bende meleğimi kaybettim

mevisimelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
77
3
38
bende ilk bebeğimi kaybettim. 9 haftalıktı ve kontrole gittiğimizde 3 hafta önce öldüğünü söyledi doktor. allah kimseye vermesin çok kötü. bide ilk olunca daha çok koyuyor insana. bugünde konrole gittim rahimde kan birikmiş enfeksiyon olmasın diye tekrar rahimimi çıkarıp temizlediler. şimdi 3 ay bebek düşünemiyoruz. sanki ikincide öyle olucak gibi geliyor. inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim. :ecrin_bebek:

öle düşünme canım allah nasip ederse bidaha olur
veren de o alan da o
vardır bundada bi hikmet
iyi düşün iyi olsun

geçmiş olsun canım. ben de 9. haftada kürtaj oldum, nedeni boş gebelikti. kürtaj olalı bir ay olacak bikaç gün sonra. benim de ilk gebeliğimdi,psikolojik olarak yıprandım tabi ama kabullenmek zorundaydım ve alışmaya çalışıyorum. ALLAH dilerim başka acı yaşatmasın, bunda da bir hikmet vardır elbette, hayırlısı diyorum. sen de pozitif düşünmeye çalış, zamana ihtiyacın var. dilerim sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsın, sağlıkla bebeğine kavusursun. ALLAH hepimize hayırlısını versin...

Allah beterinden korusun diye dua edicegiz cok gecmis olsun. ben de on haftalikken kalbi durdugu icin kaybettim melegimi biliyorum cok zor( zaman...

Benimde geçen ay 4 aylık gebeliğim sonlandırıldı çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ama olumlu düşünmeye çalış ne kadar olumsuz düşünürsen sana zarar. Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.

Iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar inşallah hepize sağlıklı bebekler nasip eder. Bi anne için gerçekten zor bi durum. Ama katlanmak zorundayız ağlamakla hiç bir şey geri gelmiyor. Yeni olduğu için sadece kabullenemiyor insan. Bana 3 ay korun dedi doktorum. Size ne kadar zaman dedi

allah öncelikle sabır versin canım ben bu olayı iki kez yaşadım ikisinide 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim ilk hamileliğimden sonra 1 yıl bekledim ama bundan sonra 3 ay bekleyeceğim benim de yaklaşık 2 ay oldu çok acı çok zor ama ne yapalım 3 ay limit süren ama yıpranmışsan kendini iyi hissetmiyorsan 6 ay bekle istersen bu sana bağlı umarım ikincisi sağlıklı olur olumlu düşün bunalım yapma ben yaptım ve çok daha kötü oldu bu yüzden önce senin sağlığın önemli senin ruhsal ve fiziksel olarak sağlığın iyi olmalı ki sağlıklı bir hamilelik olsun ama sana önereceğim bir şey var bence genetik ve trombofili paneli testlerini yaptır önce bir sorun var mı öğren ondan sonra gebe kal ben birincide yaptırmadığım için pişmanım çünkü bende kan pıhtılaşması çıktı tıp fakültelerinde yapıyorlar kan alıp bence yaptır

ben dr konuştum. ilk gebeliklerde daha sık görülüyor bu durum dedi. test falan istemedi. dedim ne yapmam gerekiyorsa yapalım dedim. bu gebeliğin neden sonlandığını araştrabilirsin ama çok masraflı olur ve biz genelde 3 düşük sonrası gerek duyuyoruz dedi. ultrason ve kan tahlilerime göre çok sağlıklısın dedi bi sorun gözükmüyor dedi ama eğer araştırmak istersende araştırabilirisin dedi. bendde açıkçası gerek duymadım. genelde ilk gebeliklerde oluyor değince. ama dr gittiğimde bu konuyu muhakkak sorucam

valla işte ben de ilk gebeliğimde gerek duymamıştım ama ikincisi de böyle olunca çok daha fazla üzüldüm ve pişmanlık yaşadım evet bu testleri özelde yaptırınca 1,5-2 milyarı buluyo ama tıp fakültelerinde bedava tabi yine sen bilirsin ama yaptırsan en azından için rahat olur allah bir daha yaşatmaz inşallah bu acıyı canım umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…