• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende PKO luymuşum :(((

cansucLk

Hayat ! Yorma beni !!
Kayıtlı Üye
Selam kızlar uuupuzuun bir süredir yoktum aranızda..İş yerimde internetim kapandı inşallah yakında açılırda tekrar bakabilirim buralara..Evdede pc ye oturmuyorum işlerden vakit kalmıyor..Neyse bu arada Yaşadılarımı anlatmak istiyorum..Biliyorsunuz benimde bebeğim olmuyordu..Neden neden derken sonunda eşimle doktora gitmeye karar verdik.İyi bire doktor bulduk dün doktordaydık.Ben Kadın doğum uzamanına girdim ve vajinal ultrasonla daha ilk bakışta sorunuma teşhisi koydu doktorum..

POlikistik over....Sol yumurtalığımda Tam 7 tane kistim sağdakindede tam 5 tane kistim var..Kendi gözümlede gördüm..Neyse adetli olmadığım için hormon testlerini yaptıramadım..Adet olmayı bekliyorum ama 7 gün gecikti arılarım var..Doktorumun demesine göre bu kistelerr kurumadan hamile kalmam imkansızmış..Rahimde kızarıklık varmış ve yara olacağa benziyormuş..Ağzından bir söz çıkt..Rahim kanseri riski taşıyorsun dedi...Beni en çok bu yıktı..Artık hiç umudum yok ben anne olamayacağım.. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Kısmetse yarın yıllık izine ayrılacağım iş yerimde evimde dinleneceğim ve tedaime başlayacağım..Kızlar bu hastalığı atlatan ve hamile kalan varmı ?? nasıl bir süreç bu tedavi ben çok korkuyorum..Rahim filminden bahsetti doktor birde hemen kilo vermem gerekiyormuş..

offf çok moralim bozuk kızlar dünden beri baş ağrım durmadı uyuyamıyorum.Eşimin spermiyogram test sonucu yarın elimize geçicek..Dua ediyoruz bari onda bir sorun çıkmasın... :çok üzgünüm:senağlamasenağlama Offff Allahım bana yardım et kafayı yemek üzereyim kızlar bana bişeyler söyleyin...Siz bilirsiniz nasıl bişeydir bu ???

Öncelikle geçmiş olsun.Negatif şeyler düşünerek kendinizi hırpalamayın.Öncelikle tedavinizi olun ve gerisini yaradana bırakın.Onun ol dediği bir şeye ne engel olabilirki olmasın.Ümidinizi kaybetmeyin lutfen.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Şeniz

teşekkür ederim....Tabiiki herşey yaradandan ama umut kalmayınca ..................

gecmis olsun arkadasim cok uzuldum Allah gonlune gore verir insallah.

Hastaligindan dolayi hic bir sikayetin yokmuydu?

geçmiş olsun canım yalnız rahimağzı yaraları smear yapılmadan belli olmaz rahimağzı kanseri riski taşıyıp taşımadığın...
korkma hiçbirşeycik olmaz...
inşallah kısa zamanda kistlerin kurur...bebek sahibi olru müjdelerini verirsin burdan bize...

öpüyorum sevgiyle kal...

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

İçerik nedeniyle”jinekoloji “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

geçmiş olsun canım yalnız rahimağzı yaraları smear yapılmadan belli olmaz rahimağzı kanseri riski taşıyıp taşımadığın...
korkma hiçbirşeycik olmaz...
inşallah kısa zamanda kistlerin kurur...bebek sahibi olur müjdelerini verirsin burdan bize...

öpüyorum sevgiyle kal...

canım nasıl rahatladım biliyomusun :))
birazda olsa iyi geldi yazdılarınız :))
Şimdi en kısa zamanda adet olmayı bekliyorum..Hemen tedavime başlamak istiyorum..Doktor çok korkuttu beni :(

üzülme arkadaşım dr lar herzaman en kötüsünü söyler moral çok önemli rabbim istedikten sonra kim ne yapabilirki allah hayırlısını versin

merhaba canım.sen canını sıkma yalnız değilsin.aynı dertten bende muzdaribim.bendede kilo problemi var hemde fazlasıyla.bizdee glukofen ve yasmin tedavisine başladık.2 hafta oldu ben 5 kilo verdim.kanser riskine gelince pko tedavi edilmesse kanser olma riski artıyor kistlerde artış oldugu için.tedavisi olduguna göre senin moralini bozmana hiç gerek yok.Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz merak etme.ayrıca pkolu olman senin bebegin olmıcagı anlamına gelmez.yalnız biraz tedavi olmak gerekiyor.doktorumun bana söyledigi şey bu kiloyla hamile kalırsan gebelik zehirlenmesine maruz kalırsın oldu.nerdeyse aglıcaktım.herşeyi sordum.ne yani ben hamile kalamazmıyım dedim.hayır ben böyle bişi demedim kilo verince istedigin zaman kalabilirsin sorun yok dedi.o yüzden diorumki sıkma canını.Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım benim üsülme bende bişi sorcam..kaç kilosun canım senki doktor kilo vermelisin demiş?

evt cnm.17 gün oldu başlayalı 5 kilo verdim.boyuma güveniyorum ben kısa olsam çok daha fena olurdum:)

peki nası veriosun..ya bak canım ben 1.67 boyunda 55 kiloyum aslında öle bi kilo problemim yok ama bu hastalıktan dolayı 5-6 kilo aldım ve adetlerim düzensizleşti mesela gecen mart ayının son haftasında adet olmam gerekiodu hala olmadımmirmirmirmir endişeleniorum

valla ben abur cubura çok düşkün bi insanım.yemek yemezdim hep abur cubur yerdim.ama artık düzene koydum.kahvaltı ara öğünler hepsini yapıyorum.uykumu düzene soktum.kola yerine su içer oldum:)ilacında yardımı var sanırım.bnm boyum 180.adetlerimde çok ilginç ama hiç düzensizlik yok canım.29 oldugu görülmemiştir hayatta.5.güne bile gecmez.tüylenme problemim zaten yok bazen soruyorum bende pko gerçekten varmı acaba die:)

Back
X