• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende sigarayi birakiyorum

derin_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
9
0
36
Bolu
Simdi son sigarami iciyorum yarin yepyeni bir gun olur insallah. Herkese soyledim. iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama 18ocak yani bugun dogum gunum. Kendime tarih olarak bu gunu belirledim
Insallah birakabilirim. Bu arada asagi yukari 10 yildir gunde bir paket iciyorum. Zararlarini maddi manevi gormeye basladim. Cildim mahfoldu.Cok kotu birsey bu. Nefesim kotu Buraya bunaldigim canimin sigara cektigi zamanlar girip yazicam sizlerin destegine ihtiyacim var. Birakanlar lutfen yardim..
Bu arada ilk haftanin zor oldugunu soyleyenler oluyor bu hafta kendimi eve kapatmayi dusunuyorum evde pineklicem disari cikarsam icmeden duramam gibime geliyor. Insallah kisa zamanda alisirim. Uzun sure icmeyen birakali 3 sene 5 sene oldu diyenlere nasil imreniyorum bir bilseniz:( Birakanlari gercekten kutluyorum.

tebrik ediyorum..:46:
herşey istemede bitiyor hakikaten, ben 3 başarısız bırakma girişimine sahibim:) ama hiçbiri kendi isteğimle değildi, o yüzden başaramadım..
sen çok istiyorsun eminim başaracaksın..en güzelini yapıyorsun.. :129:

insallah bakalim cok istiyorum.Bugun 1.gunum su an icin iyiyim ama 4 gun 5 gun gecsin istiyorum daha kendime guvenicem o zaman.

öf ofmu oh ohmu desem bilmiyorumda bende iki gündür sigarayı bıraktım. Dünya sigarayı bırakma gününde, çok anlamlı oldu,inşallah birdaha hiç içmem içmeyiz

Bende birakmak istiyorum amaa kafamda bitiremiyorum 3 paket sigarayi iciyorum irade disinda ne ile birakabilirim lutfen yardimci olurmusunuz ?

Beyninizde bitirdiginiz an hersey kontrol altinda olur bir paket sigara alin ve ona bakin seni bir daha icmicem deyip hepsini kirin ve bir sure o kirik sigaralara bakin bir kac gun ve ona her baktiginiz da iste seni biraktim hayatimi saglikli yasicam gibi kelimeler soyleyin gun gectikce sogudugunuzu goreceksiniz sakin kilo alirim gibi dusunmeyin en azindan kilo alsaniz bile baktiniz kilo aliyorsunuz öğün aralarinda hafif seylerle oyalanir ve kendinizi saglikli sekilde diyete sokabilirsiniz saglikli gunler dilerim

Back