hamileyken sadece 6 kilo aldım, doğumda 7 kilo verdim diye seviniyordum. ama süt olsun diye öyle acayip şeyler yemeye başladım ki inanamazsınız. doktorların dediği gibi sade suyla süt olmuyor. en azından bende olmuyor. sabah kahvaltısında helva yemekten tutun da içtiğim sütlerin haddi hesabı yok. yeterki süt olsun ben sonra bir spor salonuna yazılırım kaydirigubbakcemile3
benimde süt sorunum var ve mama veriyorum işin ilginci elitm benden 1.5 ay önce doğum yaptı ve çatır çatır emziriyor tabi hiç bişeye el sürmüyor yan gelip yatıyor ve her seferinde bebği kucağında bir araya gelincede hiç bir şey söylemediği gibi birde öyle karşımda emziriyor bunu niye yazdım ne alaka diyeceksişniz ama kayınvalidem bana onun sürekli pötibör biskivi yediğini söylem,işti kendisi değil kayınvalidem insanlar çok kötü ya banada söyleseydi denerdim ama ağzını bile açmıyor ben mama verdikçe uyuz uyuz yüzüme bakıyordu ne diyeyim sizler paylaştığınız için sağolun
evet evet harbiden çok süt yapıooo..bi ara çok yiyodum unutmuşum tekrar başlıım barii..teşekkürler canım..
selam kızlar
ya bu bisküvi petibörmü , yoksa eti burçakmı
kafam karıştıda ?? aydınlatın beni lütfennnnnnnnnnnnn
hayalcimm çok teşekkür ederim cevap yazdığın için,
inşallah canım...