük hayatta zorluk çekmiyoruz kötü durmuyor ama o takım elbise giyince sanki boyumu uzuyor ne :))

canım benim bende aynı derttym..sırnaşık şeynişanlım 1.95 ben ise 1.75 ama kaydirigubbakcemileyinede dedgn gbi takım elbise olayı bi farklı gösterio..:roflol: sana tavsiyem; 13mtopuklu ayakkblrdn al..ben hem nişan için hemde düğün için bu boyutlrda aldm..ama yüksek topuk aldgnda şuna dikkat et önü acık olan ayakkbnn rahatszlgı daha fazla oluo...:kızgın:o tempoda ayaklr terlio yada parmaklr öne fırlıo..ve tabikide o aksmnnz rezalet oluo..ayak sürekli oynamada ve yürümede..öne doru kayıo...parmklr üst üste cıkıo fln.. delikafaduldenama kapalı ayakkbı yaz kış herzaman giyme avantjn var..a.syinede sen bilirsin btnm..:delphin:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler canlarımmmm opuyorumnanaktan gelinliğin altında kötü dururmu gibilerinden endişelendim işte daha var ama heycan çok günler su gibi geçiyor bu yaz olacaktı iyiki olmamış herşeyimi bilinçli yapmak istiyorum içime sine sine sizlerinde desteğiniz sayesinde çok güzel olacak inşallah... ne de olsa tecrübe bilgiden önce geliyor teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

..
images

images

opuyorumnanaktan evet canım fethiye kundura iyi ve çok çeşitli biyer diye duydum teyzemler ordan alışveriş yapar hep ya var buralardada ama gelinliğin altına gidermi falan hiçbir gelinde görmedim çünkü gerçi bizim kadar boy farkı olan bi çift görmediğim için olabilir:roflol::roflol::roflol: amaaann ben giyim ne olcak dimi görürlersede görsünler :teytey:

platform-topuklu-rugan-ayakkabi-no38-kargosuz-mb_189263_r1.jpg

canım platform topukta önü kapalı tercih et derim...önü açık ayakkabıda ayak kayıyor parmaklar çıkıyor...
bunun beyazı gelkinliğe rtam süper olur...

bana da lazım bunlardan nişanlım uzun, topuklu ayakkabıyı da normalde hiç giymem. nasıl olcka bilmiyorum

umarım yardımcı olmuşumdur
ama bunlarla bütün gece oynıycaksın
pek rahat edemezsin

Back