bende okumak istiyorum.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
arkadaşlar bende açık öğretim okumak istiyorum ama nerden başlayacağımıda bilemiyorum.ben ilkokul mezunuyum ve okulumu bitireli 15 yıl oldu nasıl yaparım dersler çok zor. ama çokta istiyorum neler yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim .yaşımda 27 çok gç kalmış sayılmam heralde .

bence geç değil.önce öss den yeterli puanı alman gerekiyor,muhtemelen alırsın.çünkü açıköğretim puanları çok düşük.tavsiyem içinde matemetik olmayan bir bölüm seçmen.halkla ilişkilerde matematik yok,derslerde çalışırsan çokta zor değil.sadece iktisat zor,onda da ben ezber yapmıştım.istersen internette dersleri araştır,hangisi sana uygunsa onu seç.

öss ye nasıl başvurulacak onu bile bilmiyorum ben.matemetik çokta zor değil aslında ama benim ilk okuldayken derslerim hep 5 ti ama tabi 15 yıl öncesi nasıl yaparım bilmiyorum.

canım ilk senin orta okul ve liseyi okuman gerkiyor benim annemde kaç yasında orta okul terktı gitti basvurdu açıköğretim bürosuna sınavlarına girdi evde yazarak çalıstı çok iyi nottlar alarak aldı diplomasını açıköğretim bürosuna başvur onlar sana yardımcı olur dersleri kolay ve sınavlarda yardım ettiklerini bile duydum orta okul ve ilk okul ögrencilerine evde boş boş oturcagmıza okuyalım herkes yapıyo sen niye yapamayasın

açıköğretim bürosunun yerini internetten öğrenebilirsin canım ilk yapman gereken açıköğretim bürosuna gidip ordan bilgi almak sen git öğren ona göre başvuru tarihinde gidip kaydını yaptırırsın kastamonunun adresi ve teli,Özel ıdare Müd. Hizmet Binası Cebrail Mah. Coruk Sok. Kat: 1 No: 6 366 212 51 39 internetten baktım telefonla ara

•Açık ılköğretim Okulu Başvuruları ne zaman yapılmaktadır, ıstenen Belgeler Nelerdir?
Açık ılköğretim Okulu yeni öğrenci kayıtları her yılın Mayıs-Haziran aylarında internet üzerinden Online olarak ve her ıl, ılçe de bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılmaktadır.
Gerekli Belgeler
•Öğrenim Belgesinin aslı
•Nüfus Cüzdanının onaylı fotokopisi
•Banka Dekontu
•Online başvuru formu onaylı çıktısı
•Öğrenci Dosyası
•Bir Adet Vesikalık Fotoğraf

desleri becerebilirmiyim acaba .kendime güveniyorum ama evliyim ve iki çocuğum var .eşime sabah söyledim olabilir dedi.ama derleri çok farklı bizim zamanımızdaki derslerle alakası yok nasıl yaparım bilmiyorum doğrusu .

bişey değil canım bende evliyim bir kızım var iki bucuk yasında kızım uyanıkken onla ilgileniyorum evin işlerini hallediyorum ögle uykusuna yatırıp bir saat ders çalısıyorum sonra uyanınca tekrar onla vakit ev işi sonra aksam 10 da uyuyo gene ders çalışıyorum bu arada eşime çay meyve serviside yapıyorum onunlada ilgilenmeye çalısıyorum allahtan anlayıslı kendine güvenip gerçekten istersen oluyo bu sene halkla ilişkilerden mezun oldum şimdi 3 sınıf işletmeden devam edip 4 senelik üniv diplomamı alıcam allahın izniyle istiyorum basarıcağma inanıyorum birde inan allah sınavlarda yardımcımız oluyo gözünü korkutma şansını dene olursa olur olmazsana en azından denedim dersin içinde ukte kalmaz ama yapacağına inanıyorum

teşekkür ederim arkadaşım önemli olan azım istek zaten.bende zeka açısından dersleri kavrama açısından kendime güveniyomda ya evle ikisini bir yürütemessem diye korkuyom .dün sizin verdiğiniz numarayı aradım ve temmuz ortası başvurun dediler .bende en azından denemiş olurum ilk sınav başarısız olursa bırakırım notlar iyi olursa devam ederim diye düşünüyorum.

Back