bende kurtuluyorum kanser çubuğundan!

O kadar çok bırakmak isteyen insan varki umarım yeni yılda tamamen Kurtulmuş oluruz ama çok zor gercekten

burger hastalığı sadece sigara içen insanlarda görülür. Sigara içmeyen insanlarda kesinlikle görülmez. Sadece Sigaranın sebep olduğu tek hastalık. Ve bu hastalığı olup uzuvları kesilen insanlar hala sigara içmeye devam ediyor. Bu nasıl bir şeydir?

İçmeyin, içirtmeyin. ortamda da bulunmayın.

sigara içen insanlar aniden hava çektiği için akciğer damarları büzüşüyor, kasılıyor dolayısı ile o zehirli dumanın tamamen girmesi zorlaşıyor. Fakat sigara içmeyenler aniden hava çekmediği için o zehirli dumanı bütün damarlar emiyor.
Pasif içicilik de çok tehlikeli.

5.gün. kızlar o kadar mutluyumki şaka gibi o zehri hayatimdan çıkariyorum ara ara kendini hatirlatsada ben kulaklarımi tıkiyorum gozlerimi kapıyorum yoluma devam ediyorum

Benim sorunum şu işyerinde icmiyorum akşam 3 5 tane ona engel olamadım biturlu eşimde içiyor dün akşamdan beri icmiyorum ana önemli olan akşam 3gun diyorlar icmeyin bırakırsınız

Aylin sen nasıl bu kadar mutlu oluyorsun ben cok mutsuzum canim hoc bişey yapmak istemiyor çok fazla boşluğunu hissediyorum içimden bir ses hergün bugünde iç yarin birakirsin diyip diyip duruyor

Aylin sen nasıl bu kadar mutlu oluyorsun ben cok mutsuzum canim hoc bişey yapmak istemiyor çok fazla boşluğunu hissediyorum içimden bir ses hergün bugünde iç yarin birakirsin diyip diyip duruyor
kararlıyim çünkü şeytanın vesveselerınede kulak tikiyorum zorladiği anda çıkip yürüyüş yapiyorum kafam dağılıyor

Ben de bir süredir içmiyorum. Bıraktım demiyorum, demeyeceğim içmiyorum diyorum. İçmiyorum çünkü ben iradeli bir insanım.
Güzel , mis gibi kokan, dişleri ve tırnakları bembeyaz, cildi pırıl pırıl parlayan bir kadın olmak istedim.
Başarıyorum hala.
Bu süreçte bol su ve yeşil çay içtim.

Bir de canım çok tatlı çekti. Hiç sınırlamadım. Hayatımdaki en gereksiz ve sağlıksız şeyden kutuluyorum kendimi bir de tatlılardan mahrum etmek istemedim. Hafif tatlılar seviyorum zaten.

5 kilo almıştım. 40 günde. 1 i gitti bile. Spora yeniden başlayacağım kısa bir süre sonra 2 kilosu da öyle giderse olmak istediğim kilo zaten 50.
Fıstık gibi bir eş güzel kokan bir anne olacağım İnşallah. Yapabiliriz kızlaaaar.

İstersek değil, ama çok istersek evet.

süpersin çok güzel moral oldun canim kaç gün oldu

Ben akşam yine içtim dayanamadım nasıl olcak bilmiyorum çok bağımlısı da değilim gündüz icmiyorum 18saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…