- 14 Kasım 2008
- 77
- 3
- 38
-
- Konu Sahibi mevisimelif
öle düşünme canım allah nasip ederse bidaha olur
veren de o alan da o
vardır bundada bi hikmet
iyi düşün iyi olsun
sağol canım inşallah diğerinde sağlıklı olur. zaten hep böyle dua ettim allahım sağlıklı hayırlı evlat olucaksa nasip et diye dua ettimm. rabbim aldıysa vardır bir bildiği. ama genede insan üzülüyor. ne kadar takmıycam kafama diyorum ama bir türlü olmuyor
Iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar inşallah hepize sağlıklı bebekler nasip eder. Bi anne için gerçekten zor bi durum. Ama katlanmak zorundayız ağlamakla hiç bir şey geri gelmiyor. Yeni olduğu için sadece kabullenemiyor insan. Bana 3 ay korun dedi doktorum. Size ne kadar zaman dedi
allah öncelikle sabır versin canım ben bu olayı iki kez yaşadım ikisinide 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim ilk hamileliğimden sonra 1 yıl bekledim ama bundan sonra 3 ay bekleyeceğim benim de yaklaşık 2 ay oldu çok acı çok zor ama ne yapalım 3 ay limit süren ama yıpranmışsan kendini iyi hissetmiyorsan 6 ay bekle istersen bu sana bağlı umarım ikincisi sağlıklı olur olumlu düşün bunalım yapma ben yaptım ve çok daha kötü oldu bu yüzden önce senin sağlığın önemli senin ruhsal ve fiziksel olarak sağlığın iyi olmalı ki sağlıklı bir hamilelik olsun ama sana önereceğim bir şey var bence genetik ve trombofili paneli testlerini yaptır önce bir sorun var mı öğren ondan sonra gebe kal ben birincide yaptırmadığım için pişmanım çünkü bende kan pıhtılaşması çıktı tıp fakültelerinde yapıyorlar kan alıp bence yaptır
ben dr konuştum. ilk gebeliklerde daha sık görülüyor bu durum dedi. test falan istemedi. dedim ne yapmam gerekiyorsa yapalım dedim. bu gebeliğin neden sonlandığını araştrabilirsin ama çok masraflı olur ve biz genelde 3 düşük sonrası gerek duyuyoruz dedi. ultrason ve kan tahlilerime göre çok sağlıklısın dedi bi sorun gözükmüyor dedi ama eğer araştırmak istersende araştırabilirisin dedi. bendde açıkçası gerek duymadım. genelde ilk gebeliklerde oluyor değince. ama dr gittiğimde bu konuyu muhakkak sorucam