- 2 Mayıs 2009
- 310
- 2
- Konu Sahibi vuslat2006
kızlar 11 aydır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı(4 yıllık evliyim)sat 8 ağustos netteki hesaplayıcılara göre 5 eylülde regl olmam lazımdı hala olmadım ayınn 8 de betahcg baktırdım negatifti(sonra geç döllenme olmuştur ümidiyle hala beklemekteyim.halada olmadım.geç döllenme olduysa sizce ne zaman çıkar kan da ?)gelelim asıl konuya nette gezinirken pko rahatsızlığına rastladım dedim biraz bilgileneyim o amaçla açtım belriştilerine baktım bakmaz olaydım birebir hepsi bana uyuyo.kilo harici yani kilolu değilim. onun harcii 10 yıldır yüzümde hiç geçmeyen sivilcelerim var azda olsa bazende çoğalıyor.çok dr gittim ama sonuca erişemedik.onun haricinde çene altımda göğüs ucumda göbek altımda kıllanma var,adet oldum olalı bir düzensizliktir gidiyo bekrkende öyleydi hiç zamanımda olduğumu bilmem dr. söyledim kaç defa yok havadandır yok stres dediler bende hep öyle algıladım.Şimdi ben bende bu rahatsızlığın olabileceğinden şüpheliyim.İnş. yoktur şimdi ızlar ne zaman dr. gitmeliyim ben bu ay gitmek istiyorum adetin kaçıncı günü gitmek gerekir ayrıca nasıl testlere tabi tutuyorlar ne kadr zamanda çıkıyo sonuçlar bileniniz varsa lütfen paylaşırmısınız