- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi berke_melek
-
Anladim cnm.persembe aksami bende elveda diyecem insallah.varmisin birlikte birakmaya.birakamam deme tekrar tekrar dene.insallah birgun basaricaksin.basaracaz yeterki isteyelim.Yakamoz Üzgünüm ama ben ara ara iciyorum ya
Nasil gidiyor ece zorluyormu.?Bende bugün itibariyle tamamen bırakıyorum inşallah 10 yıldır içiyorum son zamanda azalttim işyerinde icmiyorum eve gelince devam ama yeni yılda hiç içmek istemiyorum
teşekkürler asya sende yapacaksin canim belki şimdi değil ama bi gün mutlaka başaracaksinAylin sen basaracaksin çok guclusun tebrik ediyorum seni
Bencede kurtul sararmış el sağlıksiz yüz ve vucut yazik yillardir eziyet ediyoruz bu bedene zor ama imkansiz değilOlucak inşallah okadar çok insan varki bırakmak isteyen yeni yılda Kurtulmuş olmak istiyorum kızlar
kararlıyim çünkü şeytanın vesveselerınede kulak tikiyorum zorladiği anda çıkip yürüyüş yapiyorum kafam dağılıyorAylin sen nasıl bu kadar mutlu oluyorsun ben cok mutsuzum canim hoc bişey yapmak istemiyor çok fazla boşluğunu hissediyorum içimden bir ses hergün bugünde iç yarin birakirsin diyip diyip duruyor
canim kriz gelınce kendimi sokağa atiyorum arti karanfil aliyorum ağzima ve boooolll su bunların faydasini goruyorum 5.gün bitti bile darısi yarınaaklina gelince sadece yürüyüş mü yapıyorsun başka şeyler yapmuyor musun
süpersin çok güzel moral oldun canim kaç gün olduBen de bir süredir içmiyorum. Bıraktım demiyorum, demeyeceğim içmiyorum diyorum. İçmiyorum çünkü ben iradeli bir insanım.
Güzel , mis gibi kokan, dişleri ve tırnakları bembeyaz, cildi pırıl pırıl parlayan bir kadın olmak istedim.
Başarıyorum hala.
Bu süreçte bol su ve yeşil çay içtim.
Bir de canım çok tatlı çekti. Hiç sınırlamadım. Hayatımdaki en gereksiz ve sağlıksız şeyden kutuluyorum kendimi bir de tatlılardan mahrum etmek istemedim. Hafif tatlılar seviyorum zaten.
5 kilo almıştım. 40 günde. 1 i gitti bile. Spora yeniden başlayacağım kısa bir süre sonra 2 kilosu da öyle giderse olmak istediğim kilo zaten 50.
Fıstık gibi bir eş güzel kokan bir anne olacağım İnşallah. Yapabiliriz kızlaaaar.
İstersek değil, ama çok istersek evet.
Tebrikler cnm6.Gün. buğün şeytan yokladi yinehayir cevabini alınca defolup gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?